Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Erika si Ank felicitari inca o data pt sunt 2 scumpici.

Acum am venit si noi de la eco. Bebe e bine e in grafic,cam grasan dar nu-i pb.

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am vazut poze cu bebelusii ! Ce frumosi sunt ! Parca as naste si eu mai repede ! Da parca totusi nu...

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Noi aseara am demontat patutul (prin "noi" se intelege partea care nu sunt eu din familie ) si l-am dus la noi in camera. Cam sta in drum dar asta este.

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

Aralia activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite parola de la userul comun. Astept un semn pt asta.

Erika FELICITARI! si refacere rapida. BINE AI VENIT pe lume ANGI sa fii sanatoasa, ca frumoasa oricum esti .

ANK bine ai venit acasa. Raulito este tare frumusel, abia astept si eu sa imi tin printesa in brate.

Anca 38+ Elena
AMR 11 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cine are incalzitor de sticle de la AVENT? am primit unul nou de ziua mea si e cumparat din Austria si nu stiu cata apa sa pun in el???

roxxy si eu am asa stari ... la mine se datoreaza si faptului ca am stat mult singura si in pat.. nici nu am voie sa ies si ....daca am musafiri inca nu-mi dau seana daca ma obosesc sau ... m-am "salbaticit" cum zici tu! As vb cu cineva doar despre ... nu mai am rabdare sa-i ascult pe altii cu problemele lor!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pussicule, eu am trecut pe maalox. iau cam 1/3 din pastila si ma tine toata noaptea.dar iau in fiec seara de mai mult d eo saptamana deja, caci altfel ajung sa vomit. si nu mai vreau, ca m-am saturat.
dar de ce tre sa faci perfuzii, nu se asimileaza din pastile fierul?
nu mai stiu cine zicea ca mai are probleme cu fierul..mie dra mi-a zis ca toata gravidele daca fac analize, vor iesi anemice.asa ca stai linistita, ia pastilutele de fier si e ok.
ank..daca nu ti-a dat o palmuta tanti dr..tot e bine..:):)

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Aralia am facut eu modificarile in listutza, dc nu am inteles bine sau mai e ceva de modificat spune-mi sau activeaza-ti PM ca sa iti dau parola de la user

Anca 38+ Elena
AMR 11 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, eu sunt suparata pe toata lumea din jurul meu (familie, prieteni). Toti stiu ca sunt singura acasa de atata vreme, insa nimeni nu se oboseste sa treaca pe la mine sa-mi dea macar un "buna ziua". Cand ei au avut probleme (nu ca eu as avea mari probleme), eu am stiut intotdeauna sa sar in ajutor. Eram prima la usa lor. Mi-am dat seama ca, intr-adevar, prietenul la nevoie se cunoaste, iar eu se pare ca nu prea am prieteni. Pentru ei e perfect sa ma car eu cu burtihanul meu prin autobuz si sa vin sa-i vizitez, insa pt ei e prea greu aceste efort.
Sunt tare dezamagita de toti.

quote:
Originally posted by pussi

cine are incalzitor de sticle de la AVENT? am primit unul nou de ziua mea si e cumparat din Austria si nu stiu cata apa sa pun in el???

roxxy si eu am asa stari ... la mine se datoreaza si faptului ca am stat mult singura si in pat.. nici nu am voie sa ies si ....daca am musafiri inca nu-mi dau seana daca ma obosesc sau ... m-am "salbaticit" cum zici tu! As vb cu cineva doar despre ... nu mai am rabdare sa-i ascult pe altii cu problemele lor!

BURTICA ROZ

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Si va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie parola de la userul comun sa modific in listuta!

aaaa, si mai vazusem pe cineva care o sa nasca cu Dr. Ina Moldovan, dar am uitat cine..., am si eu niste intrebari "financiare"...

37+

eu nu am putut intra azi pe forum deloc....nu stiu ce a avut....nu vroia

buna aralia !EU o sa nasc cu dansa....si tu la fel?normal sau cezar?
apropo de umflatul mainilor si eu patesc la fel de o sapt....si dr la fel nu mi-a zis nimic...ca doar e aceeasiIntreaba-ma pe PM ok?

ERIKA si ANK aveti 2 comori superbe!!!
Vreau si euuu....

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Pussi, eu sunt suparata pe toata lumea din jurul meu (familie, prieteni). Toti stiu ca sunt singura acasa de atata vreme, insa nimeni nu se oboseste sa treaca pe la mine sa-mi dea macar un "buna ziua". Cand ei au avut probleme (nu ca eu as avea mari probleme), eu am stiut intotdeauna sa sar in ajutor. Eram prima la usa lor. Mi-am dat seama ca, intr-adevar, prietenul la nevoie se cunoaste, iar eu se pare ca nu prea am prieteni. Pentru ei e perfect sa ma car eu cu burtihanul meu prin autobuz si sa vin sa-i vizitez, insa pt ei e prea greu aceste efort.
Sunt tare dezamagita de toti.

quote:
Originally posted by pussi

BURTICA ROZ

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Roxxy, pe unde stai, mami? Ca daca stai in Berceni, vine fata la tine...asa am si eu motiv sa ies din casa, ca m-am saturat!
La tine, Pussi, e cam departe, ca as veni sa vb. doar de fetite!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput