Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
neata fetele!!!!
revin si eu in aceasi formula ca si ieri 2 in 1, cu buza umflata ca nu am "primit" nimik de la sotz, decat un pupic de "tati" si noapte buna......
merg sa vad pozele!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Aralia spune:
Acum l-am vazut si pe Raul! E superb! Sa-ti traiasca, Ank83!
Doamneeeee, de abia astept sa-mi vad fetitaaaaaa! 37+
bb_yasmi spune:
erik, sa iti traisca minunea de fetita!!!! de abia astept sa o vad si eu pe a mea!!! pupic dulce la Angi!!!
unde sunt pozele cu raul (al ankai)????
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
slimatei spune:
bb www.flickr.com/photos/14777823@N03/sets/72157602663648089/show/" target="_blank">aici
Stefania X 233+
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
bb_yasmi spune:
stefania, multumesc!!
anka, sa iti traiasca flacaul!!! sa fie sanatos si mancacois!!!!
pupici
38 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
slimatei spune:
anka..sa-mi dau si eu cu parerea..?da'oricum nu conteaza....pt. mama sa e cel mai frumos bebel.. e superrrr!!!!
sa-ti traiasca si sa se bucure de viata in toata linistea ..multa fericire pt. toata familia..
Stefania X 233+
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
ellis spune:
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE-SI TIN BEBEII IN BRATE(ANK, ERIKA, BOOMITA..SCUZE CA AM MAI OMIS), NASTERE USOARA TUTUROR CELOR CARE SUNT PROGRAMATE ZILELE ASTEA!
Noi tot 2 in 1 suntem, spre bucuria noastra, tot la pat stam, nu am mai avut sangerari de aproape 3 sapt, sapt trecuta am fost la dr-luni si bebica era bine, dar numai 2350 gr-la 34 sapt fix...mi s-a parut cam micuta si m-am rugat la DD sa creasca si ea mai mare si sa mai stea in burtica; nu am citit din urma decat cateva pagini ca nu pot sta pe fotoliu.
Va sarut cu drag , nasteri usoare si bebei sanatosi!
Ellis35+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Ank, ai un baietel atat de frumos. Mi-au dat lacrimile de emotie. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos, papacios si voios.De abia astept sa-l tin si eu pe Matei in brate. Cand vad pozele cu bebicii vostri, deja nu mai am rabdare.
Aralia, Dany26 naste cu Ina Moldovan de la Municipal.
Fetelor, eu nu am iesit de 3 zile din casa. Nu stiu ce se intampla cu mine, dar nu am chef sa vad pe nimeni. Simt ca m-am salbaticit. Toata ziua stau pe net, ma uit la TV, vorbesc cu Matei si cam atat. O fi normal? Sper sa nu cad intr-o depresie. De abia sambata vine sotul meu. Sunt fericita ca nu va mai pleca pentru o perioada in nici o delegatie.
Roxxy 34+
Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
adinag spune:
Buna fetelor,
intru scurt, ca-s obosita tare si ma duc la nani, nu pot dormi...
Felicitari noilor mcmici Ank si Erika, Raul si Angi sunt niste scumperi!. Sunt niste bb-i fotomodeli, sa aveti parte numai de bucurii cu ei, sa fie mancaciosi si sanatosi!
Creem, te rog du-te la dr sa vezi ce-a fost! probabil ca nimic, insa uite cum a fost la mine la Jasmina: tot dupa ce am iesit de la dus am pierdut apa, dar asa ca o cana, nu toata apa. Si n-am avut contractii fff mult! Apa se poate pierde treptat, sau poate sa fie si numai o fisura mica si sa fi pierdut ceva apa. Dupa, m-am simtit ca inainte, adica nu dureri, nimic altfel! Mai bine sa vada un doctor, zic eu! Si la mine, nici dr nu erau siguri a fost sau nu apa! Pentru ca mi s-a pus un fel de tampon cu o solutie speciala ceva care-si schimba culoarea daca pierzi apa. Insa a durat mult pana a picurat din nou ceva incat sa se vada. M-au lasat oricum la spital, ca oricum eram cu mult peste DPN, dar mai bine sa faci un control, nu?
Va pup si ma duc la culcare, sunt si un pic racita (Jasmina mi-a adus cadou de la gradi raceala...)
Va pup, Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Noi suntem bine,ma rog daca nu bagam in seama durerile de spate...Toata ziua sunt la baie si ma uit dupa dop...Am innebunit..
Azi am descoperit ca mai tre sa iau un dulap in camera lui Bea,ca nu incap toate lucrusoarele...Si tre sa mut patul si biroul in alta pozitie,sa incapa.O sa-l comand tot de acolo de unde am luat si patutul,sa fie aceeasi culoare...Va dati seama ce mutra a facut sotul cand a aflat ca trebuie sa monteze iara un dulap...
Erika si Ank,aveti niste bebei superbi!!!!Sa va traiasca!!!!Mi-au dat lacrimile!!!!!
Roxi eu cred ca de aceea nu vine George mai repede,ca stie ca ti-e frica!!!Hai,fii barbata!!!!!
bb-ule ce figura esti!!!N-ai primit nimic aseara???
Mie nici nu-mi trebuie....Nici un deget nu mai incape acolo....Ma mir cum va iesi biata Bea....
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel38+
Beatrice Alessia
AMR 12 de zile