fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Hei,ARINA, scuze,am crezut ca te pricepi mai bine decit mine,pt. ca eu sunt novice in aceste lucruri.Noroc cu forumurile astea de am mai invatat si eu cite ceva.

HORI, nu ne zici nimic?Cum a fost la eco?

O saptamina super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hori spune:

buna fetelor.Am fost la eco totul e ok,dr ma intrebat ce o sa fac in continuare normal eu iam spus ca o sa iau o pauza nu i-am spus nimic de Sovata,va sfatiuesc ca daca incepeti un tratament pt FIV nu acceptati sa-l face-ti cu menogon intradevar este mai ieftin dar nu este bun eu cu el am facut dar daca vreo data o sa mai fac FIV nu o sa-l mai iau,asta e parerea mea, daca va da totusi menogon intrebati daca nu cumva se poate da si altceva mai bun nu va zgarciti.In legatura cu Sovata trebuie programare,bilet de trimitere?Va pup o saptamana buna

Mergi la inceput

HORI,tot ce intereseaza gasesti pe net.Nu mai stiu exact,dar ori dai cautare pe Sovata direct,sau pe www.danubiushotels.ro.Dar,daca le ai cu netul sigur gasesti.
De ce spui ca nu-i bun menogonul?Pai,eu prima data cu menogon am facut,basca ca mi-au mai ramas 3 cutii pt. tura aceasta.Dar,vorba ta nu mai conteaza banii,rezutatul sa fie cel asteptat!

Mergi la inceput

Eu totusi ma intreb in functie de ce se prescrie un medicament sau altul(menogon,gonal etc)?Nu in functie de analize?Ca doar ce treaba au ei cu banii,ca doar noi platim.Important e sa aiba efect,NU?
M-ai cam pus pe ginduri,Hori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by hori

buna fetelor.Am fost la eco totul e ok,dr ma intrebat ce o sa fac in continuare normal eu iam spus ca o sa iau o pauza nu i-am spus nimic de Sovata,va sfatiuesc ca daca incepeti un tratament pt FIV nu acceptati sa-l face-ti cu menogon intradevar este mai ieftin dar nu este bun eu cu el am facut dar daca vreo data o sa mai fac FIV nu o sa-l mai iau,asta e parerea mea, daca va da totusi menogon intrebati daca nu cumva se poate da si altceva mai bun nu va zgarciti.In legatura cu Sovata trebuie programare,bilet de trimitere?Va pup o saptamana buna

Hori draga, nr. de la hotelul Danubius este pe site-ul acela, acolo poti cere la dr. Pretorian sau la alt dr. care este de serviciu (dna Pretorian e foarte draguta) si iti va spune ea ce si cum. In principiu nu-ti trebuie trimitere si nici programare, dar e bine sa ajungi acolo intr-o zi de luni dimineata (in jur de ora 9), ca sa si incepi tratamentul in ziua aia. Oricum platesti... dar poate s-a mai schimbat ceva si poate deconteaza prin Casa de asigurari. Oricum, iti recomand baza asta noua de tratament, sunt conditii super, nu se compara cu cea veche (pt. mine conteaza f. mult confortul - si cel fizic si cel psihic), chiar daca pretul e mai mare (in jur de 260 de euro o cura de 10 zile . Sunt si cure de 5 zile). Un alt "pont": trebuie sa ajungi acolo chiar la sfarsitul CM, sa nu mai sangerezi aproape deloc.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hori spune:

va multumesc pt informatii,o sa ma duc in ianuarie,vreau sa fac o cura de 10 zile.In legatura cu menogonu va spun ce am pati eu,am facut pt fiv 2 menogoane odata,rezultat numai 4 embrioni dintre care 3transferati in a 3 zi,dr ieri mi-a spus ca daca faceam trat cu alta medicamentatie era mai bine si poate se putea face transferul in a 5 zi[blastocist]si ca sansele ar fi mai mari,sfatul meu este sa vorbiti cu el si sa-i spune-ti ca vreti sa aveti rezultate bune si nu conteaza banii,mie daca imi spunea de la inceptu ca menogonul nu e asa bun va dati seama ca nu il luam doar el mi-a spus sa-l iau nu eu dar asta e,va da-ti seama ca m-am enervat ca daca eu stiam normal ca nu-l luam,de aia va spun sa stiti si voi sa nu patiti ca mine.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor,
Hori, multumim ca ne-ai spus despre menogon. Eu habar n-am de medicatie dar o sa-i spun doctorului cand vom vorbi despre asta, sa-mi dea ce-i mai bun, ca acu' daca tot dau un ban gramada, macar sa stiu o treaba. Cu toate ca sunt atatia factori care influenteaza reusita/nereusita unui FIV ca e greu sa gasim numai un singur 'vinovat'. Oricum, e super ca te-ai hotarat sa te duci la Sovata, rau sigur n-are ce sa faca.

Misasi eu tot de pe forum am invatat una-alta in domeniul asta al infertilitatii si din propria experienta, bineinteles. La mine s-a transformat in hobby urmarirea ovulatiei, deja doctorita care imi face ecografiile, imi face reducere Si din sursele astea stiu eu ca e bine sa fie endometrul peste 8mm ca sa se prinda bebe, dar sincer limita maxima nu stiu care e. In ce stadiu mai esti, parca urma sa incepi tratamentul, nu?

Manumanu, tu incerci iar FIV? Sau mai astepti?

Va pup si o zi minunata
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor menogonul contine FSH + LH, pe cand gonaul si puregonul contin doar FSH. Probabil se prescrie menogon pt celele care au probleme cu LH-ul. Asa ca tot dr. stiu mai bine. Dar nu strica sa intrebati.
Hai ca va intreb si eu ceva. La Polisano exista banca de sperma? Oare sasii din zona nu au donat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Moniland,
Multumim pentru interventie , sa mai vii pe la 'noi'
Parca tot la acest subiect zicea cineva ca ar exista banca de sperma, sper sa nu te dezinformez.
Te tenteaza Polisano???

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu sunt din TgMs si voi avea nevoie de donator. Iar Sibiul e mai aproape decat Bucurestiul.

Mergi la inceput