fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Moniland, bafta multa!
Eu sunt din Valcea si am ales Sibiul pt ca e mai aproape si nu e nebunia aia din Bucuresti. Sper sa incep si eu FIV-ul cat mai repede, ma duc pe 3 dec. sa vb cu Dr. Chicea.
Cu Dumnezeu inainte!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hori spune:

buna fetelor.nu stiu sigur dar cred ca au banca de sperma trebuie da intrebi. vA rog sa ma tine-ti la curent eu sunt aici daca aflati ceve nou anuntati-ma.va pup BAFTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

MONILAND,trebuie sa suni la Polisano,gasesti nr. pe site,dar se pare ca nu au pt. ca nu au nici embrioni congelati.Cred ca m-am exprimat corect.
ARINA,intr-adevar luni in ziua 21 am facut diphelerine,acum urmeaza sa imi vina cm,sa fac un ecograf si apoi sa sun la Sibiu si sa incep stimularea.
HORI,ceea ce stiu eu de la d-na dr. e ca ,cu cite fiole de menogon incepi e f. imp. ca dezvolta un nr. mai mare de foliculi.Din grseala mea eu am facut in primele 3 zile doar 2 si atunci nu am avut decit 3 foliculi mari si vreo 4 mai mici si atunci a zis stop,pt. ca ca sa fie sanse ar fi trebuit sa am macar 5 si 5.Si mi-a mai zis ca si din cauza virstei mi-a prescris o doza mai mare.Oricum in max 10 zile voi incepe stimularea si voi avea o discutie pe ea pe aceasta tema:menogon sau altceva.
MANU,am impresia ca o cura de 10 zile cu tot cu cazare,dar la BRADET SAU celalt hotel de 2* e 20 mil.M-am, interesat acum o luna.Cred ca atunci cind ai fost tu era mai ieftin?In ce perioada ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. MONI am sunat la Sibiu si mi-au zis ca au banca de sperma. Insa mie mi s-a parut f mult o IAD la ei ( cred ca in jur de 2000RON costa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by misa_21
[MANU,am impresia ca o cura de 10 zile cu tot cu cazare,dar la BRADET SAU celalt hotel de 2* e 20 mil.M-am, interesat acum o luna.Cred ca atunci cind ai fost tu era mai ieftin?In ce perioada ai fost?

misa_21, eu am fost asta-vara si nu am stat la hotel, ci la o pensiune din afara statiunii...unde a fost mai ieftin decat la Danubius dar conditii excelente. Cura a costat 268 euro (in jur de 9 mil. la vremea aia). Iarna nu prea merge sa stai la pensiune, pt. ca drumul ala e cam greu, nu era asfalt pe tot drumul, plus ca trebuie facut zilnic si uneori dimineata devreme... si iarna nici nu e bine sa iesi atat afara si incalzita de la tratament. Vara e altceva, mergeam si la lac, ne plimbam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc Iazmin . Cam scump dar cine stie ce proba buna au la banii astia.

Mergi la inceput

HORI, am vorbit la Sibiu si NU SE MAI FABRICA MENOGON.Acum daca tot mi-au ramas cele 3 cutii de menogon voi face stimularea si cu gonal f combinat.Am intrebat-o daca e vreo diferenta intre ele si au spus ca efectul e acelasi doar doza are influenta.

Mergi la inceput

MANU,corect!Pretul stiut de mine includea si cazarea pe 10 zile la hotel de 2* 1mil. pe zi.De aceea stiam de 20 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hori spune:

buna fetelor.ce mai face-ti,cum merge cu tratamentu,nimic nou?eu sunt aici si astept vesti bune de la voi.va pup multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Buna Hori,

Eu ma duc la Sibiu pe 3 decembrie, de abia astept. O sa va informez imediat ce ma intorc de acolo.

Am mai citit astazi undeva, tot pe acest forum, despre o fata care a reusit la Sibiu. E incurajator!!

Succese tuturor fetelor si sa auzim de bebei multi, multi!
Arina

Mergi la inceput