fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna fetelor!
Mai am putin si intru in focuri.Oricum va voi tine la curent.Simbata eco,apoi tel la Sibiu pt. planul de stimulare.Sunt f. aproape!
Arina sa nu ne uiti cu vestile pe 3.
Hori ce ai mai facut?Ai luat pauza chiar de tot?Ti-ai facut vreun plan de viitor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Misa, bafta multa!
Eco unde il faci, la Piatra Neamt? Sunt de acord cei de la Polisano sa nu faci ecografiile la ei? Ar fi bine, ca ma gandesc cu groaza sa ma duc la Sibiu din 2 in 2 zile.

Iti tin pumnii tie si fetelor care fac FIV, indiferent de clinica
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cred ca eco poate fi facuta oriunde daca au ecograf cu sonda vaginala... si daca dr respectiv stie la ce sa se uite

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Eco il fac la PN,dar acum ca m-am mai desteptat.Prima data m-am cam plimbat la 3 zile la Sibiu si nu a fost tocmai placut.Dar era vara si era altceva.Acum de ex mi-a zis sa ma duc miine la eco la SB,dar cind mi-a zis ca acolo ninge am renuntat.Probl. era ca dr. meu de aici e in concediu si trebuia neaparat facut pt. ca pina miercuri cel tirziu incep stimularea.In final am gasit alt cabinet parca mai bun decit cel la care mergeam de obicei.
Vb. lui MANU.Am gasit in Piatra un cabinet unde mi-am facut eco inainte de diphelerine si m-am dus cu el la SB si d-na dr. a zis ca mi l-a facut f. bine,asa ca monitorizarea sper sa ma lase sa o fac aici si apoi doar la ultimul eco inainte de punctie sa ma duc la SB si sa si ramin acolo.
De aceasta data endometrul era de 4 mm in ziua a 4-a,dar pe ovarul sting aveam 6-8 foliculi mici,care sper ca in urma stimularii sa ajunga unde trebuie.
Abia astept sa vad ce zici Arina dupa vizita de luni!Succes!

Mergi la inceput

Merci Misa, sper sa fie bine, cam am emotii!
Va scriu maine pe larg cum a decurs totul.

O saptamana buna va doresc si rezultate bune!
Arina

Mergi la inceput

ARINA!Cum e?
La ora aceasta cred ca stii deja cum stai.Pe miine?!
Eu am planul de stimulare si de miercuri trec la treaba!

Mergi la inceput

'neata fetelor!

Ieri am fost la Sibiu dar n-am mai avut timp sa scriu, ca am ajuns in VAlcea pe la 10 seara. Deci, impresia generala a fost buna, Dr.Chicea i-a lasat o impresie de profesionist sotului, eu sunt mai rezervata, dar asa sunt eu in general Poate si din cauza ca toti medicii la care am fost au zis ca suntem ff OK si prea multe de comentat n-au avut. Eu m-am dus cu dosarelul complet la el, s-a uitat, a zis ca mi-am facut analize cate nu trebuiau si ca sunt f OK toate.
I-am zis ca vrem FIV din start, ca m-am cam saturat sa astept. El mi-a recomandat un HSG totusi (singura investigatie care-mi lipsea si pe care speram sa o ocolesc) nu pentru trompe, ca nu au nici o importanta in FIV daca sunt infundate ci mai ales pentru cavitatea uterina tinand cont ca eu am un avort facut acum 14 ani. A zis ca in urma avortului s-ar fi putut forma sinechii si ca e bine de stiut asta inainte de FIV, sa nu-l facem cumva degeaba. Deci vineri trebuie sa ma duc sa fac HSG, il fac in Valcea, asta e!

In ceea ce priveste FIV-ul, se pare ca o sa urmez protocolul lung, si aici am si eu o intrebare pentru fetele care stiu. Mi-a dat o injectie de Diphereline in ziua 21 (am inteles bine, NUMAI O INJECTIE???? Numai o zi???), astept sa vina ciclul iar din ziua 4 a CM ( adica 5 Ianuarie) cate 3 injectii GONAL F/zi, timp de 10 zile. Astea sunt pentru stimulare, nu?? Trebuie apoi sa ma duc la eco in ziua 6 de stimulare sa vedem ce am produs. Cum vi se pare schema asta??

A, mi-a zis ca daca am sinechii uterine, e cam nasol, chiar daca le rezolv, sansele de reusita sunt mici, mici. Asa o fi?, a mai avut cineva asa ceva??? In cazul asta nu pot decat sa ma rog sa nu am asa ceva. Doamne Ajuta!

In rest despre Polisanao ce sa zic? Spital impecabil, personal la fel. Si cum zicea Misa parca, nu am asteptat decat 30 min.

Cat am stat la discutii in cabinet, la un moment dat a sunat telefonul si a raspuns asistenta (doctorul disparuse pt vreo 2min intr-o alta camera). Era o doamna care tocmai le transmitea valoarea HCG de 100 si ceva, deci reusita. M-am bucurat sa aud dar mai ales m-a impresionat asistenta care de bucurie se rosise toata! Era si ea ff ferita!

Misa, tu cum mai stai? Hori, planuri, ceva??

Fetelor cam atat, daca aveti intrebari, raspund cu placere daca stiu!
Bafta multa va doresc, va pup,
Arina

Mergi la inceput

'Neata ARINA!
Abia asteptam sa vad cum a fost!
Deci:diphelerine in ziua 21 esta pt inhibare,adica pt. relaxarea ovarelor.Se face in functie de cocentratie una sing in ziua 21 de conc mai mare sau in timp cu stimularea cite 1 pe zi de conc mai mica.Si eu am facut in ziua 21,apoi mi-a venit ciclul la 9 zile dupa,la 28 pe ciclu m.Diferenta e ca eu in ziua 4 am facut un eco pt. a vedea daca nu am vreun chist,iar stimularea o incep de miine,deci in ziua a 9-a de ciclu.Aici nu prea inteleg nici eu cum e,caci d-na dr mi-a zis ca stimularea se incepe intre ziua a 15si 20 de la diph.Nu ti-a zis sa suni in prima zi de ciclu?
Eu stimularea o fac cu 3 menogon+2 gonalf timp de 10 zile,iar miercuri pe 12,deci in ziua a 8-a de stimulare ma duc la primul eco,obligatoriu la Sibiu.Insa luni in ziua a 6-a am sa ma duc din proprie initiativa aici in Piatra.De curiozitate doar.
Deci concluzia e ca fiecare cu stilul lui,iar la mine cred ca s-a intirziat ca sa intru in lotul de dinainte de craciun.
Ma rog lui Dumnezeu sa fie bine,sa ajung la final si sa nu se mai intimple nimic de data aceasta.
Acum tu trebuie sa te duci la histero.Si acolo stiu ca trebuie in a 7-a zi de ciclu,cel putin pe mine asa m-a chemat.Te-ai gindit cind te duci?
In concluzie ai intrat si tu in hora si iti doresc mult noroc!
O zi buna!!!!
Hori,pe unde mai esti?

Mergi la inceput

Misa, merci pentru raspuns. Nelamurirea mea referitoare le Dipehereline era de ce anume se face in z 21 cand ovarele oricum si-au terminat treaba si sunt mai relaxate, de ce nu inainte de ovulatie?? Daca cumva sunt gravida (n-am cum, ca sotul e plecat, dar ma intreb asa, de principiu), ca doar fac injectia DUPA ovulatie?? Nu influenteaza o eventuala sarcina??
Ma rog, credeam ca am inteles gresit, dar se pare ca nu si or stii ei medicii se fac si zic. Eu fac de Diphereline de 3.75. Si eu trebuie sa ma duc la eco inainte de a incepe stimularea, dar mi-a zis ca e OK sa ma duc in Valcea, nu trebuie neaparat in Sibiu.

HSG o fac vineri, adica ziua 6. De abia astept sa o fac sa completez dosarul.

Da, am intrat in hora. Si eu iti doresc mult noroc. Si tuturor fetelor

O zi buna
Arina

PS Total off-topic. Am citit la Discutii generale despre un caz de malpraxis grav in maternitatea Giulesti. M-a marcat profund stirea, si ma intreb de ce trebuie unii oameni sa treaca prin asa tragedii, e atat de nedrept. Imi vine sa las totul balta. Totul, dar absolut totul, si sa fac cumva sa incetez sa mai gandesc, sa opresc timpul in loc, poate-poate nu o sa se mai intample asa ceva. Dar din pacate nu se poate.

Mergi la inceput

ARINA,am citit articolul din ROM. LIBERA!E groaznic!Stiu ca fetele o laudau pe Cezara Bucur,dar acum ma bucur ca nu am ajuns la ea!!!!!
Din cite stiu injectia nu influenreaza sarcina,doar trebuie sa anunti imediat dr. in cazul in care constati ca esti insarcinata.Scrie si in prospect!

Mergi la inceput