fiv la Sibiu.
Raspunsuri - Pagina 19
rotarcml spune:
Multumesc pt raspunsul rapid.Acum c#259; merge si am invatat si eu sa folosesc un forum o sa scriu mai detaliat. Intr-adevar, toti doctorii mi-au recomandat surplus hormonal fara analize. Am facut in 2006 doua inseminari la Sibiu cu dr. Chicea si nici dansul nu mi-a facut analize ale sangelui doar HSG( a doua). Voi face si FIV, dar mi-e frica de esec. Suntem o familie de nivel mediu, am strans banii pt o interventie dar nu stiu daca ne mai permitem si altele. Oricum avem si dosar de adoptie de trei ani si asteptam caci lucrurile se misca incet si acolo. Nu-mi imaginez viata fara un copil, iar cand vezi atatea cazuri de copii abandonati te apuca groaza. Eu am 30 de ani si sotul 32.Toata lumea ne zice sa mai asteptam ca suntem tineri dar eu nu mai am rabdare parca. Sa fie intr-un ceas bun pentru toata lumea!
misa_21 spune:
Bravo ARINA!sTAI SUPER.DOAMNE AJUTA!
Eu daca as fi in locul tau al risca.Ai sanse mult mai mari cu blastocist.Fa si tu 1-2,normal +1 blastocist.
Pe mine m-a costat astfel.La punctie 55 mil si la transfer 12 mil.Nici eu nu am inteles initial nimic din lista aia,dar apoi m-am dumirit.Totul e pas cu pas pe lista.
Astazi am fost la dr. meu de aici am facut un eco,e bine nu am chisturi nimic,deci sunt curata,insa mi-a zis ca nu e vb. de hidrosalpinx.Miine ma duc la o noua HSG, asa ca voi sti exact dam am hidrosalpinx sau nu.Daca am imi voi clipsa trompele.
Dr. mea e blonda roscat vopsit,cu parul pina la umeri cam la 1.70 slabuta,draguta si la vreo 35-38 de ani.
Reao!!!!!Deci m-ai lasat sa astept da?Las' ca data viitoare am sa te anunt cind am nascut!
Noroc pe miine.te pupic!!!
Arina21 spune:
Rotarcml, sper ca macar ti-a facut o eco ceva, i-ai prezentat poate un istoric, altfel pe ce baza ti-a dat medicamete?? Nu mai zic nimic, ca ma apuca nervii si ma gandesc numai ca eu fac FIV cu Chicea si vreau sa cred ca stie ce face. Tu ce probleme ai exact? Iti doresc din suflet sa ai bebe cat mai curand.
Misa, eu sper din suflet sa ma anunti cand nasti dar tosusi, ai mila, nu ma lasa sa dau presupusu' pana atunci.
E super ca n-ai ramas cu chisturi si totul e OK. E super ca n-ai hidrosalpinx. Astept totusi sa-mi zici cum a fost la HSG.
Cred ca totusi nu era doctorita ta cea pe care am vazut-o eu.
Despre mine, totul OK. Sper sa fie asa pana la capat. Am fost ieri la Chicea, mi-a reconfirmat ca am ovare super, ca am productie buna, nu mi-a zis cati, dar erau de 18mm. Ce-am vazut eu pe monitor, erau cam 6-7 pe fiecare ovar. Endometrul a zis ca e OK, nu mi-a dat un numar. Mi-a zis ca la asa ovare nici n-avea cum sa nu fie bun. Am terminat aseara Gonalul, iar joi fac punctia. Doamne Ajuta!!
Merci pt preturi, mi-a spus si mie ieri suma pe care trebuie sa o platesc: 55mil la punctie si intre 12mil si 32 mil la ET.
Manumanu, tu ce mai faci?
Hori, cum a fost la Sovata??
Va pup fetelor si sa aveti o zi buna,
Arina
misa_21 spune:
Bravo ARINA!
nU INTELEG TOTUSI,LA FEL A FOST SI IN CAZUL MEU DE CE NU ITI spun clar citi foliculi ai,cit e endometrul.Mare secret ce sa iti spun.
Nu mai corectez mai sus ca ma grabesc.Am plecat la spital pt. HSG.
vB. MAI TIRZIU!
Arina21 spune:
Misa, iti doresc un HSG nedureros si cu rezultat de nota 10!! Astept sa ne spui cum a fost.
papa
misa_21 spune:
Nu mai spun nimic ca s-a aminat pe miine ca mai era cineva inaintea mea si trebuia sa sterileze sculele etc.
Nu mai conteaza.Miine.
manumanu spune:
Arina, mult noroc la punctie si cat mai multi embrioni de buna calitate!
Eu am refacut dozarile hormonale, acum astept rezultatele. Si ma gandesc la urmatorul FIV... nu stiu daca sa intru in tura din martie sau in cea din mai.
Sotul a facut varicela, acum astept si eu sa vad daca fac (nu mai stiu daca am avut in copilarie)... "noroc" ca nu eram insarcinata ca as fi avut mari probleme.
cam astea sunt noutatile... incertitudine si framantare la mine!
Arina21 spune:
Misa, lasa, nu mai fi suparata. UIte o de la mine sa-ti treaca! Mai bine sa aiba 'sculele' sterilizate decat sa te trezesti cu vreo hepatita C. Stiu ca e sa fii amanata, dar lasa, ca trece
Manumanu, imi pare rau ca sotul tau nu e OK, sanatate multa ii doresc! Tu stiu ca ai facut FIV cu Cihcea, crezi ca la punctie pot sa-i spun ca vreau cu anestezie locala? La tine cum a decurs punctia?
Pupici
Arina
ysa26 spune:
Buna fetelor! Sunt o aspiranta de vreo 4 ani si am ajuns la concluzia k singura solutie e de a face fiv.Sunt pacienta a dr Tutunaru de la Elias, eram hotarata sa fac cu dansul fiv-ul, chiar am facut majoritatea analizelor, dar acum sunt putin confuza.Inclin spre Sibiu, am citit tot ce ati scris si mi-am facut o impresie foarte buna.
Arina mult succes la punctie!
Sunt alaturi de voi si va doresc mult succes!!!
ysa26 spune:
Arina am citit k tu ai facut monitorizare la noi in Valcea sau ma insel? Din cate stiu eu , la noi nu e nici un eco intravag.sau e? Te pupic, mult succes!!!