fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rotarcml spune:

ARINA, intr-adevar, am mers cu un dosar medical adunat in 4 ani de umblat pe la diferiti doctori. Am ovare polichistice si in 2005 am facut o laparoscopie. Cu Chicea am facut in 2006 doua inseminari, eu am incredere in el deoarece e singurul care mi-a spus concret ca exista o problema fara explicatie si singura solutie cat de cat viabila e fertilizarea. Dar mi-a recomandat sa mai astept deoarece suntem destul de tineri si ar mai fi timp. Totusi, de testul de sange nu mi-a zis nimic, poate se face doar in cazul fertilizarii, nu stiu. Eu m-am interesat si la Cluj, am o cunostinta care este insarcinata in 4 luni dupa o fertilizare acolo, iar pretul a fost in jur de 60 milioane lei vechi. Oricum, cred ca nu mai conteaza pretul sau locul, nu mai conteaza nimic decat rezultatul. Daca va fi bine la tine (si am toata speranta ca va fi) voi opta pentru Sibiu, ca il cunosc oricum pe Chicea. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Arina21

Misa, lasa, nu mai fi suparata. UIte o de la mine sa-ti treaca! Mai bine sa aiba 'sculele' sterilizate decat sa te trezesti cu vreo hepatita C. Stiu ca e sa fii amanata, dar lasa, ca trece

Manumanu, imi pare rau ca sotul tau nu e OK, sanatate multa ii doresc! Tu stiu ca ai facut FIV cu Cihcea, crezi ca la punctie pot sa-i spun ca vreau cu anestezie locala? La tine cum a decurs punctia?

Pupici
Arina

Arina draga, mie mi-a facut anestezie (mai bine zis analgezie) generala, in sensul ca mi-a facut o injectie intravenos, am adormit pe masa si m-am trezit aproape imediat dupa punctie. Nu am simtit nimic. Cred ca poti intreba daca se poate cu locala, dar nu prea cred... oricum trebuie sa stai in pat si sa motzai (in rezerva de acolo) cel putin o ora, ca sa-ti revii, sa nu ti se faca rau. Ei (si dr si asistentele intra tot timpul sa te intrebe cum esti si, cand te-ai trezit de tot, sa-ti spuna ce sa faci incepand din seara aceea, adica sa incepi sa iei Utrogestan.
Atentie sa nu mananci nimic inainte, sa bei apa plata si sa mergi la WC inainte de punctie. Dupa aceea o sa fii ametita cam toata ziua (eu dupa ce am plecat de acolo ajutata de sotz si de mama am dormit acasa pana seara).
dar de ce vrei tu cu anestezie locala?
Iti tin pumnii si iti urez multa bafta! daca mai ai intrebari, poti sa-mi scrii... si eu am fost cam speriata inainte, cand nu stiam ce ma asteapta... dar m-am simtit chiar bine dupa, n-am avut dureri, nimic.
be positive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotarcml spune:

MANUMANU, am si eu o intrebare: cu cat timp inainte te-ai prezentat la clinica? Adica, cat a durat intre prima discutie si inceperea procedurilor? Ai facut programare direct la centrul de fertilizare sau la cabinetul doctorului Chicea tot din clinica Polisano?

scuze, am pus mai multe intrebari dar la Polisano eu am asteptat pe holuri de mi-a venit rau, si pt un simplu grafic de monitorizare a ovulatiei am stat 4-5 ore in fata cabinetului.
Sper ca la centru de fertilizare e altfel
Succes tuturor!
Sper sa ne impartasim si nazbatiile bebelusilor nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna,
Si eu va urmaresc cu mare interes.Sibiul ar fi o solutie excelenta si pentru mine.Astept insa mai intai sa reusiti voi;poate ma mai gandesc si eu. Ufff, ce usor ar fi daca l-as putea teleporta pe Big. M. la Sibiu!
Ysa, din cate am aflat eu, sotia lui Francu ar avea ecograf vaginal. Nu stiu unde are cabinetul, dar am auzit ca are aparatura de utima ora.
Va pup,
Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Piticul mersi, nu stiam k e eco vaginal la noi, pe unde am intrebat au ridicat din umeri.Oricum, am trecut de mult de faza cu monitorizarile, dar e bine stiut dak e unul, niciodata nu stii cand ai nevoie si nu mai trebuie sa bati drumul pana in Bucuresti.Te si mai intra si pe aici din cand in cand
Noapte buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Salutare fetelor si ma bucur ca subiectul devine din ce in ce mai populat

Pt fetele din Valcea: eu am facut monitorizare la Dr. Deaconu nu la Francu. Francu am auzit si eu ca are ecograf intrvaginal super tare dar ce folos ca cica ea e cam slaba profesional. Monitorizarile pt FIV le-am facut la Sibiu.

Manumanu, eu as vrea anestezie locala ca imi revin imediat si pt ca nu imi place ideea de a fi adormita 'artificial' . Am inteles oricum ca punctia nu dureaza mult. La tine ai ideea cat a durat? Am vazut ca pe forumlarul pe care trebuie sa-l completezi inainte de punctie trebuie sa-ti dai acordul pt anestezie generala sau locala. O sa vorbesc cu medicul si-l intreb ce crede el ca ar fi mai indicat sa fac.

Misa, sper ca astazi scapi de HSG si ca ne spui si noua rezultatul cat mai repede. Bafta multa!

Poate ne deschide si noua cineva un capitol nou ca am ajuns la pagina 20!!!

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Va invit aici la un nou capitol.

Mergi la inceput