fiv la Sibiu.
Raspunsuri - Pagina 18
misa_21 spune:
Buna tuturor!
Cred ca abia asteptati sa va zic ce am facut.
Ei, am ratat la mustata primul meu fiv si asta numai pt. ca am fost aiurita si incepatoare.
Val bhcg in ziua 14 a fost 27,5 in conditiile in care am avut un sigur embrion de 3 celule,tansferat la 2 zile.Prearea mea e ca nidatia a fost pe 2 ian,cind am avut 2-3 pete maronii si apoi pauza.In noaptea de rev. m-a durut f. tare burta si spatele de nici nu am zic ca nu imi vine cm.
In ziua 15 dupa transfer am inceput sa singerez(asta vineri),am repetat analiza luni,era 29,2,deci nu se dublase.Ieri(luni),am gasit pe tampon ceva gelatinos,nu era cheag de singe,asa ca eu zic ca atunci am pierdut mica sarcina.
Probl. e ca in toata aceasta perioada nu am stat o zi in pat,am fost la servici chiar de a doua zi,am condus inapoi spre casa dupa 30 min de la transfer si sigur nu a fost cea mai fericita solutie.Pt data viitoare imi voi lua 3 sapt de concediu si mai vio relaxa la Sovata si de acolo voi face toate drumurile pt fiv.
Am vb. si cu dr. si am renuntat sa mai vb prin tel,insa cred ca pt ea a fost o mare probl. ce sa imi spuna pt. ca nu credea ca e posibil ca la 43 de ani,la primul fiv cu un singur embrion sa reusesc.Cind ma voi duce peste 2 luni la Sibiu am sa vb serios cu ea sa vedem daca persupunerile mele sunt cit de cit viabile.
Eu stau f. bine din toate punctele de vedere.Si chiar daca am o virsta,stiu sigur ca asta e apa de ploaie.Sunt f. curioasa sa pun la incercare un dr. sa se uite peste analizele mele fara sa stie ce virsta am si apoi sa dea un verdict.Atita vreme,cit am repetat analizele in dec si sunt super ok. ce naiba mai conteaza ca am peste 40?Astia nu cred o secunda in sansa ta?
Concluzia?Voi repeta in mai fiv ,tot la Sibiu,cred ca ati inteles din context,nu am ce sa le reprosez celor de acolo cu singua obiectie ca ii voi spune dr. ca trebuia sa creada si ea in sansa mea asa cum am crezut eu.
ARINA,linisteste-te si nu cauta simptome si dureri ca nu e bine.Strica pt. moral asa ca lasa ca totul sa decurca de la sine,fara sa te gindesti prea mult.Drumul tau e floare la ureche fata de ce am avut eu de tras cu gheata si polei de tineam masina cu mina sa nu se duca in ripa.Si singura prin Cheile Bicazului la 5 dim.
Au trecut toate a fost chiar si bucurie vreo 2 zile asa ca nu te gindi la ce va fi ca oricum va fi bine si vei ajunge la final.
Va pup si LA MULTI ANI!
Arina21 spune:
MISA, ce sa zic? Imi pare foarte rau, mai ales ca ai fost asa aproape. Ti-a venit ciclul? Imi place optimismul tau si cu o asa atitudine nu se poate sa nu reusesti. Ma intreb oare de ce ti-a crescut bHCG, chiar si asa putin? Chiar nu mai e nici o speranta?
Eu stau cu moralul ff bine, spre surprinderea mea. Sper sa tina asa pana aflu rezultatul. Vineri ma duc la Sibiu si sunt super curioasa sa vad ce au produs ovarele mele. Deci ideea e ca sunt bine, in afara de niste bufeuri, totul e OK.
MANUMANU, sper sa reusesti natural totusi si sa nu mai fie nevoie de FIV2. Tinem pumnii
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog, la punctie se face anestezie generala? Ca eu vreau locala, credeti ca accepta?
Va pup
Arina
misa_21 spune:
Hello!
Pai mai ARINA,daca nu eram optimista ce ma faceam cu 1 folicul?Ai vazut si asa ce apropape am fost?Nu ,nu mai e nici o speranta.Eu am gresit,ca nu am avut grija de mine si am cam stat in ziua in care am inceput sa singerez vreo 2 ore in frig la o inmormintate,unde imi era imposibil sa lipsesc.La 12 am aflat rez si la 13.30 am plecat.Asta e! C ao fi asta cauza sau asa imi place mie sa cred numai Dumnezeue stie,insa deja ma vad in urm. ciclu de stimulare,acum numai sa reusesc sa fiu mai productiva la foliculi.Oricum voi repeta analizele hormonale,mi-am propus si o histero luna viitoare,asa ca la treaba.
La punctie mi-a facut anestezie gen. super anestezistul om de nota 10,nu stiu absolut nimic ,m-am trezit in carucior am plecat pesta 30 min. insa mi-a fost atit de rau de nu vreau sa imi mai aduc aminte.Dormeam si vomitam.Asata ma facut tot drumul.
Noapte buna!!!!!!
Arina21 spune:
Misa, o histeroscopie sau histerosalpingografie? Oricare dintre ele, n-au ce strica. Ma gandesc ca daca ai lua AC vreo luna-doua inainte de urmatorul FIV ar fi bine pt ovare. Zic si eu, nu sunt medic.
Nasol cu anestezia generala, eu nu vreau Vreau locala.
Hai ca mai vorbim, te pup si va povestesc luni cum a fost la marea intalnire.
Arina
misa_21 spune:
ARINA,histerosalpinografie,ca sa vad daca dupa 2 ani s-a modificat ceva,dupa atitea tratamente.
AC,nu iau deocamdata pina inainte de urm fiv pt. ca eu am sanse sa ramin si natural si nu vreau sa elimin din start aceasta posibilitate.Daca eram un pic mai tinara nu faceam fiv insa cum timpul ma preseaza nu pot sa astept sa treaca luna si eu sa tot astept vreo minune.
Nu cred ca ovarele au ceva pt. ca nu am avut absolut nici o jena pe toata perioada si cu 3 foliculi ce asa mare stimulare am avut?Chiar nu inteleg de ce am avut doar 3 foliculi cind eu am aniste analize atit de bune?Cred ca nu mi-a priit mie gonalul,parca am avut mai multi cind am facut cu menogon,insa din cauza dozei gresite nu cresteau.
Mult noroc pe miine si sa nu mai lasi sa astept o vesnicie vestile despre cum stai!!!!
misa_21 spune:
ARINAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????????????????!!!!!!!
Ma lasi sa mor aici de curiozitate?Cum a fost?
Arina21 spune:
Misa, imi iau revansa: si tu m-ai facut sa astept pana mi s-au uscat ochii!!
Deci, am fost vineri, era acolo si o doctorita, eu am presupus ca era doctorita cu care ai facut tu. Tipa e chiar din Valcea. Nu stiu de ce am avut impresia ca era doctorita cu care ai facut tu. Mi-a facut eco si mi-au zis (amandoi) ca am raspuns f bine la tratament si sa merg in continuare cu gonal f. Aveam foliculi de 12mm in ziua 6 de tratament. Ma mai duc astazi si probabil ca o sa-mi spuna cand o sa am punctia. L-am intrebat ce fac eu daca fac hiperstimulare si mi-a zis sa stau linistita ca ma interneaza daca e sa se intample. M-a linistit pe moment, dar dupa iar am inceput sa-mi fac tot felul de griji. O sa-l mai intreb astazi. Azi vreau sa-i spun ca vreau anestezie locala nu generala. Si el a mai zis ca daca am embrioni destui si se comporta bine, va face ET cu blastocist. Sincer, nu stiu ce sa fac, parca n-as risca. Daca nu se dezvolta nici unul pana la urma, am facut tratamentul degeaba?? Nu stiu, ma mai gandesc, mai vorbesc si cu el astazi.
Am citit la FIV ca ai diagnostic HSG cu hidrosalpinx bilateral. I-ai aratat rezultatul asta doctoritei care ti-a facut FIV? Sau chiar ea ti-a facut HSG? Ca daca ea stia de asta, mi se pare inadmisibil ce-a facut!!! Ai tot dreptul sa te iei de ea. Eu sper din suflet sa nu fie asta situatia.
In rest, eu sunt OK, n-am nici un simptom, simt un pic ovarele. Si colac peste pupaza, am impresia ca am ovulat!!! Ma intreb daca se poate asa ceva, o sa intreb fetele de la FIV.
La cat mai multi bebei
Arina
Arina21 spune:
Misa, am uitat sa te intreb: spune-mi si mie te rog cat te-a cost pe tine FIV-ul, FARA tratament? Eu nu inteleg nimic din listuta aia data de ei.
Deci cat te-a costat si ce anume a inclus: consultatie, ecografii, punctie, ET?? Ai platit in transe sau tot odata?
Merci mult.
Arina
rotarcml spune:
Bun#259;, am urmat diferita tratamente pt stimulare hormonal#259; dar f#259;r#259; succes timp de 6 ani, īns#259; nimeni nu mi-a f#259;cut un test al sāngelui pt a stabili nivelul hormonilor. #350;ti#355;i cumva dac#259; aceste teste se fac doar la clinicile specializate sau se pot face #351;i īn alt#259; parte?
Arina21 spune:
Rotarcml, bine ai venit pe forum!
Intelg ca de 6 ani incerci sa ramai insarcinata si nu ai reusit. Este foarte ciudat ca ti s-au recomandat tratamente hormonale fara sa ai analizele de sange facute!!
Dozarile hormonale se pot face in principiu la orice laborator care face analize. Ele se fac in anumite zile ale ciclului menstrual.
Iti doresc numai bine, Arina