fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Misa, iti ti pumnii astazi . Da Doamne sa se prinda! Sunt sigura ca o sa ne dai o veste buna peste 2 saptamani.

Luci, si tie iti tin pumnii si ma rog sa fie bine.

Astept vesti de la amandoua cand va intoarceti.

Eu nu stiu daca o sa mai intru pana dupa Craciun, asa ca urez tuturor fetelor de pe acum Craciun fericit cu multa dragoste, caldura si liniste sufleteasca.

Va pup fetelor si fie ca anul viitor sa ne aduca bebeii mult doriti!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Arina nu avem clinica privata pt nasteri in prezent.

Probabil in 3-4 luni se va deschide policlinica noua de la Polisano si acolo au si sectie de ginecologie.

La maternitate nu sunt conditii rele iar dr Chicea este un domn.
Zilnic isi viziteaza pacientele.
A venit sa ma vada si duminica desi nu am avut probleme de nici un fel.

Nu am avut relatii.Am fost si sunt o simpla pacienta a lui.

Sunt ft multumita de acest medic si sincer ii multumesc lui Dumnezeu ca l-am intalnit.
Tarziu insa atunci aveam nevoie de el.

Nu am facut Fiv.

Ma lui Dumnezeu sa va trimita ingerasii mult doriti.

Si noi am asteptat ceva timp nu mult-- 1 an-- si cand mi-am pierdut speranta atunci a venit minunea.

Am aflat in ziua de Craciun.A trecut un an.

Aveti credinta in Bunul Dumnezeu si va fi bine.

Va pup si va tin pumnii.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Afibebe, multumim pentru mesaj. Ma bucur sa aud lucruri bune despre Dr. Chicea.
Sper sa se deschida clinica particulara de gineco si mai ales sper sa o 'folosesc'

Pana atunci, iti doresc Craciun Fericit si un An Nou plin de impliniri alaturi de cei dragi.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Arina .

mi-as fi dorit mult sa pot naste la ei insa a fost bine si la maternitate.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna fetelor!
Am revenit,de aseara chiar,dar nu am mia intrat sa va spun ca mi-a fost transferat embrionul care era de buna calitate fara fragmentatii si ca in doua ore s-a divizat nu stiu cite celule(ca am uitat sunt si eu om si cu capul in nori) si care are mari sanse sa se diviza f. bine in continuare.Acum depinde numai de uterul meu(care si acesta e in stare f. buan) ,daca poate sa il absoarba.
Vom vedea pe 3 ian ce si cum,dar va fi bine cu siguranta!
Momentan nu am nici cea mai mica durere sau jena,sunt doar un pic balonata,pt. ca nu sunt omul care sa bea 2 l de apa pe zi.
ARINA,stiu ca iti sunt datoare cu raspunsul de cum a fost la punctie,dar pina dupa Craciun promit sa il ai.
Acum si eu doresc tuturor un CRACIUN FERICIT si nasterea domnului sa ne umple sufletele de bucurie si mosu sa ne aduca darul mult visat=un bebel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Misa, sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul!
Arina, mult noroc in ianuarie, poate mai vorbim despre asta...
Fetelor, va doresc un Craciun cat mai linistit, pe care sa-l petreceti alaturi de cei dragi si cu gandul la pruncul minunat care s-a nascut pentru noi la Betleem!

Mergi la inceput

Fetelor, va doresc tuturor un An Nou minunat, plin de bebei sanatosi si norocosi. Mi-a fost tare, tare dor de voi, dar nu am avut cum sa intru pe net.

Am intrat totusi de 2 ori doar sa citesc 2 minute, vroiam sa vad ce a facut Misa. Misa, TE ROG, da-ne o veste buna!!!

Eu am inceput de sambata Gonal F, am stare ciudata, confuza. Eu incerc sa fiu optimista si increzatoare, lucru care imi iese de cele mai multe ori, dar ma mai apuca si pesimismul. Sincera sa fiu, am inceput tratamentul cu un nod in stomac. Am o fixatie cu hiperstimularea si sper ca vineri, cand ma duc la eco sa lamuresc aspectul asta cu medicul. Cred ca fixatia asta vine si din faptul ca eu sunt din Valcea si daca o fi ceva nasol, pana la Sibiu e ceva drum de facut...Dar ma rog, nu va mai zapacesc si pe voi cu tampeniile mele. Una peste alta, nu-mi vine sa cred ca am apucat pe drumul asta si cand ma gandesc ca luna viitoare pe vremea asta as putea un bebe sau doi la purtator, ma infior toata

Fetelor, astept vesti de la voi, va pup si va doresc numai bine.
Arina

Mergi la inceput

Fetelor, m-ati lasat sa agonizez singura???
Nu mai face nimeni, nimic la Sibiu??

Mergi la inceput

Misa, esti inca in concediu??? Sper ca da...
Hori probabil e la Sovata.
Manumanu tu ce mai faci?

Eu de abia astept sa ajung vineri la Sibiu. In rest nimic, parca au inceput sa ma doara ovarele, adica sa le 'simt'.

Va pup,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Arina21

Misa, esti inca in concediu??? Sper ca da...
Hori probabil e la Sovata.
Manumanu tu ce mai faci?

Eu de abia astept sa ajung vineri la Sibiu. In rest nimic, parca au inceput sa ma doara ovarele, adica sa le 'simt'.

Va pup,
Arina

Arina, deocamdata sunt intr-un fel de stand-by... am fost ieri la dr, mi-a dat din nou lista de hormonale. La eco e OK (aveam eu o obsesie legata de chisturi). Probabil in martie sau cel mai tarziu in mai o sa fac FIV 2.
Cam asta e... mai vorbim!

Mergi la inceput