fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Arina, dupa multe peripetii si 14 zile de stimulare, vineri voi face punctia. O sa povestesc pe urma cum decurge. Hiperstimularea stiu ca se recunoaste dupa senzatia puternica de balonare/ presiune, foarte multi foliculi evidentiati ecografic si dupa si valori mari ale estradiolului (peste 3000).
Misa, te asteptam sa te intorci.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Asa e Manu, asta sa fie ultima grija! Gasim noi spital in care sa nastem

Misa, sper ca a fost OK la punctie. Asteptam vesti bune cat de curand.

Arina

Mergi la inceput

Luci, bafta multa vineri. Cum te simti? Banuiesc ca bine, nu? Ce schema de stimulare ai avut? Imi cer scuze daca ai mai scris si nu am retinut, dar citesc la multe subiecte si mi-e greu sa retin tot.

Arina

Mergi la inceput

Luci,
Am citit faza cu farfuria la 'inseminare'. Sa inteleg ca esti extrem de irascibila...Deci va trebui sa ma izolez in timpul tatamentului Mie mi-a zis medicul ca si Dipherelinul da stari din astea. Sper sa nu fiu o companie plina de istericale de Revelion.
In afara de asta, fizic cum esti, cum ai raspuns la tratament?

Pupici
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Hello!
Am revenit cu 1 ovocit din 3 foliculi,e bun si ala.Am inteles ca ii face ICSI pt. siguranta desi sotul meu e "beton".Cica la inceput cin l-a extras era super-fain,compact si apoi a inceput sa se imprastie.Insa il localizase si acum astept sa viseze frumos in noaptea asta si miine cind ma suna embriologul sa imi spun sa vin ta ET.
Eu sunt in continuare optimista si nici nu am gindesc ca nu o sa se prinda,dar sa il mai transfere.
ARINA,subscriu pt. LUCI,a facut stimulare cu puregon 200ui primele zile si apoi 300ui.
De la diphelerine stai linistita ca nici eu si nici ea nu am avut vre-o ratacire si nici nu ne-am ingrasat,asa ca nu incepe cu ce-o fi si ce-o pati ca nu e bine.Ia lucrurile asa cum sunt si o sa fie bine.
Deci,sigur nu te ingrasi si nici nu izbesti si trintest.Eu cel putin cind am facut inhibare cu AC,m-am ingrasat si am fost f nervoasa,insa chesti cu nervii e ceva normal la mine ,mai ales la servici asa ca nu prea o iau in calcul,insa 5 kg. in plus am servit sigut,dar repet la AC.
Va pup,noapte buna!!

Mergi la inceput

Misa draga, unul si bun. O sa fie bine, sunt sigura. Te rog sa-mi spui si mie cum a decurs punctia, cat ai stat dupa, cat ai stat inainte, cu alte cuvinte, TOT.
Eu sunt fericita ca am reusit sa iau Gonal F compensat, adica la jumatate de pret.

Hori, ce faci, ai plecat in vacanta deja??

Va pup fetele,
Arina

Mergi la inceput

Arrina, nu citi experientele tuturor de pe internet ca te ametesti si nu exista reguli. Eu am facut Diphe 3,75 in Z21. Apoi din Z2 am facut 2 fiole de Puregon (similar Gonal), apoi din Z 7 am facut 3 fiole si din Z9 am facut 4 fiole. Acum am 4 foliculi cel mai mare peste 20 mm. In Z14 am facut Pregnyl si in Z16 (maine) am punctia. Diphe nu mi-a dat reactii si nici Puregonul, poate cateva zile de dureri de cap, in rest nu crampe, dureri, balonari, greturi sau mai stiu eu ce. Aia cu farfuria nu stiu pe seama la ce s-o pun, mofturi?!, oricum, am ingaduinta acasa.
Miha, asteptam cuminte sa ne spui in continuare.

Mergi la inceput

Luci, am glumit la faza cu irascibilitatea Normal ca fiecare reactioneaza diferit. Imi pare rau ca pe tine te-a 'ajuns' stresul. Mai e un pic si gata!! Am citit la 'inseminare' ca te-a costat 70mil tratamentul?? Gresesc?? Pe mine, daca nu il luam compensat, ma costa cam 28mil!! Mi se pare cam mare diferenta...SAu mai trebuie sa iau ceva in afara de Deiphereline si Gonal F? Eu stiu doar de pregnyl, asta e asa scump??

Bafta multa, multa maine la punctie, iti tin pumnii!!
Arina

Mergi la inceput

Arrina, in cele 14 zile de stimulare am folosit aproape 50 fiole Puregon 100 ui (20 le-am avut compensate). Pregnylul 10.000 ui este 40 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

ARINA,ai dreptate si eu zic ca unul si bun e suficient in conditiile date,mai ales ca a fertilizat si miine voi avea transferul.Deci,intuitia ta e buna si eu cred cu toata inima ca voi reusi.Dar,nu numai eu ci si LUCI,care acum e mai tare ca mine desi eram amindoua in aceeasi olita.
LUCI,cind am sa te intilnesc sa vezi ce o sa-ti fac.Sa nu mai gindesti negativ,ca ai vazut ca pina la urma suntem bine amindoua.
Acum daca tot a fertilizat singurul ovocit din dotare nici nu ma gindesc ca nu voi avea un baiat prin septembrie.
ARINA,despre cum a fost la punctie am sa iti scriu in weekend,dupa ce ma intorc,dar a fost f. bine si echipa de acolo super draguta si atenta.Mai sunt ceva detalii,dar ai ingaduinta ca miine iar ma trezesc la 4 si conduc singura.
Va pup si acum mai urmeaza doar un bcgh mare

Mergi la inceput