fiv la Sibiu.
Raspunsuri - Pagina 12
Arina21 spune:
Misa, merci pentru lamuriri. Acu' chiar m-am lamurit, ca aseara dupa ce am vb cu el, incepusem sa ma gandesc. Atunci pe moment nu mi-am dat seama, doar pe urma cand s-a sedimentat informatia am inceput sa-mi pun tot felul de intrebari.
Auzi, dar tu nu trebuia sa faci eco sambata? S-au sunt cu pluta?? Mai poveste-ne despre tine
Papa
Arina
misa_21 spune:
ARINA,am facut eco vineri si am scirs despre rez. intr-un mesaj anterior,dar repet:endometreu 4 mm in ziua a4-a(inca mai aveam ceva scurgeri),aveam un chist ff mic,care nu era de luat in seama si pe ovarul sting 6-8 foliculi f mici.Deci,eu mai ovulez si natural,insa sigur trompele mele nu s-au desfundat in urma instilatiilor.
Prea multe nu prea am ce sa mai zic,poate lunea viitoare cind am sa vad ce productie voi avea.
Vezi ca se pare ca monitorizarea se realizeaza strict sub ochiul lor,nu au incredere in altii.
Cite ore faci de la Vilcea la Sibiu?
Arina21 spune:
Misa,
De la Valcea la Sibiu fac cam 1h45-2h, depinde mult de trafic. Pentru noi e mai convenabil Sibiul decat Bucuresti. Dar sincer mi-a si inspirat incredere medicul, ca altfel nu as fi ramas la el. Eu sper sa fie bine pana la urma, ma cam sperie faza cu hiperstimularea, eu ma balonez si ma doare burta la ovulatie normala, dar la stimulare??? Ma gandesc serios sa-mi iau concediu si sa stam la Sibiu saptamana aia cu eco si punctia, sa fiu sub supraveghere. Dar asta mai vedem atunci...
Acum sunt stressata cu histeroscopia pe care as vrea sa o fac pana pe 22 dec. Imi pare asa rau ca nu fac si in Sibiu, s-ar fi rezolvat asa usor. Dar e bine si in Bucuresti, numai sa se poata asa repede.
Sper ca lunea viitoare sa ai super-productie. Pe cand ai punctia??
Papa si bafta mula,
Arina
Arina21 spune:
Gata, se pare ca am rezolvat si cu histeroscopia. Ma duc vineri la Bucuresti la Medlife la Dr. Silviu Predoi la un consult, si o sa-i spun ca vreau histero. Vreau sa-i cer sa-mi faca si el un consult si sa-si dea cu parerea.
Hori, tu ce mai faci?
O zi buna,
Arina
misa_21 spune:
Buna ARINA!
Am avut o zi de groaza astazi.De fapt a inceput de aseara cind m-am uitat in punguta cu menogonul si cind am vazut ca din 3 cutii una era goala.Am intepenit e loc.Iti dai seama ca eu astazi am inceput stimularea si nu aveam 10 fiole de menogon care nu se mai gasesc niciunde.In plus suna la Sibiu si spune-i dr. ca esti handicapata si ca iarasi ai gresit cu numaratoarea,ca ai doar 20 de fiole de menogon nu 30 si ca trebuie schimbat planul de stimulare.Ei asta s-a rezolvat relativ simplu,caci am inlocuit fiola lipsa de menogon cu gonal f,reiesind asadar planul de 2 menogon+3 gonal f.Ei acu e acu caci gonal nu se gaseste pe nicaieri,nici macar la Sibiu nu aveau,era comanda facuta dar nu era nici in depozit.Iti dai seama ca eu trebuia sa rezolv neaparat caci altfel era deja totul compromis din prima faza,caci fara o promisiune ferma ca voi avea celelelte 10 fiole de gonal,cum m-as fi putut apuca de injectii.Ca sa nu o mai lungesc,am apelat la o cunostinta la Sensiblu(nu are rost sa iti mai spun ca nu era in nici un depozit din tara gonal ) si a gasit in final la Craiova si alea ale altei paciente,dar deja calc pe cadavre ca sunt disperata.Inca nu e sigur ca le voi avea,dar macar am o speranta si sper ca d-na de la Craiova(farmacista) sa le trimita la PN.E ceva mult peste puterile mele de a intelege de ce dau atitea rateuri,numai ca eu sunr o fire f. hotarita si tenace si nu ma las.Asa ca am facut in aceasta seara prima serie de injectii,deci am intrat in hora cum s-ar zice.
Inteleg ca faci vineri hostero.E f. bine caci acolo se vede f bine cum stai si in plus te linistesti si tu.Nu te stresa ca ai sa ajungi sa te certi cu toata lumea asa cum mi s-a intimplat mie astazi.
Ei e aproape Vilcea!Eu fac aprox 5 ore,dar nu spun cam ce traseu pitoresc am,transfagarasan nu alta!!!!
Nu mai conteaza nimic acum,decit sa am si celelalte 10 fiole de gonal si vorba ta sa nu ma umflu prea tare.Data trecuta am luat 5 kg. inainte de stimulare,insa de data aceasta stau bine.Nu m-am mai ingrasat si din cite am vazut stimularea umfle,nu cresi in greutate.
Gata,ca te-am am,ametit.Mai vb.miine ca sunt acasa toata ziua!
Noapte buna!
Arina21 spune:
Misa, sper din tot sufletul sa gasesti gonal, daca as putea, te-as ajuta. Imi imaginez prin ce-ai trecut. Intreaba fetele de la FIV, poate au ele ramase. A propos, ai vazut cate fete au reusit in ultimele zile? E extraordinar, ma bucur f mult. Sper sa reusim si noi si sa nu ne hiperstimulam in primul rand. Incet-incet, vad ca fac o obsesie cu hiperstimularea asta. Sper sa nu cobesc.
Eu maine ma duc sa vorbsc cu medicul la Bucuresti, si dupa aia o sa fac histero. Vreau sa vorbesc si cu el despre problemele mele si sa-i cer o parere. Am inteles ca e de treaba si se pricepe
Faci intr-adevar mult de la PN la Sibiu. Mai mult decat fac eu pana la Bucuresti!!! Dar da Doamne sa fie cu folos toata oboseala asta.
Deci sa inteleg ca ar trebui sa dau comanda de Gonal F din timp, sa nu ma trezesc cu surprize!!! Eu ar trebui sa incep pe 5 Ianuarie, si tinand cont de sarbatori, ar cam trebui sa ma interesez, nu??
De abia astept sa-mi zici luni ce rezultate ai avut.
O zi buna iti doresc,
Arina
misa_21 spune:
Deocamdata stau linistita,caci nu veau sa vb. in 10 mii de locuri si sa ma trezesc ca trebuie sa platesc tot,caci e 75 ron fiola.Astept un tel. de la sensiblu mai dupa amiaza si apoi vad ce fac.Dar,cred ca se va rezolva aici.
In ceea ce priveste medicatia,mai ales daca ai schema de tratament ar trebi sa ti-o iei din timp.De ex eu gonalul l-am luat de 2 sapt. (a avut sotul meu o delegatie acolo)de la Sibiu,se gasea atunci fara nici o problema. Oricum vina este a mea ca sunt distrata si nu m-am uitat din timp in cutiile cu menogon.
Ce-i drept mi-am cam pus cenusa in cap un pic,caci eu eram f. optimista,vb. ta si dupa atitea reusire pe forum,si sunt cam aiurea acum,dar sper sa imi revin.De fapt imi voi reveni sigur cind voi avea certitudinea ca am si celelalte 10 fiole de gonal.
Inteleg,ca miine vei fi la Bucuresti.Sa ma tii la curent cu ce ai facut,chiar daca eu voi disparea pina duminica.Plecam putin in weekend,de miine de la prinz.Sa ai succes!!!!
luci.eilm spune:
Fetelor, pentru medicamente, intr-adevar acestea se comanda. Fiind medicamente mai speciale farmaciile nu-si blocheaza banii sa le tina pe stoc. Chiar daca nu lansati comanda efectiva, incercati sa va introduceti. Intrebati la farmaciile mari din zona unde locuiti- Sensiblu, Helpnet, Farmaciile Dona- daca le pot procura, cat dureaza. De regula sunt serioase si daca promit ca le procura, o fac (inclusiv din alte orase, de la alte farmacii). Deasemenea, intrati pe site-urile farmaciilor si verificati disponibilitatea medicamentelor. Poate aveti noroc sa le gasiti undeva pe stoc.
Arina,.
Misa,.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
Arina21 spune:
Eu maine, poimaine ma duc sa ma interesez de medicamente. Sper sa ajunga la timp. Si mai sper sa iasa bine histeroscopia, sa nu raman cu ele.
Va pup
Aina
misa_21 spune:
Da,stiu ca se comanda,dar probl. era cutia goala care trebuia sa fie plina,caci nu ma lasam eu asa pe ultima suta.Nu mai conteza,sper sa rezolv totul cu bine.
LUCI,nu ne-am mai intilnit cumva?UUUUUUUUUUuuuuuuuuu!!!!!
ARINA,eu zic ca daca le comanzi acum ai timp suficient sa le primesti.E acum un gol pe piata din cauza de sf. de an!