fiv la Sibiu.

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hori spune:

buna fetelor.in ultima sapt am fost ocupata cu curatenia,din cate am citit voi va-ti pus pe treaba ma bucur ptr voi sa va ajute D-zeu,eu fac pauza in ianuarie vreau sa ma duc la Sovata sper sa-mi ajute.Va doresc multa multa sanatate si mult noroc.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'Neata fetelor,
Hori, foarte bine ca te duci la Sovata. Sper sa vii de acolo cu vesti bune
Misa, sa ne spui cum stai, azi trebuia sa te duci la control, nu? Sau iar sunt pe aratura?
Scuze, dar in ultimul tip am fost cu gandul in 7 parti. Vineri am fost la Bucuresti, la Predoi, pentru o programare pentru histerocopie. Am scris si la subiectul despre Predoi, scriu si aici ca am fost super incantata de el. I-am zis ca voi face FIV la Sibiu si ca medicul de acolo mi-a indicat o histerocopie. A zis OK, nici o problema, s-a uitat si pe analize si apoi m-a intrebat de ce ma duc direct la FIV, am mai incercat si altceva, vreun tratament? I-am zis ca nu, ca am analizele OK, si eu si sotul. Si apoi mi-a explicat ca ccc chiar daca analizele sunt OK, si testele de ovulatie arata ca ovulez asta nu inseamna ca foliculii elibereaza ovocite. Apoi i-am spus ca am si eu o obsesie legata exact de chestia asta, cu foliculii fara ovocite si anume: eu in z6 am foliculi deja de 18mm iar in z14 ajung la 28-30mm. Obsesia vine si din faptul ca unii medici imi spun ca nu e normal sa am foliculi asa mari, altii imi spun ca e normal. Eu sunt de parerea ca nu e normal.
Ma rog, ca sa concluzionez ca deja m-am intins o gramada, mi-a zis ca mai vorbim dupa histeroscopie, sa vedem ce e pe acolo. Deci maine ma duc la Bucuresti histero si o sa mai intru abia joi sa va spun cum a decurs totul.
Va pup si va doresc numai bine,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Arina, . Bafta maine.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Luci, merci
Vineri am lasat la Receptie Spital trimiterea de la medic, si mi-a zis fata de acolo ca ma suna ea dupa ce face programarea. Nu m-a sunat nici pana acum, daca nu suna pana la 12, o sa sun eu. Sper sa nu ma fi uitat ca fac scandal

Papa
Arina

Mergi la inceput

Arina, bineinteles. Suna si intreaba de programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

HORI,numai bine iti doresc si nu ne uita!
ARINA,da am fos astazi la eco,chiar la 2,insa acesta a fost un eco dupa ureche,cel adevarat e miercuri la Sibiu.Oricum nu te sfatuiesc sa faci ca mine,caci la primul eco mi-a zis ca am doar cite un folicul pe fiecare ovar de 9/6 la dr.,respectiv de 10/8 la stingul,endometrul 9.3.Iti dai seama ca am ramas masca ca nu se poate asa ceva,avind in vedere ca data trecuta cu doar 2 fiole de menogon am avut 5 foliculi pe un ovar si 2-3 pe altul,asa ca m-am dus la alt cabinet,unde mi-a gasit 5 pe ov. drept si 6 pe ov sting,endometrul de 6.Nici nu stiu ce sa mai cred,asa ca o las balta si miercuri voi cedea la Sibiu care e adevarul.Oricum de data aceasta nu renunt si chiar daca voi avea doar 2 foliculi merg pina la capat.
LUCI,chiar te faci ca nu ma cunosti?!Hai mai!!!
O sapt. buna si in ceea ce te priveste ARINA,abia astept vestile despre ce iti zice la Buc.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Misa, cum mai sa nu te cunosc?! Tu esti fata care a petrecut zilele astea un weekend linistit la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

YES,YES!!!! LUCI!
Miine merg la eco la Sibiu si chiar nu prea ma simt in apele mele.Voi reveni miine cu vesti!
Va pup!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Iata-ma, am revenit.
In primul rand, Misa, ce faci, cum a fost la eco??

Eu am facut histeroscopia miercuri la Silviu Predoi, imi mentin parerea ca e un profesionist si chiar iti da senzatia de siguranta. Are mana un pic cam grea, dar trecem peste asta. Mie imi place de el.
Investigatia in sine a fost cam dureroasa dar asta e. Ma ingrijoreaza un pic rezultatul pe care vi-l redau si voua mai jos. Ce ziceti, o fi asa nasol??

- canal cervical de aspect macroscopic normal, cavitate uterina de dimensiuni normale, cu mucoasa de aspect normal; la nivel fundic se vizualizeaza un sept fundic, pe linia mediana, gros; ambele orificii tubare se vizualizeaza cu dificultate si sunt libere (orificii tubare permeabile).

I-am dat telefon ieri lui Chicea dar mi-a raspuns asistenta si mi-a zis sa trimit rezultatul prin fax sau email. L-am trimis pe mail si acum astept sa ma sune sa-mi spuna daca voi face sau nu FIV in ianuarie.

Voi ce credeti, sa fie asta cauza infertilitatii mele? De abia astept sa ma sune sa-l intreb una, alta.

CAm asta fetelor, astept sa-mi spuneti voi ce mai faceti.

Va pup si va doresc succes maxim!
Arina

Mergi la inceput

Arina, bravo ca ai scapat. Trebuia sa fi intrebat cum sta treaba cu septul acela (eu nu stiu sa-ti spun). Eventual suna si la MEDLIFE si spune-le secretarei (Gabi) sa intrebe medicul.

Mergi la inceput