fiv la Sibiu.
Raspunsuri - Pagina 14
misa_21 spune:
ARINA,nu am facut prea bine la eco,ca nu prea raspund la tratament.Am un singur folicul dezvoltat de 10 mm,in rest cica ar mai fi dar mici.Acum urmeaza sa ma duc duminica in prag de ultima zi de stimulare sa vedem cum stau.Oricum stiam ca nu e prea bine,fiinca nu ma doare burta si stiu de data trecuta ca in ziua aceasta de ex. abia puteam sa calc,asa ma dureau ovarele.Insa nu renunt,voi face fertlizarea si cu un singur folicul dsaca se va putea si apoi mai incerc o data la anul,dar la GYNERA de data aceasta,apoi nu imi ramine decit donatoarea de ovule sa ma ajute.
Sa stii ca sunt f. resemnata,si am eu presimtirea ca oricum voi reusi.
In ceea ce te priveste,inteleg ca ai tropele permeabile,deci poti ramine insarcinata si natural,insa se pare ca e totusi ceva cu orificiciile tubare care zice ca se vizualizeaza cu dificultate,acolo s-ar putea sa fir probl.Dar,asteapta sa vezi ce iti zice de la Sibiu,ca eu nu sunt totusi doctor,merg mai mult pe logica si daca nu te suna pina la 5 incearca sa insisti tu.
Succes si sa ne tii al curent.
Arina21 spune:
Buna Misa,
Bafta multa si o sa vezi ca mai cresc foliculii pana la punctie. Si pana la urma, asa cum ziceau multe fete de aici, conteaza unul si bun.
Oricum e foarte important ca ai o stare de spirit buna. Eu iti tin pumnii
Cat despre mine, problema nu este la trompe si la septul acela. Nu mai zic nimic pana nu vorbesc cu Chicea. Inca nu m-a sunat, sper sa o faca astazi pentru ca vreau sa stiu daca incep tratamentul sau nu. Si trebuie sa comand medicamentele.
Succese maxime.
Arina
hori spune:
Buna fetelor.misa ai incredere ca totul va fi bine la urma urmei nu conteaza cantitatea ci calitatea fi optimista,poate ca acest sfarsit de an si tinand cont ca e luna cadourilor sa-ti fie cu noroc.
Crezi ca la Gynera ai avea mai multe sanse?Daca afli mai multe despre clinica tine-ma si pe mine la curent,in adancul sufletului meu mai exista dorinta de a face inca o fertilizare dar deocamdata nu am curaj mie teama.
va pup si va tin pumnii la toate.
Fie ca luna asta sa poarte noroc la toate fetele de pe acest forum.
misa_21 spune:
ARINA,HORI,multumesc din suflet pt. incurajari.Intr-adevar starea mea de spirit e buna,desi am trecut si prin clipe de disperare cind nu gaseam nicaieri gonal.
ARINA,as stii ca acum este gonal fara probleme,am luat eu chiar ieri de la ei de la Sibiu.
HORI,stiu sigur ca peste tot e cam cam aceeasi "MARIE",dar ma gindeam ca la Gynera au banca de ovocite(la Sb. nu) si atunci daca tot nu raspund ca lumea la tratament sa apelez la aceasta solutie.Spune-mi te rog ce simptome ai avut in timpul stimularii si ce " productie" ai avut?
Multumesc fetelor pt. incurajari si va promit ca folilculul ala care il am va fi UNUL SI BUN.Si ca sa vedeti ce parolista sunt va promit ca nu va dezamagesc.
ARINA,ai vb. cu dr.Hai lamureste-ne ca sunt curioasa.
Va pup,numai bine!
Arina21 spune:
Gata, incep tratamentul!!
M-a sunat aseara asistenta si mi-a zis ca medicul imi da verde. Cica e OK rezultatul, a fost o mare usurare pentru mine. A fost o usurare de doua ori: o data pentru ca se pare ca septul ala nu pune o problema si deci nu trebuie operat si a doua pentru ca in ianuarie stiu si eu cum stau si incotro o sa o apuc.
Azi se duce maica-mea sa se uite de madicamente si pe 22 dec. incep tratamentul. Cu Dumnezeu inainte! Sincera sa fiu nu-mi vine sa cred ca am apucat drumul asta, am un sentiment ciudat, nici nu stiu sa-l descriu. Parca as fi un copil care asteapta o jucarie noua si moare de curoiozitate sa o vada, sa se joace cu ea.
Hori, deci tu ai vrea sa incerci la Gynera? Bafta multa! Dar poate dupa Sovata o sa vii mai increzatoare. Eu zic sa astepti sa vezi ce-ti zic si medicii de acolo si da-ti 6 luni de 'placeri' dupa Sovata si sunt sigura ca o sa ne dai vesti bune.
Misa, tu ce mai faci?? Cand o sa faci punctia trebuie sa-mi spui in cel mai mic detaliu cum a decurs: internare, anestezie, durata, daca te-a durut ect. Dar poate ne ajuta si Hori cu detalii, ca ea a facut punctie.
Eu la histeroscopie, cand mi-a facut anestezia in uter, habar n-am cu ce, m-am inrosit instantaneu, deci am facut o reactie alergica. Mi-au facut hemisuccinat imediat si mi-a trecut. Dar chiar si de la o banala anestezie locala m-am simtit ca naiba 2 zile. Sper la punctie sa fie OK.
Va pup fetele si cu optimism inainte
Arina
misa_21 spune:
ARINA,dar nu ti-a spus totusi daca e necesar neaparat sa faci fiv.Mie,ti-am mai zis mi s-au parut ok trompele tale,deci teoretic nu ar trebui sa ai probleme.
Acum daca bineinteles ai apucat pe drumul acesta,du-l pina la capat,dar tu esti tinara si ai multe sanse si fara hormonii astia nenorociti in tine.Hai sa vedem ce iese si iti doresc succes maxim.
Eu duminica merg din nou la Sb. si atunci aflu cind va fi punctia,pt. ca sigur va fi chiar daca am si un singur folicul.
Iti dai seama ce super e pe vremea asta!De fapt beton a fost si miercuri,caci mi s-a mai dus spatele de la masina prin citeva curbe si inca nu era nins ca acum.Numai ca acum am noroc ca merge si sotul meu cu mine.
Numai bine.Va pup!
Arina21 spune:
'Neata fetelor si o saptamana plina de bucurii!
Misa, cum a fost la Sibiu? Asteptam vesti.
Sa stii ca si eu m-am gandit de multe ori ca daca sunt OK n-ar trebui sa ma gandesc la FIV dar tinand cont ca au trecut 4 ani de cand incercam, ma gandesc ca e o problema pe undeva. Sper ca problema sa nu fie nenorocirea aia de sept fundic. Sper din suflet! Nici mie nu-mi convine sa bag hormoni in mine dar asta e...Eu am decis ca la cel mai mic semn de hiperstimulare ma opresc. Cred ca v-am mai spus, am o fixatie cu asta pentru ca eu ma balonez, ma doare burta, ma simt ca naiba, la o simpla ovulatie pe ciclu normal. NU stiu daca are vreo legatura, dar asta e planul meu. Sper ca daca totusi am apucat pe drumul asta, sa fie cu noroc. Doamne Ajuta! tuturor celor care ne dorim asa de mult un bebe sau mai multi.
Manumanu, probabil ca ET-ul va fi, daca totul va merge ca la carte, in jur de 18ian. De ce ma intrebi, esti prin zona atunci??
Horiiii, te asteptam sa ne povestesti cum a fost punctia la tine. In detaliu Mersicut.
Va pup fetele si succese maxime
Arina
manumanu spune:
Arina, da, in ianuarie reincep si eu "discutiile" despre FIV... sunt programata pe 7. Nu stiu ce se va intampla... mai am o sansa luna asta sa se intample o minune, daca nu, reincep analizele etc. Probabil in febr-martie sa ajung la ET, nu stiu...
misa_21 spune:
Buna fetele!!!!
Eram mult prea obosita aseara ca sa va zic cum a fost.
Din punctul meu de vedere a fost bine,pt ca am 3 foliculi normal de mari si unul mai mititel.Oricum eu sunt fericita si pt. astia 3 si merg mai departe cu ei.Asdar,in seara asta la 23 fac pregnyl-ul si miercuri la oara 11 punctia.Acum sa dea Dumnezeu sa am avocite macar in 2 foliculi ca atunci chiar as fi f. fericita.Oricum,avind in vedere prin cite am trecut ca sa ajung aici si un ovocit daca am si fecundeaza pe acela il transfer.
Probl. e ca data trecuta desi am avut stimulare doar cu menogon,am produs mai multi foliculi,dar din cauza dozei gresite nu s-au dezvoltat.
ARINA,pot sa iti spun ca data trecuta m-am balonat si eu,insa acum ciae se pare ca am pierdut vreo 2 kg.Nu m-am mai cintarit,dar astazi la serviciu 2 persoane mi-au zin ca am slabit.Asa o fi!Data trecuta m-am ingrasat 5 kg. pe care nici nu m-am obosit sa le dau jos si aveam o burtica....
Cind faci diphelerin-ul?
MANU,o iei de la capat?Sa dea Dumnezue sa fie cu mult,mult noroc!
ARINA ,inca ceva:nu te-ai interesat ce e aceea sept fundic?Eu nu am mai auzit pina acum acest termen si as fi curioasa ce reprezinta.
Va pup...o sapt. minunata si pt. voi si pt mine!!!!