wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccrinaa spune:

Buna! Am un bebelusi de 6 saptamani si m-ar interesa si pe mine un wrap. As vrea sa stiu pretul si ce combinatii de culori sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzepoasa spune:

Buna Adita,

Am un bebe de aproape 1 luna si as vrea si eu un wrap. Pls te rog sa imi spui cat ma costa si cum iti trimit banii.
Mercic.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Tzepoasa&year=2008&month=8&day=26&babycount=1"%20type="application/x-shockwave-flash"%20wmode="transparent"%20width="120"%20height="180">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns focutza spune:

Buna Adita,

Am o fetita de 4 luni si care are deja 7 kg... Am tot vrut sa cumpar un wrap si n-am stiut de unde, asa ca am tot cautat si am ajuns aici pe forum.
Asadar, as vrea si eu un wrap, daca mai faci...te rog. Cum procedam, eu momentan nu sunt in bucuresti, vin joi (30.10.08) daca citesti mesajul si ai timp pana atunci.
Astept raspunsul tau. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetita mea are un an ,credeti ca ar mai sta in asa ceva ?Cam la ce pret gasesc ?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu pot sa fac www.flickr.com/photos/adrianacalin/2423182107/in/set-72157600358508278/" target="_blank">asa, nu am decat bleu si costa 50 ron.
Anca, copilul meu are un an si noua luni si inca il mai tin in wrap, e comod pt parinte chiar si la greutati mari ale copilului(in poza am incercat si cu copilul de 3 ani), dar s-ar putea sa nu-i placa daca nu a mai incercat pana la varsta asta, ca nu prea are libertate de miscare, sta lipita bine de tine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Intr-adevar nu a mai stat in asa ceva dar a stat f bine in ham dasta si ma gandesc ca in wrap ar sta mai comod .Astea sunt pe marimi?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

adita, vreau si eu un wrap!!! te rog! am un baietel de 5 sapt si are 5400 g. sunt din bucuresti asa ca ne putem intalni undeva! astept un semn

Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Buna fetelor,As vrea si eu un wrap in urmatoarele 2 sapt. Cine mai confectioneaza sa-mi trimita si mie un PM cu detalii. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns focutza spune:

Adita, deci nu ai decat bleu? Uff, as fi vrut alta culoare, ca pentru fetite...deh...
Materialul e mai mult sau mai putin elastic? (spuneai tu anterior ca mai nou folosesti ceva mai "creponat").
In orice caz, nu mai fac nazuri pentru ca am neaparata nevoie de wrap, deci Adita, batem palma!
Cum te contactez? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Adita, ce material foloseshti shi ce dimensiuni are?

ppv 21+ shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/

Mergi la inceput