wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Eu sunt putin off topic...am vazut topicul asta..inca de cand l-a creeat inaioana..(pe care o )

Mi se pare un lucru extraordinar wrap-ul!! acum 5 ani jumate nu exista asa ceva! Habar n-aveam ca ar exista asa ceva (mamicile de acum sunt norocoase!)..Cert este ca eu imi purtam copilul peste tot cu mine..si la un moment dat (cred ca avea vreo 3 saptamani)..mi-a venit ideea de a-mi purta copilul "precum tiganii" (ca sa o citez pe mama )..aveam in casa o esarfa lunga (are vreo 3 m juma) din bumbac+cashmir..pe care am legat-o si am facut un culcus pentru piticul meu...e minunat!!!..

Ma bucur ca au aparut si la noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Anca, wrap-urile se fac de mai multe dimensiuni, in functie de conformatia adultului care il foloseste, pt cineva mai slab e suficient material mai putin. nu conteaza greutatea copilului, ca nu e ceva fix, e o simpla bucata de material care se infasoara de fiecare data, atat de larg sau stramt cat e nevoie
Amik, Delia, v-am raspuns pe pm
Focutza, imi pare rau, alt fel de material nu am. asta se intinde putin, dar numai pe latime, nu si pe lungime, seamana cu panza topita. oricum, nici din asta nu prea mai am, in functie de raspunsurile pe care le primesc de la fetele care m-au contactat zilele astea, nu stiu daca imi ajunge si trebuie sa ma duc sa caut iar. problema e ca am cautat un depozit cu material cat mai convenabil, ca sa nu coste mult wrap-ul, dar nu prea aveam din ce alege, asta era singurul care mi s-a parut potrivit pe wrap, sa nu fie nici sintetic, nici prea gros, nici prea subtire, nici prea elastic, nici prea rigid, si nici din asta nu mai aveau mult, daca nu mai gasesc aici o sa trebuiasca sa caut in alta parte si nu stiu ce modele si la ce preturi o sa gasesc. deci, daca poti astepta, poate gasesc si alte culori, dar nu stiu sigur ce si cand o sa gasesc
Greierash, am cam explicat putin mai sus cum e materialul, nu ma pricep la denumiri sa-ti spun cum se cheama. daca vrei sa-ti faci singura, vezi sa nu fie nici prea gros, ca trebuie mult si devine incomod, mai si transpira copilul, nici prea subtire, sa nu cedeze, nici prea rigid, ca e cam greu sa bagi copilul, daca sta prea fix, nici prea elastic, sa nu se lase. are lungimea de 4.5-5 metri, in functie de cat esti de grasa/slaba si de cat e de elastic materialul (cel elastic se intinde si nu e nevoie de prea mult material). aa, uitam latimea, eu le fac cam de jumatate de metru

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

citat din mesajul lui andreeadore

Mi se pare o modalitate super faina de ati purta pruncusorul in wrap, mult mai comoda(atat pentru el cat si pentru purtator) decat portbebe-urile deja clasice, dar nu am gasit inca pe nici un site si la nici un magazin asa ceva(suntem din Cluj) asa ca ,va rog, pe cele care au achizitionat deja sa ne ajute si pe noi,cele mici!!!
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Andreea, noi l-am cumparat de pe Internet din Germania (de la o firma specializata). Mariuta are 2.5 ani si inca il folosim cu mare placere.
Daca vrei mai multe detalii uite site-ul: www.hoppediz.de

Mergi la inceput

Am reusit astazi sa plec in cautare de material, am gasit ceva care mi-a placut, dar inca nu am reusit sa pun poze. e polar, dar subtire, putin elastic, abia astept sa fac unul sa vad cum se comporta. si are niste culori care mi-au placut mult, eu am luat doar roz si verde, dar aveau si galben, portocaliu, alb, bleu, bleumarin

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns focutza spune:

Adita, ma bucur tare mult ca ai gasit si alte culori. Abia astept sa-mi spui cum e noul material.
Astept un semn de la tine cand poti sa-mi faci si mie wrap-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Si eu ma bucur ca ai gasit alte culori. Abia astept sa-mi spui cum este materialul. Daca este ok sunt prima care ma inscriu pt. un wrap portocaliu este culoarea mea preferata.

Mergi la inceput

Am incercat o bucata din noul material, e ok, desi e putin elastic, nu se lasa, chiar daca am incercat cu fata de 5 ani (poza www.flickr.com/photos/adrianacalin/3002531994/in/set-72157600358508278/" target="_blank">aici), e moale si pufos, de-ti tot vine sa te cuibaresti in el, problema e ca fiind mai grosut, nodul sta cam umflatel. pozele nu sunt prea clare in ce priveste culorile, ies mai intunecate si mai stridente ca in realitate, de fapt culorile sunt mult mai frumoase si mai dulci ca in poze
Delia, n-am cumparat decat material roz si verde, si nu stiu cand ajung sa mai iau si alta culoare, ar cam trebui sa vand o parte din astea pe care le-am luat, ca nu mai am bani de investit in material, asta e mai scump, iese un wrap la 70 ron. oricum, mai dureaza pana o sa fac, am vrut sa cos acum unul si vad ca nu-mi merge masina, cine stie cat dureaza pana o rezolv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanduro spune:

Salut, cine e interesat de wrap, sling si alte minuni :) sa deie o cautare in google dupa marsupiu Nandu. Se gaseste si in Romania! Eu am marca Nandu wrap si sunt foarte multumita! Salutari :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

A comandat cineva de pe nandu wrap sau sling? Cum sunt? Sunteti multumite?

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput