wrap in Romania (2)
Raspunsuri - Pagina 11
adita spune:
da susr, si mie imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme, abia la ultimul copil am vazut ce bine si usor poate fi sa duci copilul cu wrap-ul
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Ship spune:
Adita,
te rog ffff mult sa-mi faci si mie un wrap cat poti tu de repede. Il vreau pe fan courier, platesc eu la destinatie !!!
Da-mi un pm cu telefonul tau sa te pot suna pentru detalii. Multumesc
triny spune:
Salutare,
sunt o proaspata mamica de ianuarie 2008 si evident proaspat utilizator de forumuri pt mamici :). Am citit si m-am documentat si din ce ati scris voi aici si din ce am mai gasit pe net si cred ca wrapul intr-adevar e super ca sa-l port pe Bogdanel cu mine tot timpul. Adita, esti draguta si imi faci si mie unul pls? Iti trimit detaliile pe PM, cu rugamintea sa-mi spui si mie cat de repede e gata, ce culori ai (noi suntem baieti :P) si evident cat costa. Eu sunt din Bucuresti deci il pot ridica fie eu fie sotul meu direct.
Multumesc mult si astept un raspuns de la tine cat mai repede, ca vine caldura si vrem sa iesim afara fara carutz ;).
susur spune:
mamici, am si eu o curiozitate, de ce nu va faci wrapul asta singure?5 metri de material semielastic si asta-i toata filosofia
adita spune:
eu una am spus de nenumarate ori ca nu-i cine stie ce, doar o bucata de material cu tiv, dar poate n-are toata lumea masina de cusut sau timp sa coasa, sa umble dupa materiale
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
CristinaGoji spune:
Eu nu am gasit aici material potrivit, dar nici nu am putut merge pe la multe magazine sa caut. Plus ca daca faci wrap-ul en-gros iesi mai ieftin
Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
susur spune:
quote:
Originally posted by adita
eu una am spus de nenumarate ori ca nu-i cine stie ce, doar o bucata de material cu tiv, dar poate n-are toata lumea masina de cusut sau timp sa coasa, sa umble dupa materiale
A, da, trebuie masina de cusut si timp .Daca poti sa le faci e bine, sa se bucure si altii de inventie
CristinaGoji spune:
Adita - am primit wrapul. Mersi mult!
Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
adita spune:
cu mare placere, sa va fie de folos
Ereena spune:
buna fetelor
eu mi-am facut singura un wrap , dar mai nou am vazut ca se gasesc si i n romania. puteti vizita situl babycomfort.ro sunt la raionul port-bbe sunt de la firma amazonas .sa vad daca ma lasa sa pun situl lor,costa 135 lei arata grozav. http://www.amazonas-online.de/englisch/index.html aici sunt denumite sling dar au 4,50/5,10 lungime cu 70 latime si arata ca un wrap
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ