**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13
Raspunsuri - Pagina 4
Liana30 spune:
koraaa lasa emotiile..stai linistita ca va fi bineeee..tin pumnii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
aurel_cris spune:
KORA felicitari iubita sunt tare fericita pentru tine,o sa fie bine vei vedea

LIANA asteptam vestile mari joi,multa bafta

Haideti fetelor ca sunt locuri calde la noi![]()
Noi suntem asa si asa avem zile bune,zile cu contractii
din nefericire dar ne rugam la DD si mergem incet incet inainte.
COPILUTZU,ANDRABIRNI,ANES,MIKI,NUSY,IOANATUGS,AVALON si la toata pustimea

23
iuca spune:
Buna fetelor,
E prima oara cand scriu la subiectul vostru,desi am fost tentata de mai multe ori, tot aveam impresia ca sunt mai mica decat voi.
Eu am "numai" 31 ani despre mine pot sa va spun ca ma incadrez la infertilitate primara, iar sotul are azoospermie ( super combinatie).
Acum 2 sapt am facut o IAD dubla cu dr. Miciner, din pacate nereusita. Am facut stimulare cu Clostybegit 2/zi si am avut un singur folicul care a crescut doar pana la 18mm.
Analizele mele sunt bune cu exceptia estradiolului care in Z2 a avut valoarea 27.00 (cu l.n. 39-189).
As vrea sa va intreb, pentru ca am vazut ca voi stiti foarte multe, daca estradiolul mic e cauza faptului ca am avut un singur folicul si nu a vrut sa creasca mai mare. Si daca da, ce solutii sunt ptr a-l aduce in limitele normale?
Dar cum sa scada FSH lui sotu, aveti idee? Noi am incercat cu naturiste dar fara succes.
Va 
pe toate si va tin pumnii celor care asteapta II
vrem si noi un
- din august 2005
vio
KoraPop spune:
Am 3 embrionasi fertilizati frumos,cu cate doi pronuclei fiecare...miercuri va fi ET-ul.
iuca si eu am inceput stimularea ( pt FIV) cu estradiol 24.00 care in a 14-a zi de stimulare a ajuns la 2000 asa ca estradiolul creste cu ajutorul medicamentatiei adecvate.Eu de exemplu am luat gonal f si menogon ca fac FIV,tu poate ai nevoie de o schema cu menogon.Bafta!
pe tooateeee!!!
Kora
CARPE DIEM!
iuca spune:
korapop, iti doresc din suflet ca cel putin unul din cei trei embrioni sa se prinda la tine in burtica. Iti tin pumnii stransi ptr miercuri la ET, sa dea DD sa fie totul bine.
Dr mi-a spus ca la urmatoarea inseminare imi da stimulare cu Menogon. Tu cum te-ai simtit cu el, da reactii adverse ?
Va
pe toate
vrem si noi un
- din august 2005
vio
KoraPop spune:
iuca multumesc;la primul FIV am facut stimularea numai cu menogon si pot sa iti spun ca a fost ok,nici o reactie adversa,acum combinat cu gonal f a fost la fel,bine,doar ca spre final ma cam dureau ovarele,normal,am avut vreo 8 foliculi mari si doi micuti.Menogon nu se mai prea gaseste ,incearca sa iti faci rost de pe acum daca mai poti,daca nu probabil iti va da un inlocuitor.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
iuca spune:
Korapop iti multumesc mult, m-ai linistit cu menogonul, sper sa fie totul bine la tine 
vrem si noi un
- din august 2005
vio
anes spune:
KoraPop iti tin pumnii
. Cred ca ne-o iei inainte tuturor.
iuca eu am 33 de ani, infertilitate primara, sotul oligospermie (mortala combinatie, nu?). Aici ne vom sustine reciproc atunci cand suntem la pamant.
tuturor.
iuca spune:
liliana imi pare sincer rau, cuvintele sunt de prisos, iti doresc sa ai puterea sa treci peste aceasta grea incercare si sa poti privi iar inainte 
anes 
vrem si noi un
- din august 2005
vio