**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Mikilina,
Imi place motto-ul tau! Si eu cu siguranta anul asta pui de-un pui!Sunt din nou un Pitic optimist, ibricul l-am aruncat departe, departe.Nu stiu daca ai citit pe la Fiv,i-am scris un mail doctorului Zadori si a doua zi aveam raspunsul. M-a incurajat, mi-a cerut sa mai fac un minim de investigatii si apoi sa ma programez pentru consultatie in vederea unui Fiv. Zice el ca se poate obtine o sarcina in cazul diagnosticului meu.M-am gandit ca asta a fost un semn. A venit intr-o perioada cand eram tare nehotarata, cu toata tevatura cu cazul lui Cristal, etc, etc.Chiar nu stiam incotro s-o apuc.
Liana, tare m-as bucura sa ne nimerim impreuna pe la Szeged!
Taty_ana, bine ai venit printre noi! Iti inteleg pe deplin ezitarile si dezamagirea pentru ca si mie mi-au trebuit aproape doi ani sa accept ca singura mea sansa de a avea copilasi (eu vreau doi, daca se poate gemeni!)este Fiv-ulDar asta e, n-avem incotro, pana la urma se putea si mai rau! Te astept la Fiv, nu mai fi necajita ca...pana la urma va fi bine si pentru noi! Dumnezeu ne vede toate lacrimile si suferintele.
Nusy, Ioana _Tugs si toate fetele mai vechi si mai noi
Hai sa nu ne pierdem speranta!Peste 35 sau aproape de 35, nici nu mai conteaza, pana la urma vom fi niste mamici mai cu experienta si mai intelepte!
Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Piticutz ce vesti bune ai. Super! Nu stiam ca te-ai orientat catre Szeged. E o varianta super. Eu dc nu eram legata de Damian o intindeam de mult peste granitza.
Anul asta sunt pusa pe fapte mari, PUI DE-UN PUI Am scris la azoo planul meu de atac.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Miki, acum ciclul meu se invarte in jurul lui 27-28 de zile, cred ca este destul de bine avand in vedere ca am avut si 20 de zile o data, de cateva ori 25-26 zile si recent a revanit la normal.
Probabil ca o sa caut si eu testul acela de care spui, dar deocamdata suntem in Ro, cand o sa merg inapoi o sa vad despre ce e vorba.
Iti doresc bafta sa reusesti cu FIV sa ai bble dorit...sa reusiti si sa nu aveti probleme.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Florinini pai eu intelesesem ca nu esti aici. M-am si mirat ca au americanoii Ospen. Pai dc esti aici ia-ti teste de ovulatie de la farmacie. Ai incercat cu ele? Eu nu stiu sa te invat cum se folosesc dar poate e cineva care stie pe aici si te invata. Poti incerca ceva naturist , de ex Vitex Fruit (prospect: http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=89&cale=)care e f bun pt lipsa progesteronica. Mai poti lua supozitoare de carpicon si ceai de cretisoara.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

piticutz io's aci mama si te astept..nu plec pana nu vii
mikilinoooo trebe sa vb urgenttt..aflai ceva..e de binee..numa vezi tu cum mai intri pi la udsa aia..de ai cam uitat sa o mai deschizi
Ioana tin pumnii te pup.
Florinini asculta tu baba atostiutoareca zice de bine
va pup pe toateeee..

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Piticutz ma bucur ca ai iesit din ibricul ala buclucas! Felicitari pentru optimismul dobandit si multa bafta la unguri!
Miki-Miki maine dimineata am programare la dentist, sper sa fie ultima masea cu probleme, pentru ca in vara le-am pus la punct pe absolut toate. Sunt fericita ca m-0a lasat si pe mine durerea de la Augmentin cu Aulin. Am luat doar 4 zile, o fi deajuns???
La sot a contribuit si alimentatia cred! I-am schimbat-o putin si l-am orientat si spre legume si fructe, cu care nu prea era prieten. Sanatate si tie, sa scapi de problemele cu maselutele!!
Nusyc mii de
Mirela_1 vii sambata la botezul fetitei lui Sheritra??? Eu si Kitta venim sigur!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Florinini CM-ul tau de cat e? Acum in ce zi esti? Dc esti peste ocean exista acolo un aparat de determinarea ovulatiei cu ajutorul salivei. Nu stiu cum arata dar spunea o fata care era si ea cu tine peste mari si tari (Chivutzamonica) ca folosea ac aparat. Tb sa vezi ceva ca o feriga parca. Poate o contactezi pe PM.
Multumesc pt urari, eu nu pot sa am bb decat cu FIV si ICSI pe care as vrea sa-l fac anul acesta..

Miki
Anul asta pui de-un pui

http://www.efarma.ro/products.php?id=1811

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa mai dau si eu un semn de viata!
Despre mine...va zic ca am inceput pregatirile pentru al treilea FIV,am schimbat macazul,adica acum voi incercaalaturi de prof. Marinescu si dr. Cocei.Am de refacut cateva analize,apoi histeroscopia si apoi in primavara ( sper) dam startul.Va pe toate si sper din suflet ca si noi, "pustoaicele" sa devenim anul acesta gravidute!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Liana nu pot intra pe mess de la servici pt ca am mult de lucru, deseara ma duc la stomatolog si apoi tb sa mai fac si papa. Acum ca ma facusi curioasa scrie-mi pe PM si vad cand o sa desc calc.
Florinini uite ca ti-a dat un link Toriceli cu aparatul acela de aflat per fertila.
Toriceli multumim olteanco!
Ioana eu am luat 5 1/2 zile Augumentin dar eu eram o gogoshica. Mi se umflase si ochiul Ieri am scos-o ca nu mai putea fi recuperata (maseaua). Tu dc nu ai fost gogoshica cred ca e sufic 4 zile de Augumentin.
Kora succes pe noul drum. De data asta sa iasa cu ochisori

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Toriceli , multumesc de informatie, retin site-ul, pare convingator testul ala.
Miki , poate nu m-am facut eu inteleasa cum trebuie..., dar sunt in Ro acum...din motive de soacra bolnava...Naturist o sa incep ciclul urmator cu ceai de galbenele, coada soricelului, cretisoara si urzica. Cat despre progesteron folosesc Natural Progesterone Cream...sunt multumita pana acum...eram gata sa incep tratamentul cu Vitex Angus, dar mi s-a recomandat crema asta cu progesteron.
Liano , te pup fata mea...io sunt tare cuminte, la fel si barbatu' zau ca asa bolnavi cum am fost nu ne-a mai venit nici o pofta...si in conditii de sanatate se cam duce pofta drept sa zic...deci am urmat sfatul tau fara nici cea mai mica rebeliune

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput