**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by Florinini

Toriceli , multumesc de informatie, retin site-ul, pare convingator testul ala.
Miki , poate nu m-am facut eu inteleasa cum trebuie..., dar sunt in Ro acum...din motive de soacra bolnava...Naturist o sa incep ciclul urmator cu ceai de galbenele, coada soricelului, cretisoara si urzica. Cat despre progesteron folosesc Natural Progesterone Cream...sunt multumita pana acum...eram gata sa incep tratamentul cu Vitex Angus, dar mi s-a recomandat crema asta cu progesteron.
Liano , te pup fata mea...io sunt tare cuminte, la fel si barbatu' zau ca asa bolnavi cum am fost nu ne-a mai venit nici o pofta...si in conditii de sanatate se cam duce pofta drept sa zic...deci am urmat sfatul tau fara nici cea mai mica rebeliune

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

"Velcom" fetelor ! Eu l-am achizitionat deja. Comanda vine in 2 zile prin Fan Curier si in 4 prin posta obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salut!
multe dintre voi stiu cine sunt
va pup
nu stiu ce se mai intampla pe aici dar am fost intrebata ceva pe mp (ma anunta pe mail) si dc tot am intrat vreau sa va mai zic ceva
Anul trecut cu dieta de la nutritionist (am inceput dupa Pasti) am slabit 8 kg si ce credeti, am avut ciclu aproape regulat; am pu eu repede 2 kg dar tot bine a fost; apoi am mai pus pana in toamna 2 dar tot ok cu ciclul; ei bine, in momentul in care am pus 4.5 kg in nov-dec. s-a taiat iar filmul si apar bufeurile semn clar ca n-are de gand sa mai vina; as putea sa iau VITEX cu care mi-a mers dar prefer sa slabesc (am inceput deja) sa verific daca este covarsitoar acest factor al grasimii; eu zic ca da; stiu pe cineva care incerca de 10 ani si cand a slabit 8 kg de la 83 pac a venit si copilul;
deci, aviz pufoaselor! nici un efort nu e prea mic
eu acum am cu totul alte preocupari (in vara fac 46 ani) dar mi-am zis sa subliniez asta; daca se naste vreun copil in urma interventiei mele de acum mi se mai sterge si mie vreun pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mami Frumoasa surpriza. Eu zic sa combini reteta antipuf cu Vitex Fruit Si multi inainte!! Poate mai bagi un ochi aici.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

Liana nu pot intra pe mess de la servici pt ca am mult de lucru, deseara ma duc la stomatolog si apoi tb sa mai fac si papa. Acum ca ma facusi curioasa scrie-mi pe PM si vad cand o sa desc calc.
Florinini uite ca ti-a dat un link Toriceli cu aparatul acela de aflat per fertila.
Toriceli multumim olteanco!
Ioana eu am luat 5 1/2 zile Augumentin dar eu eram o gogoshica. Mi se umflase si ochiul Ieri am scos-o ca nu mai putea fi recuperata (maseaua). Tu dc nu ai fost gogoshica cred ca e sufic 4 zile de Augumentin.

Fetelor fusei la monitorizare ! Doctor Tudorache (Craiova) recomanda testele pe baza de saliva pt. ca determina si perioada preovulatorie care din punctul ei de vedere e chiar mai buna pt. conceptie decit cea ovulatorie.
Spune ca lunghimea colului este de 38 mm si un endometru de o frumusete. Sa nu ma intrebati ce-i ala endometru de o frumusete ca nu stiu .Si nu mai apucai sa o intreb. M-am multumit ca e bine.
Am un pe ovarul drept ovul(formatiune nu stiu de care ....nu inteleg scrisul de pe foaia de observatie) de 17/18 mm iar la un ciclu intre 31-35 zile zice ca e ok pentru ziua 12 sa aiba aceste dimensiuni.
Restul analizelor - dozari si spermograma a spus ca sunt pt. oameni normali. Mai merg la monitorizare si miercuri si vineri.
Va pup !

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Toriceli am auzit de Tudorache ca e buna in eco. Tu cati ani ai?
Liano mi se duse limba pi gat dupa PM-ul ala al tau

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

quote:

Miki
Anul asta pui de-un pui

Am 32 ani si 8 luni. Deocamdata eu sunt multumita de Tudorache. Despre doctor Goga , ce sa iti spun , am fost extrem de dezamagita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toriceli

quote:

Miki
Anul asta pui de-un pui

Am 32 ani si 8 luni. Deocamdata eu sunt multumita de Tudorache. Despre doctor Goga , ce sa iti spun , am fost extrem de dezamagita.

Miki , am omis sa iti spun : am testat pina acum 6 medici ginecologi craioveni si deocamdata , la o imagine pe toate aspectele - dozari , spermograma , analize sanguine , eco - singura care imi inspira incredere este Tudorache.
Mi-a mai fost recomandata , de alte doua amice aflate in situatii similare , o alta doct. Gloria Petcu. Incerc si acolo.
Ca endocrinolog , pentru fetele din Craiova cu probleme in aceasta zona , mi-a fost recomandata Mihaela Popescu.
Am fost deja la 3 endocrinologi in Craiova ,si sincer imi vine sa o iau la fuga - Lichiardopol , Busuioc si Bistriceanu . Despre Lichiardopol opiniile erau majoritar pozitive. Pt. mie nu a fost asa.Se mai intimpla.

Mergi la inceput

O sa deschid eu un nou capitol ca vad ca ne apropiem de pag 21.
Toriceli iti rasp acolo.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput