**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Fetelor, dupa prima inseminare nereusita a avut cineva modificari ale menstruatiei? Sincer, am cam intrat la idei! Dupa rezultatul testului de sange negativ, asteptam menstruatia dar tot ce a aparut este un lichid inchis la culoare, nu foarte mult ca si cantitate dar nici foarte putin! Nu am dureri si acest lichid a aparut la data la care ar fi trebuit ca menstruatia sa apara. De obicei am avut intotdeauna inaintea menstruatiei o secretie de culoare inchisa mica cantitativ, dar dupa aceea aparea intotdeauna menstruatia fara probleme! Nu stiu ce sa mai cred! Sa inteleg ca dupa nereusita inseminare, aceasta este de fapt menstruatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toateeee..
Avaloaneee te vazz..te vaz..te puppppp

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Cred ca toate ati intrat in verva sarbatorilor si cumparaturilor de nu mai ziceti nimic.
la toate fara exceptie
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Moooaaammmaaa io abia am iesit dintre "matze , carne tocata si carnatzi.." si am luat o pauzica mica ...
Crisuletz!! Pup feteleeeeee !!!!!Ca am vazut burtica la avataaaar!!! Trag cu okiul!!!
Mikilinaaaaa iar te-au navalit brunetzii mamicaaaa ???
Mobilutza a venit??
Hai ca pup albinutzele !!!TOOOATE !!! TOOOATE!!!
Mai imi var io nasucul pe aici...!!!Ca sa va colind!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Dragele mele pustoice va doresc CRACIUN FERICIT si traditionalul LA MULTI ANI.Fie ca anul nou sa va aduca numai bucurii,multa sanatate si copilasul mult dorit,asa sa ne ajute DD.
la toate
30+Bianca Maria

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Si io .!!!
Si ioooo!!!
Umbrica ta Crisuletz!!
Si io fugutza sa va urez!!

CRACIUN FERICIT!!!
Sa-nfloriti !!! Sa-ntineriti!!! Sa va inmultiti!!!
Si fericite sa fiti!!
Va imbratisez cu drag!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Craciun fericit!!!

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI !
va urez la toate sanatate, fericire si implinirea celei mai mari dorinte - BEBE.
va pupa cu drag,
http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=FLORIN005.jpg

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=FLORIN614.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI SI ANUL NOU SA VA IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!Va pup dulce!

Mergi la inceput

Pusthoicelor mele dragi vad ca nu mai intrati deloc si voi sa dati semne de viata.Va pupacesc cu drag pe toate
32+Bianca Maria

Mergi la inceput