**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LA MULTI ANI dragelor! Sa aveti un an minunat cu multe impliniri si realizari!!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN CU MULTE REALIZARI!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

IoanaTugs LA multi ani ! Succes pe drumul FIV-lui!
O www.felicitari-online.ro/pickup.php?act=pickup&id=527f8382f96477de0cb8bffed03b66df" target="_blank"> felicitare de la mine pt tine dar si pt celelalte Ioane care mai sunt pe aici

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

salutare natiune
na , ca veni peste noi si 2008.. LA MULTI ANI , si multa sanatate va doresc ..ca restul cu un pic de ajutor de la DD , si dibacie de la dr , o sa iasa si trebusca cu ochisori ...so ,numai bine la toata gasca , burtici , mamici , fara burtici , proapete burtici ... viitoare burtici ... hai ca iar salut tot forumul
ceva nou ... ceva cu ochi ?
cum v-ati petrecut de sarbatori ?
aurele ... ce trecu vremusca ... uite cum ajunsesi tu in 32s , care te rugai sa ajungi cu bine in 28s .. na ca maine poimaine nasti , si o sa trebuiasca sa predai stafeta ... fetele .. cu mainile intinse ca se da samanta de graviduta ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LA MULTI ANI IOANATUGS
LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA ONOMASTICA ASTAZI
Vad ca mai dat si voi semne de viata,ce ma bucur.
GEORGIA asa este incet incet am ajuns la 32 saptamani,acum simcer nu mai ma simt asa stresata,acum ce vrea DD mai departe.Eu vreau ca toate sa treceti la odisee,va doresc multa bafta anul acesta.
32+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

a 2-a oara pe ziua de azi ... am uitat sa urez LA MULTI ANI ,celor ce isi serbeaza azi onomastica , multa sanatae si implinirea tuturor dorintelor ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani,tuturor...sa aveti un an minunat, plin de bucurii si de impliniri!
La multi ani, Ioanatugs! Si tuturor fetelor ce s-au sarbatorit azi!

Imi pare rau ca nu prea sunt activa, dar duc o lipsa acuta de timp...oare de ce are ziua doar 24 de ore?
Va pup pe toate!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor ,

am o programare la dr Denisa Protopopescu pe 21 ianuarie la Medsana , daca e cineva interesat eu o cedez cu draga inima .

pupici si bafta in noul an!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-miki, Aurel_cris, Vali-delide, Georgia_c, Kora-pop va multumesc frumos pentru urari!! A fost o zi minunata, cu cele mai multe mesaje si felicitari de cand ma stiu si pina acum. Va multumesc fetelor!
Miki-Miki superba felicitarea, multumesc frumos si-mi place si noua ta semnatura, e foarte optimista. Asa si trebuie sa fie! Multa bafta in tot ce ti-ai propus!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor, am mai trecut eu pe aici, dar cu vremile astea...nu am mai pus prea mult accent pe incercarile mele...acum incercam din nou, la vara fac 38 de ani, am un prichindel de 2 ani si mai vrem unul...sper ca mai am si eu loc aici cu voi.
Eu sunt cu temp. bazala, dar e cam stresant...o sa imi cumpar teste de ovulatie si impreuna cu termometrul...si cu sotul speram sa facem ceva anul asta.
Nu v-am citi, dar o sa incerc sa ma tin de citit si de scris...pe parcurs sper sa facem treaba buna toate.
Acum sunt ziua 1, ciclul a venit in ziua 28 deci destul de bine, la mine de ceva timp se cam scurteaza faza luteala, ovulatia fiind in zilele 17,18 cam asa...i-au si progesteron dupa ovulatie...vad io ce oi face...dar musai vrem inca un bb...si mai am si un fibrom de toata marimea...nu ma operez ca e prea riscant deocamdata si nu vreau sa raman fara uter...cam atat despre mine.
Va doresc un An Nou in care dorintele voastre cele mai arzatoare sa devina realitati si la cat mai multe gravidutze prin zona asta.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput