**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13
Raspunsuri - Pagina 10
georgia_c spune:
asa e iuca ...stiu de pb de glanda ... insa la mine toate anlizele ies bune , numai nodulii sunt problema ... din cate am citit eu si din cate am inteles de la medici , sarcina este "influentata" adica nu apare daca nu ies analizele bine , nodulii nu o influenteaza , sunt ca niste noduli la san ... dar.. si aici incepe dansul .. pe timpul sarcinii apar fel de fel de modificari hormonale , care de cele mai multe ori duc la cresterea nodulilor , care , pot sa in altele mai rele .. cancere .. si alte nebunii .. sper sa fi inteles io bine .. oricum azi sunt iar chemata de drita endo .. si o mai intreb inca 1 data toata povestea ...
am azi fetele o zi de toata jena .. ieri m-am certata cu al meu , si nu-mi gasesc linistea , mai ales ca a inceput postul
koricica , si aici iti tin pumnii , si iti doresc sa fie prima din urmatoarele zilele fericite ale sarcinii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
vio_10_1970 spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Nu am mai scris de foarte mult timp si nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine. Am fost pe lista aspirantelor de peste 35 de ani, apoi minunea s-a produs mult mai repede decat ma asteptam (chiar in prima luna de incercari!) si dragutza de Avalon m-a trecut pe lista gravidutzelor. V-am scris sa va impartasesc vestile bune: am nascut pe data de 04.04.2007, la ora 18,55 o mandrete de baiat, greutate 3,500 kg, lungime 55 cm, Apgar 9 (a fost prin cezariana). Il cheama David Gabriel si este minunea vietii mele. Acum avem deja 7 luni si 10 zile, este foarte nazdravan, nu a fost niciodata bolnav, este cuminte, dar are foarte multa energie.
Va doresc din suflet ca Dumnezeu sa va indeplineasca cea mai arzatoare dorinta, aceea de a deveni mame, pentru ca nu exista binecuvantare mai mare pe lumea asta. Un gand bun pentru fiecare dintre voi. 
iuca spune:
Kora
sa iasa bine, iti tin pumnii, dau refresh la fiv cat pot de des, am emotii.
Doamne ajuta sa iasa bine
aspiranta la
- din august 2005
vio
iuca spune:
kora acum am vazut rezultatul, imi pare sincer rau, tare nedrept e 
aspiranta la
- din august 2005
vio
KoraPop spune:
Fetelor va multumesc pentru sustinere...n-a fost sa fie nici de data asta...poate in 2008 voi avea mai mult noroc...Va imbratisez cu drag pe toooaateee!
Kora
CARPE DIEM!
Liana30 spune:
Kora

Putin cu putin se aduna marea...
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
vdrag spune:
Buna fetele! Promit sa va tin la curent cu etapele prin care voi trece si cu rezultatul pe care il voi astepta cu sufletul la gura! Vineri ma voi duce la doctor pentru a sti cum va fi schema tratamentului pana la inseminare si am emotii foarte mari! Va pup si va doresc la toate sa reusiti!
anes spune:
Fetelor, am facut spermograma. Dezastru...! Nu pot sa cred!Rezultatele au iesit ma proaste. Pe scurt:
-4,5 mil/ml (erau 8 mil/ml),
-miscari vii de inaintare = 60% (erau 80%),
-morfologie normala 85% (erau 75%),
-vitalitate 70% (erau 85%).
Acum ii dau sotului Multi Maca, coenzima Q10 si Se, Zn. Ii voi da si Undestor pt. ca ne-a recomandat medicul.
De ce s-au inrautatit analizele in loc sa se imbunatateasca? Nu stiu.
Kora nu a fost sa fie de data aceasta, dar, sigur va fi data viitoare
.
KoraPop spune:
anes spermocultura a facut-o sotul tau?E stresat,fumeaza,consuma alcool?Daca da sa renunte pe cat posibil la toate astea.Tribulus Terrestris e iarasi foarte bun,cate 3 pastile/zi timp de 3 luni,apoi repetati spermograma.Succes!
Kora
CARPE DIEM!