**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc la toateeeee..va puppp

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AVALON scumpa cum le sti mataluta pe toate nu stiam ca ieri a fost ziua LIANEI si a MIKILINEI,merci pt informatieSa sti ca iti ti pumnii sa iasa cu .
LIANA 30
MIKI
KORA iti tin pumnii,multa bafta
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mai amanam putin tratamentul. Nu stim rezultatul la spermograma pt. ca nu am facut-o. Sotul a fost ocupat si nu aputut sa mearga la lab. Oare luni nu este tarziu dupa 8 zile de abstinenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anes: pentru a obtine un rezultat real la o spermograma,abstinenta trebuie sa fie intre 3-5 zile.Daca trece de 5 zile,spermatozoizii isi pierd din mobilitate,unii chiar mor.Mai bine respectati perioada si amanati putin spermograma,ca sa stiti exact cum stati.

Pushtoaicele mele dragi,va pup pe toate si va doresc numai bine!

Nusy

Mergi la inceput

nusy, multumesc pentru raspuns. Asa ma gandeam si eu, de aceea mi-am pus problema. Off! Iar mai trece o saptamana. Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Buna fetele! Iata ca ma alatur si eu voua! Am 37 de ani si de mai mult de un an de zile, eu si sotul meu am incercat fara succes sa raman insarcinata. De aceea ne-am hotarat si am mers la o clinica specializata in fertilitate, unde doctorul ne-a dat sa facem tot felul de teste prin care sa descopere problema pe care o avem. Rezultatele au aratat ca sotul meu este in regula dar problema este la mine, ovarele mele nefunctionand cum trebuie iar singura solutie pentru a putea avea un copil este inseminarea. Asa ca, de saptamana viitoare voi incepe tratamentul cu clomyd, pregnyl+monitorizari in speranta ca in curand dorinta noastra se va implini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bun venit celor noi..
multam de urari..va pupp pe toateee

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Vdrag bine ai venit,iti doresc multa bafta si sa reusesti din prima cu IA
NUSY tu ce mai pui la cale???
Fetelor pe unde umblati voi de nu mai da-ti semne de viata??
la toata pustimea
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello ... hello ..ce mai face pustimea ...
cam slaba miscarea ... de fapt e la pamant ...
so , am fost la dr endocrinolog , si mai ca a scos cutitul in cabinet sa ma hacuiasca acolo ...ca cica cei 6 noduli de pe tiroida sunt cam de operatie ... aloooo .. martienii .. io vreau copil , nu operatie de glanda ...deci , din ciclul , vorbim impreuna ne intelegem separat .. io ii dadeam cu copilul .. ea cu operatia ... halal , si anume , intelegere .. maine mai duc iar , ca deh , asa vrea dna dr .. ce sa-i faci .. bag viteza poate de o fi de operatie pana la finele anului scap ... ca nu da semne , drita endo , ca se lasa cu una cu doua

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

vdrag bine ai venit, te asteptam cu vesti privind etapele prin care treci
georgia_c stie ea dr, ce stie. Poate ar fi bine sa faci operatia si se rezolva si problema bebelui. Cu tiroida nu e de glumit, dar sigur stii de influeta ei.
pe toate.

Mergi la inceput