Gravidute&mamici de Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 18
pussi spune:
salutiiiiiii![]()
![]()
suntem acasa externate, proteine in urina avem .. dar "urme slabe" si asta pe colectarea de 24 de h.. asa ca ramane sa ne luam tensiunea si maine seara la control... macar am scapat de spital!
si nu-mi ridicati monument.... ![]()
![]()
ca-s rusinoasa!
daia si eu prima data am luat legatura cu cei din TM.. aveam si contractele nesemnate ... nu le-am semnat ca eu sunt mai tipicara si erau unele clauze aiurea! Apoi am aflat de faza cu retragerea autorizatiei.. Cu cei de la Cord a vb tati, contr. eu nu le-am vazut! De cost a iesit totalul 54 milioane.. pt. amandoua Tustele si cu ceva reducere!
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
daia1202 spune:
Pussi, ma bucur ca sunteti acasa , iti tinem pumnii
Maine ma voi intalni si eu cu reprezentanta celor de la Cord. Pt cele interesate , maine vin cu detalii
Daiana
de 
mihaser spune:
Salut!
Daiana eu abia astept informatiile...peste 2 luni am de gand sa ma agit si eu si sa ma intalnesc cu ei...Aproape mi-am convins sotul si sunt tare happy!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ank83 spune:
Pussi ma bucur ca sunteti acasa.
... sa nu cumva sa nasti si sa nu aflu ... ca iti dau bataitza.... sper ca ma primesti la spital dupa sa vin in vizita.... nu in prima zi chiar ..dar.... vrei nu vrei eu ma impiedic din greseala pe la odobescu.
Cristina mai e valabila intalnirea aia prin zona ?, Acum s-a mai linistit puiutul si putem sa ne intalnim.![]()
Ank
Raul
17.10.2007
alexi22 spune:
salutare fetele,ce mai faceti?noi raportam ca am crescut destul de mult avem 6 kg si 66 cm,nu mai stiu daca v-am spus dar a trebuit sa ii schimbam laptele ca o durea f tare burtica acum ii dau Aptamil (formula pt digestie usoara)si ii merge f bine nu o mai doare burtica si ia f bine in greutate.noi ne-am acomodat destul de bine aici ,clima e ok.
azi a fost un incendiu chiar aici unde stam noi si am fost nevoiti sa stam in casa ca anuntasera la televizor sa se stea oamenii cu gemurile inchise in casa pt ca fumul respectiv continea nu stiu ce asa ca a trebuit sa ne conformam.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
mai fetelor nu mai organizam o intalneala dar de data asta cu carucioarele undeva pe la mijlocul lunii ianuarie ca vin si eu in Romania 1 saptamana jumate si tare as vrea sa ne intalnim.
anka sa stii ca te astept aici,sa iesim cu carucioarele.Ce face bb?ii cuminte?
pussicum te mai simnti ? ce fac tustele?recunosc ca mai socat cu colul 4.7 cm..........
pupam toate fetele fara exceptie
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
Ank83 spune:
alexi are bebe zile si zile.cand e ca un ingeras... cand ii cresc coltisorii...
... pai daca vii in ianuarie pe mine poti conta , stii ca eu sunt de-a intalnirilor si de a plecatului de acasa
... cam asa e si fiu-meu cand plecam de acasa e cel mai cuminte copil ![]()
... nu degeaba m-am plimbat atat in timpul sarcinii
Ank
Raul
17.10.2007
pussi spune:
alexi si pe noi poti conta ca ne face mami plimbarete![]()
ank te asteptam .. nu prima zi, si nu nasc pana joi ca nu-i rezerva libera![]()
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
ok... pussi conteaza pe mine.. ca vin sa imi vad nora
.De data asta o sa vad si eu cum arata transformarea de dupa sarcina... ca inainte te*am vazut.Mie mi s-a parut ceva uimitor ...cum te schimbi si la fata si la corp dupa ce nasti.Parca iti scoate cineva un dop si te desumfli roata... roata![]()
Ank
Raul
17.10.2007

... nu e nimeni pe aici