Gravidute&mamici de Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
of of of.... nici acum nu e nimeni pe aici..... ![]()
.... nimeni nu vrea sa povesteasca nimic???Eu sunt cu vopseaua in cap si astept sa treaca 30 de minute ..... voi pe unde sunteti ????????????
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
tre sa ii fac baie la micutu ca am tot amanat ca dormea asa de bine... si dupa cred ca da.Scuze ca am raspuns asa de greu dar am profitat de linistea din casa sa fac ordine in dulapul meu unde erau mai toate aruncate ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
cristina_nagy spune:
Am aparut si eu dupa un weekend prelungit cu botez si cu raceala copilului pricopsita de la sat... vroia non stop la pui si la gaini... si acum ii curge nasucul si stranuta saracutul... off offf...
Pussi ne gandim la tine!!!
Ank, da mai e valabila intalneala noastra din zona numai sa treaca raceala la bebitzul meu si mai spre sfarsit de saptamana ca eu in rest sunt la lucru si vin destul de tarziu,.. astazi de exemplu am ajuns la 20.30 acasa.... asa ca... spre sfarsitul saptamanii si sa fie copilul sanatos...
Tot mai multe aud si eu de celulele stem ... chiar verisoara sotului vrea sa=si recolteze in decembrie la nastere dar ea nu cred sa fi facut ceva analize in saptamana 20. Asa se face obligatoriu sau cum???
Va pupacesc
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Ank si eu faceam baie la pitic destul de tarziu cand era mic.. in jur de ora 10... ptr ca lenesul de el nu se trezea si atunci il trezeam eu la baita... tare lenes a fost... si acum e un harnic si vioi!!!!
Miha bine ca l=ai convins pe sotior... pana la urma ti s-a indeplint dorinta! Bravo!!!
Cristina,
Alex si
cu buburuza
pussi spune:

...tensiunea iar urca .. dar scade .. aseara am fost la dr. Tustele au 2.300 gr. +/- 300 gr. eroare. Din punctul lui de vedere cezariana o programa pe 01.12.2007 ... daca o duc pana atunci! Iar mi s-au masurat IR-urile... sunt ok! Si maine iar la control...
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Beiiii pusilic ... chiar de ziua nationala vrei sa vina tzustele
.... sa fie o zi si mai mare venirea lor pe lume.
..a cui a fost ideea a ta sau a lui Grigo???
Eu zic ca ajungi sigur pana atunci.... tinem pumnii in continuare
Cristina.. ramane pe weekend intalneala 
Ank
Raul
17.10.2007