Gravidute&mamici de Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 17
daia1202 spune:
salutare gravidutelor si mamicilor !
Felicitari ank si bb! Sa va traisca ingerasii sanatosi si frumosi !
Pussi multa bafta !
Am intrat si eu in sfarsit in concediu si in sfarsit apuc si eu sa stau pe net.
Am si eu o intrbeare : ce stiti despre colectarea celulelor stem in Timisoara. Ati facut careva chestia asta? Cum se procedeaza ?
Daiana
de 
[url=http://lilypie.com]
[/url]
mihaser spune:
Salut!
Si eu vreau sa-mi recoltez celule Stem...am auzit aseara la Realitatea ca pot vindeca 70 de boli si costa 1000 de euro. Tot ce stiu e ca se fac niste analize prin saptamana douazeci si ceva...E o adresa de mail pe prima pagina a celor din Timisoara care se ocupa de asta. Poti sa le ceri mai multe detalii...La noi in tara am inteles ca sunt 3 firme care se ocupa cu prelevarea si depozitarea celulelor.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ank83 spune:
Cand am nascut eu, una de la mine din salon isi facuse recoltare de celule.Zicea ca a fost prima din Timi care si-a facut la Louis Turcanu, acum nu stiu daca e adevarat sau nu.
Ank
Raul
17.10.2007
pussi spune:
din nou acasa..........
va multumesc din suflet pt. sustinere, sunteti niste inimoase cu I 

- pt. voi toate.. nu va enumar!
Am ajuns asaca
si direct pe DC... pana luni dimineata stau acasa, imi iau tensiunea din 3 in 3 ore si sunt dr. sa raportez! De ieri stau cu ea la 115/75 cat de cat stabila.. dar cica bufeuri;le pot sa apara tot timpul!
Joi am stat pana la 2 in sala de nasteri( se punea problema ca Tustele sunt mai in siguranta afara decat inauntru) gata de intrat in cezariana(nemanacata, nebauta.. doar cu perfuzii), apoi a inceput sa scada! Conditiile din spital sunt oribile.. dar despre pesonal chiar n-am ce sa reprosez, am fost super monitorizata ecografii, IR-urile mi se masurau de trei ori pe zi si monitorizari de inimioare tot timpul... chiar n-am cuvinte la cum am fost urmarita! Am vb si cu dr. neunatolog ... in conditiile in care nasteam joi nu aveam sanse sa alaptez la san ... ele slabesc in primele zile pana la 1.800 gr. si nu aveau forta sa suga .. in cel mai fericit caz ajungeam la tetina ... asa ca eu sper din suflet sa le mai tin 2 sapt. in burtica( in conditiile de uter relaxat si ... col de 4.7 cm
)! Exista riscul sa nu mai puna foarte mult pe ele, dar si-ar reveni mult mai repede si ar recupera mult mai bine!
Cu tensiunea n-am avut niciodata probleme ... ultima data am luat-o duminica si era ok... si miercuri seara era deja varza ... ideea e ca preeclamsia e foarte deasa la sarcinile multiple ...sunt bufeuri de tensiune care pot fi fatale pt. feti!
n-o sa mai stau pe net (imi trebuie multa liniste si odihna) si de luni o sa va tin la curent sau prin SMS sau daca apuc sa prind vreun PC la spital![]()
miha, cu celulele.. al meu sot.. joi dimineata nu s-a lasat pana n-a semnat saracul contractul si avea kiturile de recoltare! II era frica ca intru in cezariaana fara ele! a vb cu cei de la Cord Blood Center si au fost foarte draguti... i-au dat tot era necesar foarte repede!
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
adiagrozav spune:
pussi te admir pentru curajul, rabdarea si puterea ta morala si fizica de a indura orice pentru fetitele tale.
Esti o eroina!!!
Sa dea Dumnezeu sa mai stea Tustele cel putin inca 2 saptamani in burtica!
Adia
31+
Karla
Ank83 spune:
Sincer adiagrozav si pentru mine pussi e o eroina.Stiindui povestea si auzind cat s-a chinuit si cate sacrificii a facut pentru fetite in fiecare zi.. ii tin pumnii si ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine pana la capat ca merita din plin
Ank
Raul
17.10.2007
catal_ina spune:
Pussi ma bucur ca situatia e sub control si mai ales ca ai putut merge acasa, pentru ca altfel te simti si moral cind esti cu familia si nu spitalizata..bine ca s-a putut asa.
Iti tin pumnii in continuare!
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
mihaser spune:
Salutare!
Pusssi multumesc mult pentru informatii. Abia astept sa imi povestesti si mie mai multe despre recoltare si toate cele ca eu asta imi doresc cel mai mult...sa am celulele astea stem pentru zile negre...Am realizat aproape pe pielea mea ca sanatatea e prioritara in viata, mai ales cand e vorba de copil...Eu cum nu ma mai gandesc si la o alta sarcina vreau neaparat sa le am luate (plus ca sunt berbec si pentru mine vreau acum nu suporta amanare-asa e si Cris si sunt tare mandra de catarul meu!)
Suntem alaturi de tine, ne rugam sa treci cu bine peste momentul nasterii si sa ai putere in continuare sa ai grija de printese. Ma bucur ca tati e si el asa implicat pentru ca va trebui sa munciti mult in echipa. Si noi avem un tati dedicat, are grija non-stop de baiat!
Doamne ajuta si numai bine tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
daia1202 spune:
am aflat si eu intre timp mai multe despre recoltare. Am vorbit cu doctorii de la Luis Turcanu si mi-au zis ca de saptamina aceasta bucurestiul le-a sistat dreptul de recoltare deoarece mai trebuie sa depuna niste acte la Bucuresti.
Oricum au fost niste draguti si mi-au zis ca probabil din ianuarie o sa reprimeasca dreptul de a recolta din nou. Mi-au recomandat sa iau legatura cu fimra din Slovacia, Cord Blood Center.
In Romania au sediul la Cluj. Plata se poate face si in trei rate (total 1000 euro), dar se plateste doar dupa ce se fac toate analizele si se constata ca sunt ok celulele.
Oricum cred ca Pussi o sa ne poata da mai mlte detalii.
Daiana
de 
catal_ina spune:
Fetelor...nici o miscare? Sinteti in "greva"?
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/