Sezatoarea canadiana (70)
Raspunsuri - Pagina 8
Donia spune:
quote:
Originally posted by nelia
Hai, ca nu mai plec. Altceva... Aseara Agata a avut primul complex sa-i spunem asa. De unde pina acum ea le stia pe toate si ca ea nu era nimeni mai buna, cam peste tot.. aseara a iesit de pe patinoar plingind, ca ea nu e in stare sa patineze, ca nu stie sa faca cumpana, cade mereu si o enerveaza cumplit... si de aici, ca, de fapt, ea nu e buna la nimic, ca nimic nu face bine sau corect, nici lectiile (si aici ma simt vinovata, poate ca prea am insistat si citeodata m-am mai si suparat pe ea, desi imi promit mereu sa fiu calma), nici patinaj, nici altceva. Nici macar sora mai mare buna nu mai e, ca o enerveaza Tudora ca ii ia tot si tipa cind vrea si ea sa se joace cu ceva (adevarul ca cea mica vrea tot, dar tot ce are Agata in mina si incepe sa plinga imediat ce nu primeste, desi eu incerc sa fac dreptate si de cele mai multe ori in favoarea Agatei, ca o inteleg, dar cea mica nu prea intelege si atunci, obosita, apelez la intelegerea Agatei, propunindu-i altceva in schimb - cea mica vrea si acel altceva... si tot asa), si ea in loc sa-i dea ca e mica, se supara si ii smulge din mina lucrul respectiv. Offf! Am consiliat-o eu, dar adevarul ca m-a speriat un pic izbucnirea ei. Voi, cele cu copii mai mari, ati trecut prin asa ceva!?! Agata m-a uimit intotdeauna cu increderea in fortele si capacitatea ei, si acum... atit de devreme... brusc... a ajuns la fund!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.
Nelia, Roxanei i s-a intamplat asa cand au trecut-o in alta grupa la patinaj. Ei au considerat ca ea e la un nivel mai avansat si a schimbat grupa, profesoara, asa ca nu s-a adaptat deloc la echipa in care trecuse si se lasa frecvent cu plansete, nu mai reuseam deloc sa ii recladim increderea in sine. A trebuit sa renuntam atunci si nu a mai mers la patinoar pana in ziua de azi. In iarna sper sa mergem din nou. Altfel si Roxana este perfectiunea insasi
Sau poate Agata e doar obosita, am observat ca Roxanei ii trebuie destul de mult pana se adapteaza la noul an scolar.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
columbiana spune:
Nelia, eu l-am inscris la Academie de Musique Ste-Dorothee, merge simbata, 31$/ora; inainte de pian a facut (si face) xilofon la scoala + canto/chant tot la scoala (apropo de xilofon, am vazut la scoala de muzica unde merge Tudor grupe de copii de 4-6 ani la xilofon), unde mi-a demonstrat la sfirsitul anului (pe scena) ce poate; profesorul lui de muzica m-a convins ca merita sa investesc, chiar daca nu-l visez Chopin
, copilul a demonstrat intii ca are talent si poate- altfel as fi planificat un sport in timpul ala, sa-si mai consume din energie (ca nu face decit inot, si pentru el deja e placere,joaca); ca va aprofunda sau nu, nu ma preocupa foarte mult pentru ca oricum pe el muzica il ajuta foarte mult, il disciplineaza. are mult de studiat acasa insa, de repetat notele, partituri, etc si de aceea am cumparat pianina (300$ cu taxe incluse).
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
Ica 1975 spune:
miikon, noi ne-am mutat cand puiuta avea doar 13 luni si a fost f bine, eu cred ca ei se adapteaza mai bine decat noi.
Noi
Ce faci te si face.
lorelaim spune:
Buna dimineatza 
Intru super-rapid ca apoi tre' sa fug sa fac sandwichurile pt iesirea de azi si sa pregatesc cat pot de mult pana se scoala boboaca.
Nelia - Felul in care Tudora se poarta cu Agata imi aminteste de mine si fratele meu (cu 10 luni si jumatate mai mare). Insa fratele meu era de o blandetze de neimaginat si... tot timpul ceda... Si cand am crescut (tarziu - asa cam dupa 16-18 ani) am realizat cat de urat si profitor m-am purtat cu el. TOT ce avea el (in afara de piesele electronice - ca era radio-amator pasionat de cand era micutz - vreo 8-10ani) - imi trebuia! Groaznica eram (da' nu mai sunt asa - pe cuvant :-))! Horia insa imi dadea si ma lasa in plata Domnului... El nu se punea contra... Eu zic... ca NU e bine nici asa... Nici prea bun care sa dea si haina de pe el... nu e ok... chiar daca e vorba de sora mai mica...
Eu tzi-as sugera sa faci o separare clara a jucariilor/lucrurilor care sunt NUMAI ale Agatei si cele care sunt NUMAI ale Tudorei. Si bineintzeles vor avea si cateva (putzine) jucari comune. In momentull in care Tudora VREA o jucarie care apartzine grupului "exclusiv" al Agatei atunci Tudora TREBUIE sa ceara permisiunea Agatei sa ia acea jucarie si NUMAI DACA Agata i-a permis atunci poate sa se joace cu ea. Si reciproca e adevarata: adica si Agata TREBUIE sa ceara permisiunea Tudorei sa se joace cu jucariile acesteia. Copilul e bine sa aiba notziunea de proprietate si sa-si protezeje (sa aiba grija sa nu strice, sa nu piarda) lucrurile lui si totodata cred eu ca e bine sa i se dea lui (copilului) puterea de a decide daca vrea sau nu sa-si imparta lucrurile cu altzii. Totodata e bine sa invetze sa respecte ce-i al altuia si sa intzeleaga ca nu totul ii apartzie (chiar daca e in casa si e la indemana). Eu (care absolut instinctiv am un simtz al proprietatzii cumplit de bine dezv
) am invatzat-o pe Gabisor ca pe ce nu-i al ei nu pune mana (crema, parfum, etc). Daca musai vrea atunci tre' sa ceara permisiunea politicos si dupa ce a obtzinut aprobarea se poate juca cu obiectul resp (ii place la nebunie sa se dea cu parfumul meu :-) - o ajut sa-si dea doar o picatura la incheietura mainii si apoi il punem frumos la loc; vrea sa foloseasca cutia de crema la condtructzii de turnuri - se accepta cu conditzia sa mi-o dea inapoi cand a terminat si a pus cuburile in punga lor). La inceput bineintzeles ca facea un circus cu I WANT NOW! da' eu i-am explicat si n-am cedat si acum vad ca a intzeles si nu mai avem aceasta probl (insa de I WANT NOW! tot n-am scapat :-)... cand e vorba ca i s-a pus pata sa vrea ceva la TV
).
In legatura cu starea prin care trece acum Agata... poate ca e doar o pasa de anxiozitate (nu stiu - imi dau cu parerea) deoarece curand va veni pe lume si bb mic, poate ca simte nevoia de guguleala si rasfatz un picutz, sa se simta bb (alintat si tzucata si mangaiata), incurajata ca si un copilas care face primii pasi. Multa bafta si un tzuck
pt cele doua printzesuce!
Simona - buna idea cu intalnirea (daca va fii sa se materializeze) la un loc unde sa avem si un spatziu inchis de joaca pt cei mici! Cred ca cel mai bine ar fii voi sa-mi spunetzi cand preferatzi: sambata sau duminica - in functzie de activitatzile pe care le avetzi cu cei mici.
Un weekend fain va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
laurajr spune:
Intru scurt sa va spun ca am semnat contractul cu baietii veseli, asa ca de luni 5 nov incep noul job : deci, naveta 2 ore, schimbul de 9 ore, de luni pana vineri, 3 schimburi.Avantaje materiale buuuune, pozitie si firma mare .
Pana nu-mi cade iar netul , vreau sa va multumesc pt suportul vostru !!!!!!

Donia spune:
Felicitari Laura!
Lasa ca iti iei muzica buna la tine si trece mai usor naveta. De abia o sa ai 2 ore doar pentru tine, in care sa nu traga copiii de tine din toate partile.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
cge spune:
Felicitari, Laura!!
Ma bucur ptr. tine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ica 1975 spune:
Felicitari, Laura.
Lorelaim, si mie mi-ar surade ideea unei intalniri, daca se poate. Banuiesc ca daca stati doar 7 zile o sa fiti prinsi si dornici sa respirati cat mai mult aer montrealez ![]()
Noi
Ce faci te si face.
mikiion spune:
Felicitari Laura!!!!!
Voua vi s-a intamplat sa dati numarul de telefon la niste romani, nu prieteni , ci persoane pe care le cunosti ca stau sa zicem , pe aceeasi strada. Si astia sa dea numarul tau la tot felul de agenti de vazari, reer,reee, asigurari..Binenteles fara acordul tau.......
Asa m-am infuriat azi cu una, care inca putin ne lua de guler ca nu vreau eu sa iau nu stiu ce produs financiar. Si a mai si spus de unde are ea numarul, de la familia aia...
Lasa ca ma intalnesc eu si le spun vreo doua.
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc

35+ ,