Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor, sar'na mult pentru idei.
Sucuri nu prea vrea mandra sa bea si in plus de vreo saptamana si ceva nu mai vrea nici ceai cu miere cum bea de obicei. O sa mai insist. Buna ideea cu uleiul de masline, o sa incerc si asta. O sa ii iau si musli sa ii dau dimineata cu plapte in loc de cerealele pe care le papa acum. Cata explicatia e cea data de Ioana, ca bacteriile stau acolo si se transmit mai usor.
Bai fetelor, la Deea nu merg cu strumfa ca o terorizeaza pe Daria, serios vorbesc. I-a prins salbiciunea ca se supara daca ii ia vreo jucarie si are o placere nebuna sa o chinuie. Asa ca mai bine le dam intalnire pe teren neutru si le mai lasam sa creasca.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Stie ceva cineva cumva despre inmatricularea unei masini aduse de afara? Si dc da , ma refer la RAR si toate alea imi da un PM ? E urgent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu m-as duce sa stau la nemtzalai,aoaleu ... pai si aci in tzara sunt niste zone ,mai ales prin depresiuni ,in care si vara sunt vantoase (pe la Hatzeg tin minte ca e asa) si umed si racoareee,in Vascau inghetzi daca nu stai la soare,nu mai zic de Harghita, Covasna,brrrrr ... Si Brasovul e intr-o depresiune din asta cam "rea" - in schimb Poiana Brasov si Predealul . La geografie asta se numeau "inversiuni de temperatura" daca mai retin bine.Adica in depresiuni inghetzi,pe culmile dimprejur e biine ....
Si sa nu amintim de iernile din Baragan sau din Moldova
Tati a prins trei ani de armata in Baragan,deci trei ierni - si mergeau prin viscol zilnic dupa alimente,legatzi cu franghiile (era la aprovizionare).

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Eu sunt tot in vechea formula 2 in 1, nici un semn, nici un gand. In schimb nervi cat incape.
Astazi de dimineata toate mi-au mers fix pe dos. MAine nasc cum necum, dar barbatul e in delegatie. . Acuma o fi vina mea ca nasc prea tarziu si a tot stat omul dupa mine? Sau o fi vina mea ca m-am maritat si-i fac copii? Sau care-i ideea? Ca-s taare nelamurita. Bai inteleg sa fiu eu nervoasa, suparata, obosita ca nu mai nasc, dar el? Cred ca e prea menajat si si-a luat-o in cap. Una peste alta aseara ma anunta ca in delegatie pleaca de astazi, adica dimineata pleaca de acasa si nici ca ma mai vede altfel decat nascuta. Ok, bun. Dar dimineata trebuia sa mearga la casa pe care o construim sa vada care e treaba. Cu ce sa mearga, ca mashina lui de firma e stricata si de vreme ce eu am mashina lui frate-meu, nu si-a batut capul s-o repare. Buuuun. SI daca n-are masina de firma, la drum trebuia sa mearag cu masina lui fratelo, caz in care eu mergeam la spital cu metroul. Asa ca dimineata, m-am sculat cu noaptea-n cap sa merg cu el la Calugareni, sa iau masina acasa la intoarcere,sa nu piarda omul vremea pe drumuri aducandu-mi mie mashina acasa. . Cine sta in Bucuresti stie ca e distractiv sa circuli asa. Problema e ca am plecat putin cam tarziu, traficul trafic si i-am propus sa-l las pe el la tramvai undeva si sa merg doar eu sa rezolv problema. Adevarul e ca si eu sunt din asta rea, imping chestiile la extrem sa vad cum reactioneaza. Si lui nu i s-a parut nimic ciudat sa ma lase la drum singura, gravida depasita cu o multime de bani dupa mine. "Noroc" ca desfacand geanta sa bag banii (muuuulti, pentru constructor), ma dumiresc ca am lasat actele masinii si ale mele acasa. . NU spun ce fu la gura barbatului, care oricum nu venea cu mine ci mergea la munca intre timp. CA a ramas undeva in drum la metrou si eu am venit catinel acasa fara acte, asta-i deja o banalitate! Dar tot el se trezeste cu gura cat casa ca-s ametita!
Si asa maine ma duc la nascut cu maaaaama! Ca asa-i sta bine unei femei maritate. Tot e bine ca nu ma duc cu Ana! Cand o intreb pe Ana "unde merge mami?", Ana-mi zice: "bebel". Stie ca ma duc sa-l fac pe bebel. Problema e ca ea voia bebel fetitza si eu ii explic ca al nostru va fi baietel. Dar i-am promis ca o sa vina si ea sa vada bebelul la spital (sper s-o lase in orele de vizita, mai ales ca din fericire, Doamne ajuta, nu e deloc racita).
si o sa mai revin sa ma plang.
Bee mult peste 40 saptamani

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

RALU pai lasa ca asa trebuie sa se obisnuiasca sa colaboreze: Daria sa invete sa lase si altora jucariile ei,iar Anastasia sa n-o mai "chinuie" Numai asa isi modeleaza "caracterul" daca sunt pusi la incercare.Pai ce-or sa faca la gradi,daca doar intre doi/doua nu merge treaba si ies ? Eu zic ca poate o zi doua,trei se mai supara sau ciondanesc,dupa care incet se vor adapta.
Uite cand am fost la Anasebe,Tibi a lasat-o pe Dia sa se joace cu orice, mai putin cu scaunul lui muzical.Aproape ca a pocnit-o,numai sa ii lase in pace jucaria preferata! A mai incercat el sa o impinga,sa stea doar el,dar cum pleca ... Diana il pandea si hop fugea ea repede iar la scaun.In final,Tibi sictirit de asa pisaloaga ,i-a dat pace ,a lasat-o in plata domnului In mod sigur ,unul va ceda pana la urma!

Mergi la inceput

BEE AOLEU STIAM EU CA ESTI LA PLIMBARE,DA' NU CU METROUL Chiar maine vrei sa o comiti? Nu astepti pana vineri de Sf.Dumitru? Cu ce sa zic,ca si eu mi-am iesit din pepeni ieri,adica vin acasa si desi stia husbandu' ca am urgente de facut la conta, el se ia si pleaca in oras sa isi duca DVD-urile si cica sa plateasca telefoanele Si tot el se enerveaza ca de ce il cicalesc pai ce,mami e obligata zilnic sa vina la Diana? Ieri chiar nu a putut,ca au facut inventar,dar dumnealui s-a domnit,nici macar la plimbare n-a scos-o pe Diana Azi i-am dat telefon in mod special,sa ii amintesc sa o scoata la aer,chiar daca picura,macar juma' de ora.Pai cum sa aiba pofta de mancare daca nu iese afara deloc?

Mergi la inceput

Rali, stii cu ce-am convins-o pe Ana sa bea suc? Am luat un suc ordinar, dar care are "picurator" sau cum ii spune mushtiucului ala de-l baga in gura. A fost asa de fascinata de sticla cu dispozitiv, incat cerea mereu "uc". Bine, cel mai bun a fost sucul veritabil, adica cel mai oribil, gazos, fara gust si plin de E-uri. Chiar si un Santal la sticla, ordinar, la fel de plin de E-uri si cu gust de detergent, a fost bunicel. IN schimb sucul de portocale bun, dupa mine, era s-o indeparteze chiar si de placerea sticlei. Acum neavand altceva, daca vrea UC, il bea si pe ala. Cum stiu ei spiridusii nostri ce-i mai bun!

Mergi la inceput

Moni, nu cu metroul ma plimb, cu mashina, ceea ce e muuult mai palpitant si mai periculos in Bucuresti! Maine nu voiam sa merg cu metroul ca voi avea bagajele de spital dupa mine.

Mergi la inceput

Apropo de asta,stiti ca Diana nu voia nici sa vada ceaiul.Acum toata ziua cere CEAIU! I-am tot facut ceai de tei,dar acrit cu suc de lamaie si indulcit cu sirop de catina/afine si din alea mici negre sau rosii cum le zice ,ca imi scapa acum Dar se poate pune si miere,e la fel de bun!
BEE mai bine cheama Salvarea ,uite eu ce rapid rezolvai treaba asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana de france bine ca m-ai lamurit cu greva asta, nasol de tot. Iar de Alex nu am cuvinte, un dulce si un haios.
Ralu se vor obisnui si fetele, mai ales cand vor creste sa vezi atunci ce bine se vor intelege, fara batai din partea Tiei.
Irina de ce nu mai asteptati pana la anul cu masina? cica se mai reduce din taxa de prima inmatriculare. mai mult nu stiu ce sa-ti spun. sa o iei cu Euro 4 sa nu platit asa mult taxa.
Bee of saraca de tine. se pare ca azi e ziua cu sotii.naiba sa o ia de munca, caci si eu m-am saturat. Lasa ca e bine sa nasti si cu mama, decat singura.Ma gandesc ce e in sufletul tau, dar se revanseaza sotiorul tau cumva...dupa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput