Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Eu am rugat-o pe aia sa ii faca analiza ,atunci cand i-a luat din degetel si are ca mine grupa O1.
IRINOOO tu nici a ta parca ziceai ca nu stii care e ... aflasi? ![]()
URSULINA pai lasa ca o sa le facem in ianuarie /februarie ca se fac si la copii in luna cand s-au nascut.Evident doar unele analize,ca sper sa nu vrea sa ii ia sange din vena 
Bine ca e sanatoasa Raisa si nu a avut nevoie de facut analize pana acum!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
T_Ioana spune:
Mai fetelor, eu nu cerd ca daca esti constipat faci musai infectie urinara ci doar ca infectiile urinare repetate de datoreaza -printre altele- si constipatiei. Tin minte ca mie cu asta mi se batea mereu moneda "Lichide, multe lichide.....cel putin 2 l/zi!" ..si eu beau maxim o cana cu apa/zi uneori nici atat, dar mananc zilnic supe!
Si pana sa raman
faceam infectii urinare kk-lau, si cate 8-9 pe an si unele cu niste dureri si usturimi groaznice, de ma apuca plansul pe strada/metrou/faculta.......dar se pare ca s-a terminat de cand a aparut Razvanelul (Doamne ajuta sa nu apara iar)
Eu stiam ca ciocolata/cacaoa constipa.....![]()
Fug sa-mi iau steluta de la cresa![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Giova spune:
urina nu i-am dus-o defel. nici nu stiu de unde sa iau pungi si cum se folosesc. copro i-am facut de 2x, odata pt. gradi, odata pt. mine.
Irina cum v-ati sarbatorit?
Ingrid lasa ca nu-i strica putin aer, chiar daca vine plina de noroi.
Moni, Ursu la noi grupa sanguina se face in maternitate. doar ca lui marco nu i-a scris pe fisa lui, poate nici nu i-au facut-o scroafele alea.
Ieri a facut marco pipi la wc si nu a mai vrut pampersul. a stat o vreme si pe urma zice: pipi si i-a dat drumul
. de vina suntem noi, ca trecuse o ora de cand a facut ultima data si nu l-am pus pe olita.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Eu pap cioco si dupa aia merg la
deci clar nu (ma)constipa . Beau apa moderat spre multa ,mai multa cand mananc dulce si sarat si n-am avut niciodata infectie urinara.Constipata sunt raaar, cand merg in alta localitate de obicei.
Mami in schimb bea f.putina apa,e cam constipata si a facut de mai multe ori infectie urinara.Si nu mananca ciocolata mai deloc. ![]()
Deci ceva legaturi exista ...
Ingrid S spune:
Ioana, eu de cand i-am dat Nesquik facea zilnic. Poate ca nu constipa chiar asa cacaoa. Sau poate mierea e de vina pt reglarea constipatiei. Eu am avut infecti urinara de la 12 ani, de atunci o tot duc cu mine si tot cu E. Coli. La 12 ani cand m-au internat, medicii i-au spus mamei ca un adult putea face blocaj renal, la ce concentratie de E. coli aveam eu. Se pare ca astia mici sunt mai rezistenti...oricum n-am scapat nici acum de probleme la rinichi.
Moni, ce e asa groaznic? Eu i-am luat Dianei sange din vena si nu a fost asa terorizata cat mine. Ma pregatisem sufleteste pt ce e mai rau, nici vorba, a plans putin, dar a urlat la proba de exudat faringian...are asta mika o problema cu deschisul gurii vad, de cand s-a nascut
.
Am vazut pozele cu Angelo, are un par si ochi sa pic pe spate
, e cuminte si linistit, nu ca zvapaiata mea. Si pe blonda de Sabina am vazut-o, e tare frumoasa. Mi-am amintit de tablourile lui Gauguin cand am vazut-o in verde si cu bavetica albastra..
Ma duc sa-mi recuperez fetitza, i-o fi ajuns cat a stat afara.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID pai groaznic nu e intepatura ci faptul ca ar trebui sa stea locului un pic.Si ea nu sta,deci trebuie tinuta.Si cand vine vorba sa o tina cineva cu de-a sila sa te ti nene scandal monstru,zbatut ca de-abia o tinem doi 
Diana a deschis gura frumos sa se uite in gatul ei pediatra,dar numai dupa ce i-am dat explicatii detaliate despre ce va urma 
andiaroro spune:
Incep cu trebile serioase, adicatelea: La multi ani! tuturor sarbatoritelor fara discriminari de... si de.....
Am iesit din greva sau, mai bine zis, nu mai beneficiez de. parca cineva ma intreva cine ce face.....
deci: se greveaza, in principiu, aia din transporturi. da' se mai gasesc si cate unii de la fvre-un spital, fvre-o cantina scoalara, fvre-un oficiu postal
sa faca greva de simpatie cu primii.....acu care-i pb:se reformeaza sistemu de bensii si primii nu o sa mai poata iesi la pensie la 55 de ani (restu lumii iese, parca, la 65), lucra decat 28 de ore pe saptamana, loa prima de carbune(ramasa depe vremea trenurilor cu fochisti) , chiar daca nenea conduce un tren ultima generatie, care merge mai mult singur, etc... nu mai intru in alte detalii , da pana la 1 ian cand o sa se dea legea ca cine vrea sa faca greva sa faca, da sa meraga macar la minim transp, astia cam fac cevrea muschii lor...si iaca 'sa joi si vineri era toate garile, metrourile cu grilajele trase..si noi ailatii ce sa facem: care au putut sau dus pe jos, care cu masian personala(erau anunturi pe internet: cine poate sa ma ia si pe mine, etc), care cu biciclete, care cu role, care concediu, care muncit de acas' ca noi.....mai nasol e ca nu stii niciodata exact cat ii tine si cand ii apuca iar( cica pe la mij lui nov).ma rog, deocamadat trecu
iar m-am lungit cu politica....cu restul suntem ok.bine, sanatosi! busituri si alte cele ca toata lumea...conversatii despre ce scumpa-i viata privind o revista si raspuns su gesticularile de rigoare: c'est Paris!.....pupat omuletii din masinute pe basca si masinutele: ovoar!si in parcare cu ele....revenit dupa 2 piruete: saliu!......suan intr-una la primii prieteni din agenda tel ca deja oamenii stiu cine e si se incind cu el la discutii, da-i mereu politicos baiatu: ii saluta, raspunde la intrebari cu toata bateria de exclamatii frantuzesti.adev e ca au astia nene!!! si pe astea se pare ca le-a inregistart biiine.mai sunt, dar sunta sa muuulte ca sigur le-am uitat.....
Scriu in iute ca m-am intins si incepe sedinta::
Ioana-curaj! Curand cresa va fi un loc obisnuit in viatza vostra
Ioana-G - Ce sa afca Marco cu atata energie.tr si ea consumata cumva......
Hopa, chiar sunt asteptata......revin, nu's cand
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
ANA il zice Alexandre pe R? Ca in franceza se cam utilizeaza
Si ceva poze noi cu el,nimic?
maraki spune:
quote:
Originally posted by ralirali
Hello hello,
Moni, parca m-ai "citit" ca ma uit peste ultimele noutati(nu am apucat sa citesc decat acest capitol). Sedintele mai bine n-ar fi...ieri am avut una de 4 ore, azi una de doua si maine inca una de treisi mai e si sfarsit de trimestru si trebuie sa le termin evaluarile oamenilor plus o tona de analize. na, trec eu si peste asta, deja m-am obisnuit.
Infectia aia urinara s-a dovedit a nu fi chiar infectie, Doamne multam (mie imi spusese asistenta la telefon rezultatul). In schimb trebuie sa rezolvam NEAPARAT constipatia pentru ca altfel infectie scrie pe noi. Ce sa rezolvam, bre, ca ii dau si tratament, am inceput as ii pun in lapte cereale de la nestle cu ovaz si prune, sambata i-am facut si clisma si tot dupa a doua a reusit sa "goleasca" burticul. In rest face zilnic, dar fff putin, un dop cum ii spun eu si tare dupa care se cere schimbata. Na nici nu stiu cum sa aborbez problema, acum suntem in tatonari. mi-e teama sa nu cumva sa se abtina pentru ca nu ii place sa faca caca pe olita, azi i-am zis mamei sa o lase cu Pampers si in casa sa vedem. Plus de asta, dupa ce si-a facut dopul se cere imediat schimbata, eu insist sa mai faca, ea nu., gata si bineinteles ca se intrerupe.
Voi ce idei anitconstipatie mai aveti?Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Ralu mie mi.a spus dr. sa pun la fiecare portie de mancare 1 lingurita plina cu ulei de masline. De atunci face Angelo in fiecare zi kk. Cam la 250 gr. papa, daca e mai mult pun 1 1/2
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
Eu nu suport vremea asta,sunt morcovita rau cand e vreme inchisa.Daca mai si plouaaaaMie imi place soarele
Moni dar ce te faceai daca stateai la nemtalai? Aici trebuie sa ai umbrela cu tine in orice anotimp
Acum este frig si o ploaie din aia mocaneasca....bag aspiratorul si revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3