Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ioana te cred...e greu sa-l lasi acolo..nu are cum sa fie usor...sunt totusi inca atit de mici, dar uite ca si Marco si Razvan de Astery s-au obisnuit incet, incet..se invata ei..sigur ca va mai face greva foamei, dar daca sunt si dintii de vina, posibil, nu te mira!
Cit priveste Pitica..Dan a invatat-o!
Care e legatura intre constipatie si infectia urinara ca si Bia face cam la 2 sau 3 zile mai nou...daca e asa ii dau lamaie in fiecare zi, Doamne fereste sa ne pricopsim iar cu asa ceva!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
dus copil la gradi, nu mai are asa cucui, i-am mai dat si de dim. Arnica, sper sa fie ok. of doamne ca tot cu gandul la prietenul nostru sunt. sper sa fie ok, dar e int-ro parte nasoala a creierului leziunea.

Cata sper sa se cuminteasca si ai nostri mai tarziu. auzi sa pice in gat, vai de capul nostru. de ce nu duceti patutul la voi in dormitor? asa o poti sup[raveghea sa nu mai ai astfel de surprize.
Bee pe unde esti? acasa sau la spital? Maine e ziua cea mare.
Moni a invatat si marco sa se dea peste cap, de fapt l-am pus noi odata si acum tot aia face...mi-e frica de gat...
cred ca m-ar tampi marco sa vb. asa cat Diana. de acum ma enerveaza cand tot la 2 secunde: mami ite, mamiiii iteee!!!
e fain, dar si nasol pt. urechile noastre.
Ioana imi pare rau ca a plans razvan. vor urma vreo 2-3 sapt. de , depinde de el, dar tu trebuie sa fi tare, caci se va obisnui el.
Ralu ma bucur ca nu e chiar infectie, iar de cerealele alea de la nestle sunt super incantata. la noi isi fac efectul. sper sa dea rezultate si la voi, sau cu orice alt tratament, dar sa scapati de constipatie.
Cosmi ma bucur ca v-ati distrat si esti bogata. asa si trebuie, spor la shopping acum!!!
Ingrid ma bucur ca ati luat aparat. sa-l folositi sanatosi si cat mai multe poze. de abia astept sa vad filmuletul cu Dia si sarpele.

referitor la ce a scris Moni...pai si marco mai face cate una dintr-asta, dar nu exagereaza. Inca peretii nu i-a scris, doar canapeaua, caloriferul si parchetul, a si oglinda.
Lui nu-i place sa fie murdar pe maini, imediat ma cheama sau fuge el si se spala in bideu.
cand e in cada...toate sampoanele, cremele de par, gelurile de dus le ia si le deschide. bine ca suntem macar unul dintre noi langa el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

hai bebe!!!!!!!!!!!1111
La multi ani Bombon si tot ce iti doresti mai bun in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA lasa-l mai pe Marco sa se dea peste cap daca ii place, ca nu patzeste nimic!
IRINA care mai e treaba pe la voi? Numa' majorete bagi p-aci?
BEE iar te plimbi azi ?
PUFUUU hai mai baga nasul si mai distreaza-ne cu Vladimir!

Mi-am amintit ca in deplasare in vacantza,singurul de care s-a speriat Diana a fost sotul lui PUFU - cand l-a vazut asa mare, a lovit-o brusc plansul,macar de stiam ca-i inalt,sa o avertizez inainte,ca sigur nu plangea atunci

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by loren@

Care e legatura intre constipatie si infectia urinara ca si Bia face cam la 2 sau 3 zile mai nou...daca e asa ii dau lamaie in fiecare zi, Doamne fereste sa ne pricopsim iar cu asa ceva!

Bia

Cata nu as putea sa-ti dau o explicatie savanta ca nici eu nu am primit-o dar din ce stiu eu E.Coli de ex "traieste" in mod normal in intestin la peste 90% din oameni fara a-i afecta in vreun fel. In momentul in care persoana se constipa si nu mai elimina o perioada materiile fecale nu se elimina nici bacteriile care pot cauza inf urinara. Nu stiu sa-ti dau o explicatie medicala sau cel putin mai documentata dar poate ne ajuta fetele care se pricep mai mult.....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

O sa o tin sub observatie ca si ea a avut tot e coli la 4 luni...off..o sa-i dau ceva zilnic sa iasa cel mult la 2 zile...
Giova a cazut in git alergind dupa o minge..in cap poate sa cada din patul ei, dar nu am cum sa o iau cu pat cu tot la noi in camera, ca atunci ioc, si oricum patul ei nu intra la noi in camera decit strins si facut iar la loc..asa ca o punem in pat la ea si apoi o luam la noi..aseara am stat in cumpana, ca tare as fi vrut sa doarma in patul ei, dar frica nu mi-a dat pace, asa ca tot cu noi a dormit!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cata, Ioana, e prima oara cand aud de infectia urinara datorata constipatiei. Dar nu-i niciodata prea tarziu sa inveti. Pai a mea trebuia sa aiba zeci de infectii urinare, la cat a fost de constipata, dar (cred ca sunt cea mai denaturata mama) nu i-am mai facut urocultura aia de mai bine de o luna, de cand i-a iesit proba contaminata. Ea avea leucocite in urina, dar eu am tot lasat asa, maine ii duc urina la analize, ca ar fi cazul.
Cica daca nu ia in greutate, ar putea avea infectie urinara, cine stie de cand o duce cu ea, ca simptome nu prea sunt.
Cat despre ea, pot sa zic ca am scapat de boala (mult a tinut),nu mai are deloc SN, respira bine noaptea, azi-dimineatza s-a trezit la 9...m-am speriat eu cand am vazut ceasul. Surprize, surprize deci!
Caninii ii avem toti, dar are o iritatie la funduletz, iar ii iese ceva? I-am scos Nesquik, nema cioco si alte dulciuri, sa vedem, poate si de la asta face asa ceva.
Irina, vaz ca tot cu pompoanele dupa tine esti, ce o face Bee?
Ralu, sa pui poze cu Anastasia si Daria, am vazut ultimele poze ale Dariei (dar n-am lasat comentarii ca ma grabeam) cu Razvan, mi se pare foarte frumoasa, iar parul ala e superb.
Maraki, ai dreptate cu cuvantul numai, se scrie intreg cand se inlocuieste cu sinonimul "doar".
Fata mea e afara, noroi cat cuprinde dar nu ploua, un pic de aer nu-i strica, tot in casa a stat cu vremea asta. Si s-a facut o maraita si o rasfatata, nu-si mai incape in piele.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ce sa zic eu de denaturata ,ca nu i-am facut copro si sumar de urina decat o singura data ,cand avea cca 7 luni exact pentru faza aia ca nu se ingrasa,dar n-avea infectie urinara,nici anemie (atunci i-a luat si sange din degetel sa vada d-asta) ,doar giardia (lambii) au iesit. Ma consolez cu faptul ca fiind mare kk-cioasa si deci never constipata,are sanse mai mici de infectie urinara.
Ea nu se streseaza cu ascunsul la kk (nici macar in dulap ) ,cand ii vine, ii da drumul in pampers sau la olitza sau jumi-juma,depinde de viteza de expulzie
Io mor de ras cand stau de paza langa ea pe olitza,ce fatza are cand se screme,se mai uita printre craci, sa vada daca si ce a iesit etc. Tot am zis ca o filmez odata sa o vedeti

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata

Mai fetelor vad ca voi faceti analize la copii destul de dese ... eu nu am facut nici una pana acum, nu stiu nici ce grupa de sange are.

Ma duc sa imi fac un ceai.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am asa un feeling ca Bee e pe la maternitate..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput