Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Apropo de PIII aia,cand or zice copiii ? Ca doar pe CO il zic majoritatea care vorbesc ... Diana a progresat deocamdata doar la .... A-PIII
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
ralirali spune:
Bai, eu nu ma prea strezes ca vorbeste stalcit. Eu vorbesc aproape intodeauna corect si ea vad ca progreseaza pe zi ce trece. La cat de mult s-a lasat asteptat vorbitul, eu ma bucur tare ca ne putem intelege. Dar imi e draga de mor asa stalcita cum e. Aseara vorbeam cu Daria la telefon si tare frumos imi spunea ea, "shoio", adica somn usor. Pai sa nu ii mamanci de drag?
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
Ce mi-ar place sa scrie si Deea mai des,ca imi imaginez cate minuni face Daria,numai pe dropshots cate vad
ralirali spune:
Azi merg la ele si revin cu noutati :-)
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
COSMI, BOMBO SI BIANCA, LA MULTI ANI, SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIE SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA!
Giova, saracul Marco, ce mila mi-e de el, mereu pateste cate ceva, pai daca-i argint viu..
Rali, foarte bine ca nu-i infectie urinara, voi ati tras mai demult cu asa ceva...Despre constipatie, sucul de portocale e cel mai bun la noi, plus mierea, Diana papa zilnic miere si vad ca s-a reglat cu scaunul.
Ioana, o sa mai planga putin Razvan pana se obisnuieste, prima zi era ceva nou cred, de aceea n-a plans.... baietelului!
Azi o sa mai intru, ca ieri n-am avut timp.
Moni, ne-am luat aparat foto si am si facut un film ieri, dar trebuie intai bagat in comp programul lui, ei asta doar azi, ieri eram obositi amandoi. Asa ca azi o sa pun si filmul cu Diana cu sarpele, sa vedeti ce sarpe are.
A mea matura pe aici...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
loren@ spune:
Ralu da-i zeama de lamaie..la Bia a avut efect..si ea se constipa in ultima vreme..am inteles ca se poate intimpla si cind ies dintii...la noi caninii..bine ca nu e infectie!
Ioana las ca daca se smiorcaie acum cred ca se va acomoda mai repedem ca deja constientizeaza ca ramine acolo ptr. citeva ore...haha..Bia la machiaj zice "luj" si imi arata cum ar vrea sa se dea si ea...cu crema si vata se "demachiaza" singura, cu pamatuful se da si apoi sterge si praful cu el!
Moni mi-a placut ce am citit de cum evolueaza copiii la virsta asta dar m-a si furnicat pe spinare la faza cu minjitul peste tot cu de toate, la 2 ani...valeleu!
Bia
monica70 spune:
INGRID super ca ti-ai luat aparat,de-acum sa te vad
RALU asteptam noutati cu Daria si Anastasia - mai ce fain care sunteti mai multe intr-un oras Numa' io singura p-aci
Ma pun sa mai lucrez acum,sper sa am ceva spor,ca m-a dez-morcovit o prietena la telefon
Da' is cu ochii pe voi
monica70 spune:
CATA acum vazui ce ai scris,da mai, exact partea aia am remarcat-o si eu Pai Ghitza era sa faca apoplexie aseara numai ca a rasturnat Diana farfurioara plina cu nuci,cereale si stafide pe covor ... asa e de sonat,ca ma calca pe nervi deja,nu pricepe ca asa-s copiii,ar vrea sa fie robot Pai ce-o sa faca la pictat/mazgalit si alte cele ???
Giova spune:
Bombo si Bianca !!! Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi!!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
Ai dreptate Ralu, ploua si-n sufletul meu.........Si m-a mancat undeva sa ma uit la niste poze cu bunica mea si zau ca nu era cazul azi (sunt zile cand ma uit si la cele de la inmormantare si reusesc sa nu plang........ dar nu azi......). Fetelor, stiu ca e in interesul lui, ca-i va face bine colectivitatea dar tot mi-e mila de el. Si am asa un feeling ca nici azi nu va manca nimik. Ieri chiar m-am panicat cand am vazut ca pana la 17 nu a mancat nimik in afara de laptele de dimineata, asa ca ne-am "sfadit" un pic si a papat niste iaurt! Sa fie oare si caninii de vina??
Cristina cum e Razvan? I-au schimbat branula din picior?
De fapt cred ca azi dimi ati terminat cu injectiile, sau ma insel?(sper sa nu fi sarit ceva postare referitor l aasta) Si mie-mi place vremea asta dar sa nu am de iesit nicaieri, sa stau in casa la caldurica...de fapt toamna e anotimpul meu preferat, si iubesc padurea in perioada asta
Giova sper sa fie bine pritenul vostru. Pupici nazdravanului de Marco!
Cata, mor de ras la faza cu "pitica", si-a si gasit cui sa-i spuna asa! Totusi, cine a invatat-o?
Ralu, nici nu ai idee cat ma bucur ca nu e infectie urinara! Ai dreptate, daca se constipa strumfa rau are toare sansele sa faca, dar eu sper sa nu! Incearca sa-i dai si miere pe stomacelul gol, pere multe, ceai de musetel cu miere, suc de prune, suc de portocale (cum zicea si Ingrid, la Razvan e super impotriva constipatiei).....la mine exista un remediu: musli din fulgi de ovaz cu lapte....era atat de rapid incat trebuia sa stau prin zona baii...si totusi ce a iesit aiurea la analize de au crezut ca e infectie?
Ingrid sa stapaniti sanatosi aparatul. Cum mai e Diana?
Moni, eu abia astept sa il aud pe Razvan povestind toata ziua, asa ca las-o pe Dia sa se manifeste in voie
Asa, ca mi-am amintit de "machiat". Aseara l-am dat cu balsam de buze Nivea, din ala transparent si fara sa-i fi aratat eu si-a frecat buzicile asa cum faci sa intinzi rujul......si asta sigur a tinut-o minte cand m-a vazut vreodata pe mine ca la TV, in reclame, nu prea fac gestul asta ca nu-i f elegant cica (am citit in ceva revista referitor la bunele maniere)
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"