Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
IOANA imi pare rau,dar mai mult de tine,ca Razvan parca vad ca dupa 5 minute isi gaseste ocupatie si uita de Hai,capul sus, ca mai un pic si se face ora 12 !
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
ralirali spune:
Hello hello,
Moni, parca m-ai "citit" ca ma uit peste ultimele noutati(nu am apucat sa citesc decat acest capitol). Sedintele mai bine n-ar fi...ieri am avut una de 4 ore, azi una de doua si maine inca una de trei si mai e si sfarsit de trimestru si trebuie sa le termin evaluarile oamenilor plus o tona de analize. na, trec eu si peste asta, deja m-am obisnuit.
Infectia aia urinara s-a dovedit a nu fi chiar infectie, Doamne multam (mie imi spusese asistenta la telefon rezultatul). In schimb trebuie sa rezolvam NEAPARAT constipatia pentru ca altfel infectie scrie pe noi. Ce sa rezolvam, bre, ca ii dau si tratament, am inceput as ii pun in lapte cereale de la nestle cu ovaz si prune, sambata i-am facut si clisma si tot dupa a doua a reusit sa "goleasca" burticul. In rest face zilnic, dar fff putin, un dop cum ii spun eu si tare dupa care se cere schimbata. Na nici nu stiu cum sa aborbez problema, acum suntem in tatonari. mi-e teama sa nu cumva sa se abtina pentru ca nu ii place sa faca caca pe olita, azi i-am zis mamei sa o lase cu Pampers si in casa sa vedem. Plus de asta, dupa ce si-a facut dopul se cere imediat schimbata, eu insist sa mai faca, ea nu., gata si bineinteles ca se intrerupe.
Voi ce idei anitconstipatie mai aveti?
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
cosmi1975 spune:
neata fetelor si multumesc de urari
noi ascultam ghita pt ca mama tb sa pregateasc de ale gurii ca vine soramea azi
am petrecut super ok ieri....prima data cu colegele de servici apoi in familie acsa....miecruri o sa o facem mai lata
surpriza: a venit tata socru de ziua mea, super socru cu trandafiri roz si un parfum
BIANCA mi a dat o felicitare de am cazut pe spate iar sotul un buchet superb de trandafirii si bani(stie ca vreau as mi schimb ochelarii si aia pe care i vrea sunt tare scumpiiiiiiiii) ai mei la fel banimi au dat , unchii la fel asa ca....s bogata
am vb non stop la telefon , m au sunat multi unii cu care nu vb demult...m au emotionat
BIANCA la multi ani , sa fii fericita cu cei dragi si multa sanatate
BOMBO sdanatate noroc si tot ce va doriti in viata
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by monica70
CINE ESTE COPILUL LA 21-26 luni?
Pentru ca se asteapta de la el sa fie „curat" (adica sa prezinte continenta), ii place sa se defuleze facand murdarie. I se cere sa nu mai faca pe el? Va gasi altceva de facut: vopsele, spuma de ras, sampon, articole de machiaj, produse pentru vase, vor fi de acum etalate pe jos, pe mocheta, pe pereti, pe papusi sau pe propriul lui corp.
Aseara s-a minjit bine cu trusa mea de farduri si ce m-a surprins a fost ca s-a dat cu rimele pe genele de la ochiul stang (bine, s-a dat si pe par, pe maini etc) dar mi s-a parut f interesant ca a stiut exact utilitatea respectivului produs..............pe mine nu ma prea vede cand ma machiez ca o fac in baie!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
asteryaro spune:
Bombo, LA MULTI ANI! Multa fericire alaturi de cei dragi!
Ioana, offf..... stiu cum este... prima perioada, cea de acomodare, este atat de grea... pe mine m-a ajutat sa ma gandesc ca este numai in binele lui. E greu sa te rupi de puiul tau mic... dar trebuie sa fi tare. ploua, iei un taxi. Pupicei.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
IOANA cred ca e suficient sa fi vazut vreo reclama la Tv,sau pur si simplu i s-a parut ca acolo se potriveste periutza aia! Deci a venit si randul vostru sa va mai minunati de ce logica au in ei
RALU ce bine ca nu-i infectie urinara! De idei contra constipatiei nu prea stiu ce sa zic .Ce pot spune e ca si Diana de cand cu olitza ,mai face asa ,adica baga un kk-rez micutz si gata ... pentru ca e grabita rau sa ia olitza si sa-i toarne continutul in WC Dar uneori o mai convingem sa stea iar,daca vrea,ca altfel ... zice NU VINE si ce cara din zona.Uneori face si ok - mi-a zis Ghitza ca ieri dimineatza a bagat la olitza o productie de productie (record - nu bag amanunte ca poate se ia masa in zona )
ralirali spune:
Ioana, iubita, cred ca ploua si in sufletul tau de fapt. Hai, capul ssus, sa vezi ce bine o sa ii mearga lui Razvan. Eu au o putere de adaptare incredibila, dar nou suntem cele care ii "incurcam" si ii zapacim cu starile noastre.
Vai, ce as duce-o si eu pe strumfa la gradi daca nu ar fi asa cacacioasa si bolnavicioasa. Aseara nu a vrut sa plece de la baietii la care mai mergem la joaca, ai azinoapte vorbea in somn, "nu veau, mami, veau pii"
Pupici
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
asteryaro spune:
Cosmi, LA MULTI ANI! Multa fericire si sanatate alaturi de familie!
Gio, imi pare rau pt. prietenul vostru. Doamne ajuta, sa fie bine.
asteryaro spune:
Ralu, s-ar putea sa fie constipatia aceea de "olita". Mai lasati-o o perioada fara olita, cine stie. Am citit si eu ca ei se inhiba foarte repede, din orice motiv.
Si aici este urat, dar eu iubesc vremea asta...
monica70 spune:
Eu nu suport vremea asta,sunt morcovita rau cand e vreme inchisa.Daca mai si plouaaaa Mie imi place soarele