Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (243)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, Irina cred ca vrea sa stie cum se inmatriculeaza o masina second, adusa de afara.....eu asa inteleg......si in situatia asta e putin diferita procedura.....cred....ma bag si io in seama
Bee, sa inteleg ca Razvanelul va veni de ziua Mirei? Doamne ajuta sa scapati usor si sa fie totul bine!
Ana de France, ca de obicei postarile tale sunt un deliciu....pacat ca sunt asa de rare! Daca ai posta tu mai mult si altii mai putin (sau deloc) ar fi boierie!!!! Ce fain ca Alexandre este asa sociabil si povesticios!
Ralu, Razvan are un pahar cu pai, cu Mickey Mouse si de dragul paharului aluia bea apa en gros.....daca sunteti fani Mickey poate ar tenta-o si pe Tia[:d]
Uite aici cana cu Mickey:http://www.dropshots.com/T_Ioana2#date/2007-10-23/13:21:40 si aici e verso: http://www.dropshots.com/T_Ioana2#date/2007-10-23/13:21:55

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Eu am masina de ceva timp si vreau sa o inmatriculez so am nevoie de cineva care lucreaza la rart sau stie procedura ca sa pot intreba ceva.
Sorry ca nu scriu mai mult dar am treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da ioana, dar ca sa inmatriculezi o masina second din Europa platesti taxa de prima inmatricure, care e al naibii de mare. cica de la anul se reduce, nu se scoate. si taxa e in functie de motorul masinii, de euro, si nu mai stiu eu....
cum a fost razvan azi la cresa? a papat? a mai plans?
Bee si marco e innebunit dupa sucul ala la sticluta mica, cred ca la Figo te referi. dar mai mult dupa sticla, asa ca fac si eu ca tine, dupa ce-l bea tin sticla pt. sucuri naturale.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai irina eu stiu ca trebuie sa te programezi la RAR, pe urma mergi cu masina sa verifice seriile de pe ea si de pe talon, se plateste o taxa si naiba stie mai departe.....
dar de ce vrei sa o inmatriculezi acum? mai asteapta pana in ianuarie sa vezi ce e cu taxa aia.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani fondantei noastre! Sa fii iubita,sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
La multi ani si ciocolatei amarui Tot ce iti doresti draga mea, sanatate, impliniri si bucurii alaturi de familie
Sant unele persoane care nu prefera ciocolata amaruie dar sant si cele care o plac

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova stiu si eu de taxa de prima inmatriculare (ca doar si noi o sa platim) dar ma gandeam ca exista ceva diferente la masinile noi si cele second (cazul Irinei, care vrea sa-si inmatriculeze masina adusa din Franta) in afara de taxa asta!
Razvan a fost cuminte, au zis doamnele ca nici nu stiu ca au copil nou in grupa ca nu plange deloc (exceptand dimineata cand cam toti plang), dimineata a papat un cremwursti iar la pranz cam 100 gr din ciorba de perisoare. Cand am mers dupa el erau deja in patuturi si cred ca ar fi dormit acolo. A papat si acasa un Danette (stiu ca e o porcarie dar am fost sigura ca-l papa ca e dulce, asa ca i-am luat unul de vanilie cand am mers dupa el) si 100 ml lapte, a baut ceva apica si la 13.00 a cazut frant......Sper sa inceapa sa pape mai bine la cresa!
Si noua ne place Figo dar dupa ce se termina sucul nu bea nimik altceva cu sticluta aia asa ca mai bine pas! Vad ca mai nou ii place tare mult sucul de porto, doar ca face kk cam moale dupa el!

Acum ma gandeam ca si ieri si azi a stat pe olita la cresa dar kk nu a facut de duminica seara,nici macar acasa in pampers, oare se constipa din cauza olitei? E drept ca ieri nici nu a prea mancat asa ca.......

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Da asa e cu taxa...nu merg sa o inmatriculez ca nu am capiat sa dau 3500 euroi ci merg la rar ...va explic eu mai pe larg apoi.
Am intrat sa spun lui Maraki ca mi-a facut o pofta nebuna de fondant , nu am mai mancat de ani de zile ...si imi place de mor, in ceea ce priveste ciocolata amaruie imi vine sa vomit doar cand o vad daramite sa o mai si gust...mai bine milka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai Maraki m-am stricat de ras
Mie nu-mi plac fondantele,nici amaruiele prefer alea umplute cu lichior,alune,stafide,creme diverse,kinderele etc. Si de lapte sunt bunicele.Da' mi-am amintit de o ciocolata amaruie,a cumparat soztu' odata "la mare oferta" trei ciocolati amarui originale frantzuzesti,sa-ti versi matzele nu alta N-a vazut ca-s amarui ,ca ii luasera ochii oferta Daaar ... in momentul cand n-am mai avut acasa nimic dulce de rontzait ... am bagat in mine si d-alea
La o adica am bagat in mine si zahar cubic pe vremuri,numai dulce sa fie Aia nu inseamna ca n-as fi preferat niste cioco HEIDI par example Da' vorba aia,asta avem,cu asta defilam ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

M-am apucat sa caut jucarii de la Toys, alaltaieri socra-miu vorbea de sanie si am spus ca e nevoie de ea cand da zapada. Habar nu aveam ca el se referea la ce sa cumpere pt. Angelo de onomastica.Pai nu vreau sanie!!!! Aia o luam noi, socroseniu cumpara doar la zile mari jucarii
Iar incep sa laud forumul Am gasit o fata care are dubita si ma ajuta sapt viit. sa car niste mobila de la Maria

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Eu am cumparat sapt. trecuta bomboane umplute cu cafea espresso, scrie pe hartie: pocket coffe cand pleci dimineata si nu ai timp sa bei cafeaua, bagi doua bomboane pe drum si esti fresh

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput