Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 20
underqueen spune:
eu ma duc la un puiut de somn...ca si aici ploua de dimineata...tocmai am mancat si m-a luat o toropeala...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
21+ cu
Tudor Stefan
clauclau spune:
Olgutzika, rusine sa-mi fie dar nu am ajuns aseara la lansare. Insa am auzit ca a iesit bine! Parca voia sa mearga Kya si Irina, poate au fost ele si ne povestesc.
Aseara i-am pus dvd-ul cu bebelina lui Razvanel , dar n-a inteles nimic saracu'. Eu ii tot aratam manute, picioare si el imi zicea ca nu vede nimic ca e intunecat acolo
. Si am mai intrebat niste colege daca si-au dat seama bine de bebe si unele au zis ca nu. Se pare ca noi mamicile vedem insa cu totul altfel, avem simtul asta mult mai dezvoltat si ne inchipuim totul foarte bine. Mie mi se pare filmuletul foarte clar, dar cred ca doar eu il vad asa
.
CLAU
21+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
ursuleata spune:
Nicol....eu nu inteleg ce zici.
Eu am scris +13 nu 13+.
Este acelasi lucru. adica am 13 saptamani si 3 zile.
pupici.
+13
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Olgutzika spune:
Aha! O sa il cumpar si eu, cand il vad pe undeva! Poate ne povestesc fetele cum a fost.
Dalv, si eu am o tulburare de coagulare, numita "Deficit de factor V Leiden". De asta te intrebam de Clexane. Nu am nici o sarcina pierduta la activ, nici vreo tromboza la activ pana acum. In plus, am mai luat si 10 ani anticonceptionale, care ar fi trebuit sa declanseze ceva pana acum...Am depistat minunea cand la eco de 6s s-a vazut un hematom distant insa de sacul gestational. Care s-a resorbit, fara sa fac vreun tratament cu nimic, eu nu am luat nici macar Utrogestan in sarcina...De atunci, clinic sunt bine si eu, si copilul, care creste normal, IR-urile sunt excelente, placenta e bine-sanatoasa, tensiunea nu imi sare de 10/6 deocamdata...deci nu am nici un motiv concret pentru care sa indur cosmarul pe care il induri tu. Ma rog, cu exceptia preventie! Si am refuzat sa iau Clexane, fapt pentru care am dat si in scris asta, in ciuda recomandarii facute de ambii medici ginecologi la care am fost.
Nu imi ramane decat sa imi supraveghez foarte atenta starea si cand cresc IR-urile, incep si eu sa ma intep ( sper sa nu fie cazul... ). Pana atunci, asa cum spune doctorita mea, sunt la mana Providentei. Asa o fi, sunt insa FOARTE impacata cu decizia mea! Si Dumnezeu sa ne ajute sa ne ducem sarcinile la bun sfarsit! Te invidiez pentru taria cu care induri ce ti se intampla
!
Scuze, fetelor, de off-topic, poate era mai nimerit un PM...
Olga
20+ cu
Ioana
gbutucica spune:
Incerc sa va redau pe scurt de ce vreau eu baietel.
repet este poate doar o superstitie , dar care sigur m-a marcat, si sper din sulfet sa ma intelegeti ca vreau sa ma descarc.(poveste este trista si nu vreau sa indispun).din acest motiv imi cer scuze anticipat.
Acu 12 ani am avut un mare necaz in familie cu sora mea(5 ani , 5 luni si 5 zile)De fapt a fost copilul surorii mele , dar facut inaite de casatorie parintii au ajutat-o prin a infia acest copil minunat .Pot spune ca a fost copilul meu pt ca eu am crescut-o.Si acu ii duc doru si imi vine sa pling de fiecare data cand vb despre ea,dar asta este viata si am trecut peste acest hop, desi foaret greu.
Acu 7 ani am botezat o fetitza (a doua fata a surorii mele) si la 3 luni a plecat sa-mi fie mie si ea inger. Sora mea mai are un baiat(acum unicul copil) , pe care tot io l-am crescut si acu are 14 ani si e un frumos si e sufletul meu .de aici socotesc eu ca nu am parte de fete (desi cred ca mai degraba este vorba de sora mea).
si dorinta foarte mare de a avea baiat este deoarece imi este frica .Sa va mai spun ca legat de acel 5 din paranteza eu la fiecare 5 ani am cate un hop extraordinar de mare de trecut.(o fi si asta superstitie sau doar coincidenta?), ....DD mi-a aratat ca are grija de mine de nenumarate ori.
Asta este povestea care ma determina sa va fac sa intelegeti ca exista DD, pt ca datorita lui am putut trece peste multe obstacole.
Apopo's de paranoia si de vaicareala.
multumesc ca ma ascultati ca s aspun asa , acu ma simt mai bine fiindca m-am eliberat .
daca am gresit cu acest mesaj imi cer mii de scuze.
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
Nicol....eu nu inteleg ce zici.
Eu am scris +13 nu 13+.
Este acelasi lucru. adica am 13 saptamani si 3 zile.
pupici.+13
Nu voiam sa ajungem sa ne contrazicem pe un lucru atat de marunt ca asta.Nu e chiar asa important,spuneam si eu asa, dar eu stiu de la celelalte randunici ca nu e chiar acelasi lucru,daca ai implinit deja 13 saptamani se scrie 13+. +13 eu il vad ca si cum ai fi in saptamana
13,de care tu ai trecut deja. Atata tot..

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
fetelor ce ne facem avem 20 de pagini si ne-a cam trebui un nou capitol
help ELAaaaaaaaaa , CLAUuuuuuuuuuu, SIMOooooooooooooo, Guidinesi cine mai stie sa incropeasca ........
nu vreau sa fim penalizate de lumile de pe aicisha
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
ursuleata spune:
imi pare FOARTE RAU. Inteleg de ce vrei baiat si este normal sa iti fie frica.
Acum ca stii ca e baiat trebuie sa te bucuri si sa nu te stresezi.
Oricum cred ca a fost o coincidenta....dar se pare ca d-zeu a vrut sa te fereasca de o spaima cumplita in cazul in care era fetita.
te pup
+13
nicol_conte spune:
Giani -foarte trista aceasta poveste de familie.Imi pare rau ca ati trecut prin asa tragedii. Si esti oarecum indreptatita sa ai o teama in suflet si sa ai si o superstitie legata de fetite.
Eu sunt convinsa ca bebele tau, indiferent ce va fi,va fi sanatos si te vei bucura de el pana la adanci batraneti.
sa nu mai fi trista,cred ca te-a intristat un pic ca ti-ai adus aminte.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)