Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 21
Clabuc spune:
Giani, ce fata puternica esti! M-au impresionat cele scrise de tine, ai avut saracuta parte de multe traume pana acum. Asa este, Doamne-Doamne o sa aiba grija de tine si de bb-ul tau si o sa-ti rasplateasca pe deplin credinta si o sa-ti aline experientele tare neplacute din trecut.
Iti doresc, in primul rand, un copil frumos, sanatos si fericit, indiferent ce vrea Doamne-Doamne sa fie: fetita sau baietel, dar, pentru linistea ta, iti doresc sa fie baietel ca sa nu triesti cu spaima unei posibile tragedii.
Te pup mult si sa ai multa grija de tine si de bebe! 
Laly
18+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
cami33 spune:
Giani, impresionanta povestea ta. Sa-ti dea DD un baiat sanatos si norocos si sa te fereasca de alte incercari dramatice.
fata curajoasa si optimista.
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+16
Luca
gbutucica spune:
Laly , no ca te facushi sa apari , imi era dor de tine
. Puiule nu scriam povestea daca nu imi spunea nene dr ca am outze.(tot din paranoia)
Nicol , Cami si Ursule pup si la voi
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Gherman_in spune:
Gbutucica,ai sa vezi ca DD are grija sa-ti dea cel mai frumos bebel de pe pamant.Asa ca fi tare,capul sus,lasa superstitiile la o parte si o sa vezi ca totul o sa fie bine 
sovietica spune:
Uau, Giani, ce poveste extraordinara... Eu cred ca motivul tau de a vrea baiat bate motivele noastre, al celorlalte randunici. Parerea mea. Iti doresc ca aceasta intorsatura din viata ta (venirea lu bb) sa sparga ciclicitatea de 5 ani in care spui tu ca ai intrat. Asa zic unii, ca evenimentele babane schimba cursul. Multa sanatate si sorei tale, care sper ca a gasit si ea taria necesara sa treaca peste tragediile de care ati avut parte. 
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
clauclau spune:
Giani, acum inteleg de ce-ti doreai baietel si ma bucur asa de mult ca este baietel. Imi dau seama ca daca ar fi fost fetita ai fi stat cu teama in suflet ani de zile. Nu ne putem juca cu psihicul, dar eu iti doresc in viitor si o fetita sanatoasa si ambii copii sa va bucure vietile pana la 100 de ani!
CLAU
21+
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ursuleata spune:
Gata nicol.
Am 13+
13+
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Clabuc spune:
Giani, esti tare scumpa si de la inceput mi-ai fost foarte draga. Necazurile prin care ai trecut ma fac sa simt si mai mult ce suflet mare si incercat ai. Sa ai incredere in Doamne-Doamne ca totul va fi bine si noi vom fi mereu aici langa tine sa te incurajam si sa realizam impreuna cat de binecuvantate suntem toate cu bb-ii nostrii scumpi: fetite si baietei.
Chiar daca nu m-a intrebat nimeni, ma bag si eu in seama: dupa cum v-am spus ieri am fost la control + echo si doctorul mi-a spulberat toate grijile si temerile legate de durerile abdominale de care va vorbeam. Intr-adevar se datoreaza maririi uterului care, pentru unele femei poate fi mai dureros, depinde si de forma si pozitia exacta a uterului. Al meu este un pic orientat in fata ceea ce determina dureri mai mari. Trebuie sa iau No-Spa de cate ori ma doare si gata, nu-i problema. Piuiut meu e bine, colul e bine, deci suntem bine si sanatoase, multumim lui Doamne-Doamne!
Blankar, sa nu-ti faci griji ca n-ai simtit inca miscarile lui bebe, si eu am aproape 19 saptamani incheiate si tot nu simt clar miscarile, banuiesc ca a fost ea de cateva ori, dar nu pot sa bag mana in foc. Am rabdare si stiu ca in curand voi avea certitudinea ca e fetita mea care imi da ghionturi.
Naty, sa stii ca eu te inteleg perfect cu casa. Eu, de cand m-am nascut am stat la bloc in Dr. Taberei, o zona foarte frumoasa, plina de verdeata, bloc linistit, totul frumos. De anul trecut, de cand m-am maritat m-am mutat la sotul meu, care sta impreuna cu parintii lui, la o vila foarte mare si frumoasa in Popesti Leordeni, la nici 5 min de Bucuresti. Are teren de 1000 metri patrati, dar ... tot mai mult imi place la bloc, in Dr. Taberei. Vrem sa ne mutam in curand, poate la anu' dar la bloc, poate intr-unul mou. Nu e foarte placut sa stai in afara orasului, depinzi foarte mult de masina, nu ai unde sa te plimbi decat tot cu masina, nu prea ai relatii sociale cu vecinii etc Cat despre zgomote si alte inconveniente generate de vecinii de bloc, stati linistite ca si la curte ai paret de astea: vara isi fac nunti in curte si, chiar daca sunt destul de departe, se aude ca la discoteca, mai rau decat la bloc. Stiu ca sunt pareri pro si contra, dar, pentru mine, tot un apartament spatios la bloc intr-o zona cu multa verdeata, parcuri, etc. mi se potriveste.
Mama, cat am scris ....
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa asa cum am avut si ieri, si azi, si ... de cand am aflat de comoara din burtica mea. 
Laly
18+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Gherman_in spune:
In sfarsit s-a mai incheiat o zi de munca,pot sa plec linistita acasa,dar nu inainte de a saluta intreg stolul.Mi-e o pofta de spanac.......asa ca ma duc repejor sa fac.Pupici si spor la ciripeala.Acasa nu am net....pe maine..