Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 19
bitza037 spune:
Buna dimineta randunici pufoase!!!!
Va scriu si eu vreo doua randuri cu toate ca asta este a treia zi cand ma doare capul.

Natynic sunt de acord cu tine, si eu am crescut la casa si la bloc mi s epare altfel, adica mai intim cum ziceai tu.Iar la casa iti trebuie o groaza de chestii, adica in traducere,multe batai de cap.Oricum si pentru apartament iti trebuie rabdare multa si nervii tari.iti spun asta,pentru ca excat acelasi lucru l-am facut noi in vara, ne-am mutat de la doua camere exact ca ale tale...la trei camere(una bineinteles pentru bebelina).Iti urez sa-ti gasesti cat mai repede ce-ti doresti!!!!
Salata Eisberg???este cumparata sau facuta de tine??Cum?
Sovi,sa inteleg ca nu ai gasit nimic in Cocor???Si chiar ma bucuram ca mi-ai dat o idee,sa nu ma mai duc pana in Militari la SIR.
Cory,iti tin pumni stransi pana maine,cand am sa stau cu sufletul la gura asteptand sa ne aduci un raspuns,pozitiv bineinteles.
Adriuta, merci pentru raspuns!!!!

Luny bine ai venit!!!!!!
Gbutucica, nu ma supar.Oricum trebuie sa aiba fi-mea de unde alege, ca nu o dau asa orisicum!!!!![]()
![]()
![]()
IRINA 
+15

sufletel
ursuleata spune:
nicol eu am +13.![]()
+13
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
sovietica spune:
Bitza, au hainute in cocor, sa stii! si la parter si la etaj. mie inca nu imi trebuie chiar asa de gravidoase, inca ma descurc cu ce am. eu m-am uitat asa, orientativ la lungimea pantalonilor. da am vazut multe modele.
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
gbutucica spune:
Irina , pup sa treac
capshoru' la posibila mea cuscra.Incearca o ciocolotzica mica, sau o cafelutza mai moale asa.
Nicol si Ursule
de la mine sa va treca suparare si sa ajungeti acasa cat mai rpd.
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
nicol eu am +13.+13
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
...OK..cum spui tu..dar dupa UM asa s-ar parea..eu si Sovi avem sarcina doar cu o zi,respectiv 2 mai mare ca tine , si avem 13+...dar tu stii mai bine..nu te supara pe mine
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
Simo27 spune:
ce timp
...ploua,ploua,ploua!vreau acasa sa fac nani
si mai pe seara ,am si musafiri
,tb sa fac si curatenie si mancarica,sa ma joc si cu David,sa-i fac si baita...of!asa de tare ma doare spatele,abia ma ridic de pe scaun,abia merg,parca is o ratusca...sunt deprimata!
Simo,mamica lui David
,
20+ cu
clauclau spune:
Buna randunici, am avut o gramada de pagini de recuperat, caci ieri m-a apucat treaba la un moment dat si n-am mai putut intra.
Dalv, chiar ca nu mai poti risca acum dupa 6 sarcini pierdute. Sunt sigura ca asta este cea norocoasa si in cateva luni o sa-ti ti puiul sanatos in brate. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu voi caci te-ai chinuit prea mult.
Monica, ma bucur ca-ti place numele ales de mine, poate in curand vii si tu cu vestea de o noua Rebecca. Pup fata 

Raluk, felicitari pentru printesa! Ce nume o sa aiba?
Blankar, stai linistita caci o sa-l simti pe bebe cat de curand si din ce in ce mai puternic. Nu este o regula ca la 15-17 saptamani musai sa miste zdravan. Adica bebe misca oricum mult dar nu se simte inca la suprafata. Si eu acum la a doua sarcina l-am simtit destul de tarziu, dupa 17-18 saptamani. Deci, nu intra in panica caci bebe e ine merci la mami in burtica.
Mami, multumesc pentru felicitarile duble, sunt privilegiata
. Eu te-am inteles perfect atunci cu alintatul...nici gand sa ma supar! Te pupic dulce pe obrajori 

Simo, ce sa zic, ai avut dreptate! Stiai tu ce stiai. Multumesc si te pup apasat si pe tine si pe Luca 

Daiopri, ce surpriza frumoasa mi-ai facut!!!!! Multumesc ca ai venit aici sa ma feliciti, negresit vin azi la voi sa mai stam la povesti. Te pup de o mie de ori si-ti doresc din suflet o fetita in burtica cat de curand! 

Cory, ce bine ca ai intrat putin, multumesc de felicitari! Chiar simteam nevoia sa citesc un mesaj de la tine. Sper sa te linistesti psihic , dar in alta ordine de idei ai foarte mare dreptate cu ceea ce se intampla in Romania. Astept un rezultat super bun de la TT si sa ai mai mult timp liber pentru taclale in stilul tau fain!
Simo27, fa-te bine repede, stai la caldurica in patuc si te asteptam sanatoasa la ciripeala. Pupici si merci de felicitari!
Ursuleata, la Medlife imi urmareste sarcina dr. Mirela Popa, dar morfologia am facut-o la dr. Chitescu care mi-a fost recomandata de doctorita mea.
Ariel, ce bine ca ai putut sa intri putin, nu mai stiam nimic de tine. Deci Guguloi al tau e un bebe puternic si zglobiu. Felicitari ca-l simti asa de bine. Si sper sa poti intra mai des de acum pe la randunici.
Naty, frumoasa burticuta! Sa-ti traiasca!
Delphin, si mie mi-au crescut sanii, nu foarte mult dar sotul zice ca sunt apetisanti asa ca mie nu-mi ramane decat sa il cred! ![]()
Luny, bine ai venit si sarcina usoara!
Giani, pupici multi si multumesc de felicitari, sunt tare fericita de pustoaica mea, cum de altfel esti si tu de cavalerul tau. Abia astept sa aud povestea cu baietelul...
Mihutza, las-o incolo pe sefa, vorba ta, in cateva luni nu mai ai nici-o treaba cu ea!
Zozela, ma bucur ca prietenul vostru se simte mai bine, asta e o veste foarte buna! Si mult succes prietenei la eco, sa fie cum vrea ea!
Sovi, si mie mi se pare dificil cu hainele astea de gravi, mie de mult nu-mi mai vine nimic si tot caut ceva mai dragut asa...Mi-am mai luat una, alta, dar nu sunt foarte incantata de ele!
Olgutza, Kya, Roxana, pupici multi 

CLAU
21+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
nicol_conte spune:
..si eu am dureri foarte mari de spate,inca de la inceputul sarcinii.Am ramas cu ele dupa prima nastere.E un cosmar cand trebuie sa stau aplecata si sa-i fac baita Alexiei. Dar asta e...
Auzisem ca ramai cu dureri de spate daca faci epidurala, dar uite ca eu n-am facut si tot am ramas. Nici in picioare nu pot sa stau intr-un loc mai mult de o juma de ora, si asta cu mari eforturi..
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
mihutza11 spune:
helau fetili!
Delphinas abia mai inainte am vazut si te-am si "lovit" cu un mesaj! 
ursuleata si mi-e a sta acasuca... dar deh... tre' sa stau aicishea ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ela ce bine ca v-ati mai veselit pe acolo! 
in rest v-am pupacit pe toate!
Mihaela
18+
Pozici
Bebitzu