Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Buna dimineata randunici!Spor la ciripeala,hai ca imediat stau si eu pe crenguta langa voi,mai am putin.
Luny-bine ai venit in stol
Gbutucica -fain mod de a incepe ziua ,or sa ne dea astia o amenda de o sa ne mearga fulgii!.O sa trimit si partenerului cate ceva din "realitatea vietii" sa vad ce spune :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ariel , sa-ti traiasca si tie bb-le, scuze uitasi mai devreme
Olga , Ioana tu nika ciripeala sau mi-a scapat mie?
Ela , stii ce ma gandisi ca feciorul meu va fi mai mare ca al tau , da las ca vb io cu el sa se inteleaga bine, sa nu se certe care a mai tare.

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Buna dimineata!
N-am mai scris de multa vreme, am avut rude in vizita, intai cumnatul cu sotia lui si acum soacra care pleaca maine.

Mi-am aruncat si eu un ochi in urma sa vad ce ati mai discutat. Am vazut ca unul dintre subiecte a fost vaccinul antigripal. Observ ca toate sunteti importiva lui, nu am vazut nici o graviduta sa spuna ca l-a facut sau ca intentioneaza sa-l faca, in afara de mine. Eu gasesc asta foarte curios, pentru ca nu am citit nici un articol in care sa se arate ca vaccinul antigripal are efecte negative asupra fatului. Este adevarat, este interzis in primul trimestru de sarcina, dar nu pentru ca vaccinul in sine ar fi periculos ci pentru ca ar putea declansa gripa (da, in unele cazuri se intampla si asta), iar gripa este extrem de periculoasa in primele 3 luni de sarcina. Insa cazurile in care faci gripa dupa ce te-ai vaccinat sunt MULT mai putine decat cele in care faci gripa daca NU te-ai vaccinat. Acum... fiecare se cunoaste si stie cat este de sensibil la virusi. Eu am facut vaccinul saptamana trecuta, nu vreau sa risc. Nu am avut gripa in fiecare an, dar atunci cand m-am virusat am chemat salvarea de rau ce mi-a fost, iar cel mai tare mi-e teama de febra care este cea mai periculoasa pentru bebe. Am mai facut vaccinul o singura data, acum aproape 10 ani si tare bine mi-a prins, timp de 2 ani nu am facut gripa. In anii urmatori nu l-am mai facut de comoditate sau din lipsa de timp, dar mereu regretam cand ma navaleau virusii, mereu imi spuneam "anul viitor"....
Pe tema aceasta exista un articol chiar si aici la desprecopii.com, nu stiu daca l-ati citit. Oricum, daca dati o cautare pe google (vorba Adriutei, daca "googalitzi") gasiti multe articole.

Acum nu dati cu pietre, fiecare procedeaza asa cum considera ca este cel mai bine, eu nu vreau sa conving pe nimeni ca acest vaccin trebuie facut. Am vrut doar sa-mi spun punctul de vedere si sa-mi exprim nedumerirea fata de cat de "minoritara" sunt in conditiile in care toata literatura medicala de specialitate (sarcina) recomanda vaccinul antigripal.

Va doresc multa sanatate si toti virusii sa se tina departe de voi!

Revin curand cu mai multe scrieri. Mi-a fost dor de voi si am intrat un pic sa va mai citesc, dar desi as avea mai multe de scris, o las pe data viitoare ca e 2:36am si mi-e un sooomn....

Vio 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Treaba, Giani ...Dar stau cu ochiul pe voi! Sper ca pe dupa-amiaza sa mai scriu si eu una alta..

Pupam, pana atunci!

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Raluca felicitari pt fetitza!!!!
Natynic frumoasa burticutza ai si se vede ca iti prieste sarcina
luny bine-ai venit printre noi!
toate fetele!

13+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'Neata!
Am incercat sa spicuiesc asa..din urma si am vazut ca Raluk are !!Felicitaaari!!
Nu am dat insa de Diana?!Stiu ca si ea trebuia sa mearga ieri la Dr.!Dianaaaa?!!
Maine parca Blanka merge sa ne aduca-coloratul?!Hai Blankaaa!!
Simo si Bubu-pricepui eu-ca merg Vineri?!!
Iar Mary-lou??!Tu cand mergi la eco?!
Mai trebuia sa ne aduca cineva vesti colorate saptamana asta??
Noi suntem bine-aseara chiar ne-am distrat la spital!S-a simtit si el mai bine si am inceput sa facem glume!..Off..Azi prietena mea merge la eco si mai mult ca sigur va afla si sexul lui BB!(eu am un feeling ca-i fetitza..sa vedem daca am mirosit bine)Ne gandeam sa pregatim un pic party in salon-cu baloane colorate si..ceai!Va povestesc mai tarziu ce-a iesit!
Nu am timp sa va iau pe rand,insa va spun ca va iube mult-pe toate si ca mor de dorul vostru!Abia astept sa revin in forta!Va puuuup!!
Si..bineinteles..de rigoare!
Edit:Iertare!Bine ai venit luny!Hai scrie si tu repede 10 mesaje pt.a scapa de moderare!Trimite-ne si datele tale complete(DN-data nasterii,UM-data ultimei menstruatii,DPN-data probabila a nasterii,Dr. la care mergi si spitalul in care vei naste)pentru a te trece in listuta de pe prima pagina!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fetelor....vreau acasa. Nu mai vreau aici la serviciu.
este urat:

+13
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

....si eu vreau acasa!! Dar mai avem de stat pe aici cateva luni..

URSULEATA pune la semnatura 13+ ca ai trecut de saptamana 13

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mai uitasi pe cineva : Maia, Cami33, Kya pup si la voi tu fetelor.
Sovi si cu Naty , cuscritele
asa si acu un mesaj pt toati fetili di pi aichisha. BA ,lasatzi paranoia in seama mea , ca nu ezista om mai paranoic ca mine asa ca da-timi voie sa ma numesc campioana la asa ceva.
HAi gata cu certurile si bosumbflela , e bine ca spunem ce avem pe sufletele dar cum spunea cineva suntem cea mai frumoasa odisee si vreau sa ramanem asa.azi tre sa avem o zi excelenta ca iote vine acus uichendu', otala cum vine fuga fuga.

Sovi am aruncat la tine un PM.
Naty si in tine aruncasi cu un PM acu ceva timp , oare nu l-ai premit sau am tremis in alta parte?
Ela , petrecere frumoasa in salon( ce costumatie o sa ai?) si multa bafta la pretena.

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

vreau si eu acasa!!!!!!!!!!Mai am putin si adorm,ca aici e o vreme inchisa si brrr...ploua...si e frig...Ce bine e acasa la cadurica.......Sta vreo randunica acasa?

Mergi la inceput