Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumesc tuturor fetelor pt urari si va doresc din suflet tuturor sarcini usoare si sa va tineti in curand puiutii in brate.

Raluca 16+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, ce adica burtik dragalas ai ...

Intrebare intrebatoare...stiu ca ne-au crescut sanii la toate de cand cu sarcina, dar voua v-au crescut mult de tot? eu am impresia ca, atunci cand merc si fac cotitura la o strada, apar sanii mei intai si eu dupa 5 minute. Au crescut muuuult. Nu-i bai ca omu' e fericit si el, dar asa...eu pana acum am schimbat de doua ori nr. de sutien, adica cupa. De la un "petit"B, adica 2, am ajuns la D, adica 4.
Cine ma ia?

Delirez..supa lui fii'miu m-a facut sa o iau razna...miam, miam, fu buna foc!

Daca i-mi aduc aminte maine, va povestesc cum mai nou fii'miu stie retete de supa de la scoala si eu fac ce spune el. El e bucatarul si eu invatacelul, execut!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna la toate randunicile,

Stiu ca voi dormiti acum in cuibusoarele caldutze dar mai devreme n-a fos timp ca am fost ocupata.
delphin, acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu sanii, au inceput prin prima luna sa creasca ca printul fermecat intr-o zi cat altii in zece. Si unde mai pui ca mai si dureau , ba mi-au aparut si ganglionasii aia mici de care ma speriasem pana am citit ca este ceva normal. Toate bune la inceput ca eu eram mereu obsedata ca erau prea mici desi toata lumea ma contrazicea. Buuun, cresc, si cresc ... si....cresc ... la un moment dat ma panicasem ca nu se mai opreau, la fel ca si tine schimbam marimea la sutien o data cu saptamana de sarcia. Pana pe la 17 saptmani apoi... nimic. Ba mie mi se pare ca s-au mai desumflat. A mai patit cineva asa ceva?? Ma tem ca nu cumva sa afecteze laptele lui bebe. Oricum, acum 2 zile am verificat... inca mai tzine faza cu creionul. Nu te speria ca o sa se opreasca ei o data si-o data din 'evolutie'. Oricum daca sotu-i fericit, bebe o sa aibe laptic, tu te simti bine nu ai de ce sa te ingrijorezi.
naty, ai o mandretze de burtica si iti dorec ca ce se ascunde in ea sa fie o mandretze de bebelica asa cum iti doresti.

ariel_7000, He he... sa-ti traiasa feciorelul iti zic eu ( cu jumatate de gura). Asa am patit si eu cand la 2 luni jumatate misca si toti imi spuneau ca-s crazy. Cineva mi-a zis o teorie ca daca e baiat misca devreme, daca e fata tarziu. Eu zic ca e baiat 75%. Nu uita sa imi spui daca am avut dreptate. Noroc gogoloiului sa creasca mare si pe la 21 de saptamni(
daca o tine tot asa) sa te astepti la suturi serioase .

blankar, nu te speria mamico. Citeste ce am scris mai sus pt ariel. Cred ca la tine e taman pe dos. Fetitzaaaaaaa .Tot cu juma de gura si tot 75%. Mama mi-a zis ca pana la 5 luni n-am miscat defel si totul a fost super ok. Nu te speria, fiecare bebel e unic in felul sau.
raluk , Felicirati mamico, sa-ti traiasca fetiza si sa fie o mancacioasa si o pupacioasa ca de rochitze si funditze... are mama grija.
alv , imi pare rau pentru experientele neplacute si acum e momentul sa te concentrezi la tine si la comoara din burtica. Eu cred ca nu o sa fie nici o problema si deja arcina are o varsta destul de inaintata ceea ce iti ofera sanse cat mai mari de reusita. Te pup si ai grija de tine.
gbutucica, Felicitari pentru baietel si sa fie bucurie vietii voastre in fiecare zi.
clau,Felicitari pentru fetita si sa fie frumoasa si deseapta ca mami ei.
cristinagoji, Sa-ti traiasca Vladic si mmmmm ce tort buuuuuun i-ai mai facut. La multi ani! si un pupic.
mami_papatot, ma bucur sa te regasesc plina de energie si cu chef de viata. De asemenea nu uita o mamica fericita si nestresata => o mai bine irigare a placentei, oxigenare a fatului care creste si se dezvolta mai armonios. Cred ca meriti din plin sa te rasfeti cu o perioada asa de frumoasa dupa vara care te-a inut atat de ocupata.
bitza037, ai voie sa faci baie in cada, de preferabil este dusul. Mie Dr mi-a zi la prima vizita sa evit baile in cada in primul trimestru, apoi a zis ca pot sa fac (acum nu toata ziua, asa o data,de 2 ori pe saptamana). APA SA NU FIE FIERBINTE!!!!!!!!!!! Fie ca faci dush, fie baie nu lasa apa fierbinte. Nu uitati ca acum sute de ani o metoda des intalnita la grecoaicele si romanele ce vroiau sa faca avort era sa se arunce de la o anumita inaltime pe burta apoi sa intre in baie fierbinte.
Si eu am facut baie in cada Jacuzzy din baie, dar am evitat spa-ul. Imi aduc aminte ca nu stiam de bebe si am stat in spa-ul din curte mai bine de o ora (mie nu imi place de felul meu apa fierbinte si ma tot certam cu al meu sotz ca el vroia sa dea mai fierbinte).Dr a zis ca poate afecta sarcina 0.0001% si sa nu ma impacientez.
Concluzia baia este permisa in sarcina, nu abuzati de ea si apa sa fie la temperatura rezonabila.
Numai bine tuturor si grija la bebei.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bunaaaaa!
Ma primiti si pe mine? Sunt insarcinata in 19 saptamani, DPN este 11-18 martie 2008 si abia astept sa fiu mamica prima oara!! O sa avem un baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

buna Luny.
Bine ai venit . Scrie repede 10 mesaje cu orice vrei tu.
Fetelor! aseara am avut niste arsuri........cum scap de ele?

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Valei, da ci mult am cetit........

Salutare natiune!
In primul rand multumesc din suflet pt felicitarile primite si pe toate.

Felicitari multe multe pt Clau si fetita ei , sa fiti fericite si fericiti cu totii dar si sanatosi..
Gaghi si tie baietu' sa fie sanatos si vorba cuiva coios.
Tatiana si Luny se pare ca suntetzi noutze pe la noi ,bine ati venit, hai repede cu mesaje sa nu strigam dupa voi . va pup si va urez sarcini usoare alaturi de clanul pasaricilor
Raluk31 bravo si tie pt fetitza, sa va traiasca sa va bucuratzi de ea

Dalv sa vie cu noroc baietzelu' tau , cu sanatate si nastere usoara.
Daiepri , stai pe linga noi sa se ia si la tine
Blanka si Raluk31 , avetzi rabdarica cu miscarile ca acush vad pe net ca v-a miscat , poate sa miste si in sapt 22.pup la voi sa treaca grijile
Simo 27 baga ceiuturi ptt raceala ta si ai grija de tine.
Ursuleata sa dea DD sa fie fetitz dupa cum iti doresti
Bitza , te-am trecut pe lista sa fii prima , dar sper sa nu te superi lista ramene deschisa ca asa este la nora pt mama.......
CORY, pup fata cu sistemul nervos la pamant, toate gandurile mele bune sunt linga tine.sanatate si Tatalui.

Ela , repede tu sa fie al meu baiat dupa al tau, ieu zic asa al tau sa fie primul in Craiova ta si al meu pe unde oi fi, e bine???multumesc , si BAGA LA CAP CE ITz SPUN: in primul rand ai gria de tine ( de coiosul tau) si de prietena ta, pt ca de sotul prietenei are grija DD prin rugaciunile noastre a tuturor.pupici apasati si hodinetesi sa nu uit
Ririan , pupici si imi place ca mai ciripesti cu noi , sa-ti treaca timpul , aa si din partea mea felicitari pt fetitzele tale superbe, si adevarul este ca merge ca uns baiatul linga ele.
Delphin , spune cine te-a suparat ca-i dau eu cu bataia, , ia spuni tu pe unde ai umblat .......?si pup la tine
Diana , tu parca trebuia sa vii cu rezultat de la eco ? unde e ?
Sovi, Mami, NAty, SIMO (de Luca),Adriutza, Kitzy,Nicol,Muhutz,Ralucas si RalucaSpm,cristina, Maria, serry ( nu mai stim nika de tine), Bubu,si restul di listuta va pup dulce uite asa.

revin cu un mesaj mai tarziu sa va zic di ci vreau eu baiat , nu va zic acu ca aruncatzi , probabil cu chertisheli in mini.

AAAAAAAA Am uitat sa va spun ca sunt tare suparata ca se striga in casa dupa mine "MINORITARA"

crek semnatura n-am schombat-o , ieltatzima, o fac indata.

Giani 21+ sau ?
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neatza la randunici! Va pupic pe toate si merg sa citesc din urma ce ati scris de ieri de la 5 cand cand am plecat eu acasa. Cred ca o sa-mi ia vreo ora...ca asa sunteti voi harnicute!

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Sper sa nu ma bata cineva ,da tre sa va dau neste bancuri

Din realitătzile vietzii

> "Nimeni nu moare virgin...viata i-o trage fiecaruia cel putin o data!"

> La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de servici?" exista unraspuns sincer:
> "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct. El ma futea la cap si pe mine ma durea in cur!"

> Doi indragosti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, elnerabdator si incordat.
> Mereu alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe iarba.
> Incepe sa se insereze,iar vantul adie usor aducand aproape miresme de erburi parfumate. Ea:
> - Ce mult imi place cum canta greierii!
> El:
> - Nu sunt greieri, sunt fermoare.

> Ierarhia intr-o firma mare :
> - sefi
> - sefuti
> - fututi
> - rasfututi
> - pulimea

> A lucra intr-o organizatie mare este ca si cum ai folosi prezervativul in timpul unei partide de sex.
> Iti da o senzatie de incredere si securitate personala in timp ce esti futut.

> Doi ardeleni stau de vorba:
> - Auzi, mai Gheo', daca eu ma culc cu nevasta-ta, cum se zice ca suntem:veri, cumnati, cuscri?
> - Mai Ioane, eu cred ca se zice ca suntem chit.

> Seara, Ion si Maria se pregatesc de culcare. Ion iese afara sa se usureze.
> Se intoarce peste citeva minute cu pantalonii uzi. Maria il intreaba:
> - Ploua?
> - Nu, bate vintul.

> De ce fetele coboara privirea cind primesc o declaratie de dragoste?
> - Ca sa verifice daca e adevarat...

> Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului.Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca.Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat.
> Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand,de fapt, sunt extraordinare.
> Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.

> Barbatii sunt precum un vin bun. Incep prin a fi struguri si depinde de femei daca reusesc sa stoarca toata pleava din ei pana cand acestia sa setransforme in ceva acceptabil pentru cina.

> O femeie modeleaza un barbat din fiu in 20 de ani, in timp ce alta il prosteste in 20 de secunde.
>

> Femeia si hainele se aleg la lumina zilei.

> Curajul la barbati nu e asa de rar cum se crede, dovada cit de multi se insoara.

> Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta.
> Inteligenta are limitele ei, prostia nu.

> Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

> Este clar ca femeile sunt mai destepte decit barbatii.
> Ginditi-va: cel mai bun prieten al lor sunt diamantele; cel mai bun prieten al barbatilor este ciinele.

> Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie.
> Casnicia este pretul pe care barbatii il platesc pentru sex.

> O femeie poate sa tina un singur secret: virsta ei.

> Numai fetele cuminti isi tin un jurnal.
> Fetele rele n-au timp.

> Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie.
> O sa fie numai ochi si urechi.

Naty frumos Burtik

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza!

Raluk31 felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa si frumoasa!
Blankar vreau si eu inooottttt!!!! ce te invidiez!!
Cory luptatoarea dulcik!!! sper sa iasa bine in final cu ce iti bati tu capul acolo... si te asteptam joi cu vesti BUNEEEE!!!
Simo27 si tu esti racitura? sper sa te faci bine repede!
Ariel sa iti traiasca bebicul!
Naty super burtik!
Delphin ce dragutz ca ai puiutz bucatar-sef si bine ca te-ai lamurit cu Mami papacioasa! si mie mi-au crescut sanii, si ma bucur (pacat ca nu raman asa, ca eu nu am avut mai deloc).. se bucura si omul meu.. si sutienele pe care le aveam nu mai sunt bune, ca dau pe dinafara! Dar acum s-au oprit, oare pana la sfarsit mai cresc? sau de fapt se umplu cu lapte...
Adriutza care e faza cu creionul?? ca io nu stiu...
Luny bine ai venit alaturi de noi! sa iti traiasca flacaul!
Giani Minoritara! hai ca e dulce denumirea... hihihi..

pe mine iar ma enerveaza sefa asta tampita, numai cand ii vad fata... o sa treaca ele ci cele cateva luni care au mai ramas si abia astept sa plec de aici...dar nici ca mai vin inapoi...

si restul de fete si sa aveti o zi buna!!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

GIANIIIII ce "m-ai lovit" la faza cu seful... am ras de numai... mai ales ca tocmai ce ziceam de sefa...

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput