*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Irinuoka,

Si eu vreau sa "intind" zilele platite cat decat "civilizat".

Dar acum aud prima oara: pot sa-mi iau in considerare si concediul de odihna pe anul viitor?

Roxana 29+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

nu, nu avem cum sa ne luam anul asta zile din concediul pe 2008. ma gandeam insa la ce voi face din ianuarie incolo. atunci as putea folosi o parte din concediul pe 2008. intre 1 ianuarie si momentul cand nasc (in jur de 15-19).
o alta varianta e ca in peiroada aia sa bag medical, care inseamna tot procent din salariu.
vad io cum ma descurc. :-)

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hai ca mai vroiam sa scriu la roman dar am trimis din greseala, mie la serviciu mi-au zis ca 3 luni imi dau salariu intreg si e super ce stau pe langa e in fara plata, noi aici la ambasada functionam pe sistemul de acolo si automat e mai complicat la mine, dar pe acte voi fi oricum in post natal apoi inprenatal, si cu Medlife am noroc ca noi nu avem preme de pasti craciun etc ca iei sunt musulmani, dar am al 13 lea salariu care ma salveaza si diferneta e mica pana la suma de la medlife si e bine asa

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by ginnette

Irinuoka,

Si eu vreau sa "intind" zilele platite cat decat "civilizat".

Dar acum aud prima oara: pot sa-mi iau in considerare si concediul de odihna pe anul viitor?

Roxana 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

nu, nu avem cum sa ne luam anul asta zile din concediul pe 2008. ma gandeam insa la ce voi face din ianuarie incolo. atunci as putea folosi o parte din concediul pe 2008. intre 1 ianuarie si momentul cand nasc (in jur de 15-19).
o alta varianta e ca in peiroada aia sa bag medical, care inseamna tot procent din salariu.
vad io cum ma descurc. :-)

irina 28+ Rares

Aha, am inteles, acum!

Mi-a zis si Creata, ca ea se intoarce pe 1 sept si atunci si-ar lua zielele aferente lunilor pe care le va munci; asta dak e de acord hr-ul.
La mine sigur n-ar fi de acord; cum vreau sa ma intorc la 1 iulie, inseamna 11 zile, pe care ar trebui sa mi le dea in "avans".
No way! La cat de tampiti sunt cei de la HR!

Roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Elenuta-felicitari pt nepotel!Sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii parintilor.

Fetelor care aveti probleme cu colul-cum si-au dat seama dr ca e deschis? Prin controlul cu mina sau la ecograf.Imi aduc aminte ca la prima sarcina dr mi-a facut un control cu mina in jurul a 34 sapt si mi-a spus ca m-am dilatat un cm.De eco nu am avut parte la acel moment .

Yasmin-te asteptam cu vesti.

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tina si eu predau in inv.sup dar am decis sa intru in prenatal din 7 ian...oricum in primul semestru eu acopar o norma si jumatate de cumul pt tot anul universitar dar tre sa stau cele 126 de zile in 85% (am socotit si iau mai bine decat dak as merge la ore; in plus nu ma mai incarc cu indrumare la licenta, scap de sedinte si alte placeri administrative...). La examen voi merge gratis in caz ca nu nasc!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc pt urari Gatta LauraD Irinuca
A fost frumos aseara, am mancat cam multisor si am dormit pana la 10,30 dimineata (cand m-a trezit mama sunand la usa). Si am o leneeee din cauza vremii asteia, de nu va imaginati! Abia stau in fund la calc...ma duc sa ma intind la loc in pat si sa ma uit la Y&R (aviz amatoarelor).

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Virgo voiam sa te intreb daca minunea calcatoare se numeste TOBI sau TOBIA? Am vazut asa ceva la teleshopping si costa 3,7 mil lei (~110 E) si sunt curioasa daca-i acelasi lucru (are si ceva suport pe care sa agati umerasele ca sa calci una, alta).

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Stiam ca am mai uitat ceva Laura cu intarziere sa-ti traiasca sotul, la multi ani.

Fetelor sotul meu ma uimeste din ce in ce mai mult, isi iubeste bubulina (asta era si normal)si este la mana iei dar de cand a simtito si a vazut ce valuri face pe burticul meu e inebunit sta si se uita doar doar o mai misca ii face galerie cu chestii degenul asa fata lu tati dai inca un croseu mama ce sut direct unde trebuie duminica si in masina cand i-am zis ca misca s-a dat pe prima banda a incetinit sa puna si el mana, of ce-mi place dar sper sa nu-l conduca fisa de nas ca deja a inceput

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Feteloor!!!!!am fost la eco trimestrul 2 si avem fetita!!!!!imi schimba si mie cineva carutul va rog?
in rest e o fetita sanatoasa si voinica de 599 grame iar mami si tati sunt foarte bucurosi!!!!

gabrittza 24sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Felicitari Gabrittza pt fetita. Sa fie sanatoasa

25+

Vine Barza!

Mergi la inceput