*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Salut,fetelor!

Vreau sa va spun ca am devenit dependenta de forum.
Cu toate ca sunt o neserioasa si nu am scris decat o data sau de doua ori,sa stiti ca va citesc zilnic si in fiecare zi im propun sa scriu si eu chiar si cateva randuri....
Cineva ma intrebase la un moment dat "date tehnice" pentru a fi si eu inscrisa in lista gravidutzelor .Asa ca iata-le:

UM:05.05.2007
data nasterii:26.02.1979
DPN:16.02.2007

eu am intrat in 24 de saptamani,o sa am un baietel
am o mare problema:nu am reusit sa ma las de fumat,mai fumez la cafea si dupa masa in special

astept pareri de la voi si critici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Felicitari Gabrittza sa creasca mare si voinica

Va pupicesc fetelor ma indrept spre casa ca diseara sunt bubulina gospodina la cratita, si la cate claxoane adu imi e groaza sa ies de aici,

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gabitza, felicitari! s-aveti o fetita sanatoasa si frumoasa si norocoasa! vad ca plutiti pe norisori de bucurie. unde ai facut eco?

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Fetelor!!! Cautand pe net leagane pt bebe am gasit www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=35538" target="_blank">ACEST
GLIDER si nu-mi mai pot lua gandul de la el.Daca stiti unde as putea gasi in Romania modelu asta sau macar ceva asemanator va rog da-ti un semn.

Iulia 28+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

la euromed la dr radulescu
aseara dar am crezut ca innebunesc!aveam programare la 17.30 si am intrat la 19.20!

gabrittza 24sapt+

Mergi la inceput

Cred ca ar trebui sa fii multumita!
La doctorul la care merg eu se asteapta 3 ore in medie
eu am asteptat 4 ore jumate data trecuta
am intrat la 10 seara!!!!!

quote:
Originally posted by gabrittza

la euromed la dr radulescu
aseara dar am crezut ca innebunesc!aveam programare la 17.30 si am intrat la 19.20!

gabrittza 24sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellenutza felicitari matusico! si sa avetzi parte numai de bucurii de la grasutz.

Fetelor azi am calculat si eu cand pot intra in prenatal. O sa intru pe 1 decembrie, desi as putea si mai devreme, mi'au recomandat sa las mai multe zile si dupa. (La cat de zuza sunt nu am stiut ca se numara zilele calendaristice, am crezut ca se numara zilele lucratoare )

Cat despre cei 6mil ce sa zic....inseamna ca majoritatea mamicilor castiga sub 8 mil pe luna. Altfel le'ar avantaja 85%.
Pe mine cel mai tare ma deranjaza ca tre' sa intrerup si activitatea de part time pe care o am...si asta ma dezavantajaza cel mai tare.
Sper din toata inima sa stau acasa 1 an cu Pipetzica!!!

6 mil nu sunt bani de trait din ei...poate de cumparat pampersi si laptic, sau mai stiu eu ce la bb. Dar mamica ce sa faca?? Sa nu mai cheltuiasca nimik? Sau sa fie dependenta financiar 100%???
all si ne vom descurca noi intr'un fel.

24+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

legat de tema de azi,am primit azi pe mail urmatorul link:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html?msg_ok=1

mie nu-mi merge,poate va merge voua....
e legat de marirea sumei primite de mamici vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

andreea, baga repede emsaje scurte, pt inceput, ca sa scapi de cele 10 in care esti moderata. mai ai 5 sau 6, daca nu ma insel.
eu nu pot sa te cert pt tigari pt ca nu fumam nici inainte de sarcina. dar sunt fete pe forum care mai pipeaza cate doua-trei "paie" pe zi. cred ca o sa fii iertata. :-)
gabitza, despre cat asteptat la medic...daca te duci la spital, astepti si 4-5 ore (pot certifica!). e drept, cand emrgem la cabinetul particular ne asteptam sa se respecte programarile...

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

ii merge cuiva link-ul cu petitia online?
mie nu

Mergi la inceput