*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Iulia ce frumusete...si ai vazut cat costa? 70 $. Ce ma oftic, in Us toate's mai ieftine decat la noi.
Poti sa ti'l comanzi pe net?

24+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by Shose

Iulia ce frumusete...si ai vazut cat costa? 70 $. Ce ma oftic, in Us toate's mai ieftine decat la noi.
Poti sa ti'l comanzi pe net?

24+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

offff...Shose,pe net n-am cum sa-l comand si partea si mai nasoala e ca am neamuri in canada si anglia care ar putea sa mi-l cumpere dar ma costa f mult transportul..Il caut acum pe ebay poate gasesc ca de-acolo pot sa-mi comand.Sper totusi sa gasesc pe la noi prin tara,chiar de e mai scump

Iulia 28+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sunt happy, happy

Am luat patut cu saltea de cocos , set de lenjerie cu aparatori, un kit - gen aparatoare cu buzunare pentru biberon, jucarioare ce se agata de marginea interna sau externa a patutului si o jucarie de plus ce se agata de bara superioara a patututului .
Toata investitia : 1000 de lei de la depozitul babyconfort .
Bonusul sotului pentru mine : o superba perna de plus de alaptat pe care ma bat parte in parte cu Bogdan , el sustinund cu tarie ca e jucaria lui uriasa de plus

In proportie de 98% am terminat cumparaturile pentru bebe

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bravoooo, lala!

foarte bune cumparaturi, genial pret! iti dai seama ce urmeaza, nu?
rugamintea de a da detalii despre depozitul babyconfort!!!!!!!!
perna pt alaptat ai luat-o tot de acolo? ca am devenit obsedata de achizitia asta, de cand am avzut-o "la lucru" la o prietena.

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Depozitul babyconfort:
Bucuresti , Str. Popa Nan nr. 82, sector II
in interiorul curtii fabricii SIDEX.

Cam in spatele universitatii Hyperion.

Perna de alaptare tot de la ei am luat-o.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

saru'mana, lala!
le-am gasit si site-ul, intre timp, si ma uit peste produse. ce patut ai ales?
am gasit si perna dar nu imi dau seama f bine daca se leaga capetele. ma luminezi tu?
depozitul vad ca nu e departe de mine, o sa-l atac decisiv saptaman viitoare!!!

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput
Mergi la inceput

bravo! bune cumparaturi!
patul seamana f bine cu ce o sa cumpar eu (am fost ieri dar nu il mai aveau pe stoc, revin saptamana viitoare). tot asa, devine pat junior si are exact aceelasi dimensiuni. doar ca are alt pret, probabil pt ca nu are si componente din lemn masiv. sau are, dar mai putine.
aparatorile pe care le-am vazut la tine sunt altfel decat ce am vazut pana acum. mi se par mai practice astea. sunt si mai inalte si nici nu trebuie legate de jur imprejurul patului. reucnosc, la lenjerie mi-a palcut mai mult o varianta galben-verde de la categoria unisex, hihihi!
iar perna, gata! s-a adjudecat! :-)

phiii, am intrat tarzior in febra asta a cumparaturilor da' m-a lovit la intensitate maxima, din ce vad...

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

La lenjerie si eu as fi vrut galben, verde , portocaliu dar nu aveau si nu stiau cand aduc
asa ca am luat-o pe bleu ca mi-au placut mult de tot aparatorile. Materialul este satinat, are fermoar ca sa o speli usor.
O sa mai trec pana in decembrie sa iau inca una.
La fel are fermoar si perna de alaptat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ellenutza felicitari pentru nepotel, si recuperare rapida mamicii, sa fie amandoi sanatosi.
Cat despre banii aia pt copiii, nu prea e corect, in drepturile copiilor se spune ca toti copiii sunt egali, deci toti ar trebui sa primeasca banii aia, saraci sau bogati.Imi place totusi ideea de a oferii copilasilor saraci mai multi bani, dar sunt sigura ca nu trebuie sa recurga la asemenea masuri pt asta, si ar putea gasi fonduri in alta parte.Ar avea de unde, ca bani sunt destui, problema e ca ii tin pt a-si mari lor lefurile si a-si cumpara tot felu de masini de serviciu extravagante, si alte multe facilitati pe care si le ofera.
Eu sunt educatoare cu trei ani vechime, salariul meu nu ajunge nici la 6 milioane, deci mie imi prind bine alea opt pt copil, dar le intelg si pe cele care castiga mai mult, nici mi-e nu mi-ar conveni sa ma salar de 10 mil si avand un copil, sa scad la 8 mil, mai ales ca e o persoana in plus in familie.
Eu ma asteptam sa mai ridice alocatia, nu sa taie din ea, dar ma rog, nu se face nimic cu cap in tara asta.
BB-Yasmi,suntem nerabdatoare sa vedem cum esti, asteptam vesti, cred ca esti in al 12-lea cer.

28

Mergi la inceput