*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Docdecap si Darene va multumesc pt gandurile bune.Sper sa reusim toate sa ajungem cat mai aproape de termen.

danonique 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

mama ce de ati mai scris, o sa incerc sa citesc din urma sa revin iar ca pana acum nu am avut timp sa respir la serviciu.

In schimb fetelor ce nu o simteam eu pe bubulina la inceput dar aseara ma pune cine mo fi pus sa ma infig int-ro bucatica, precizez bucatica de ciocolata, dupa care la vreo 20 min ma bag sa ma culc credetima 15 minute la rand a mea bubulina a facut box, fotbal, balet, intinderi, ce nu a factu de nu am puti=ut dormi dar e o senzatie super

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzici...abia acum am realizat ca am intrat si noi ieri in [red]23 de saptamani[red].Ce trece timpul.
Pupicei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 23+

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Irinuka,

S-ar putea sa ai dreptate , mai ales la faza cu "adus voturi".
Eu am vrut doar sa exemplific cam cata importanta dau guvernatii unor proiecte care ne privesc direct si care ar putea schimba ceva.

Oricum, cum a zis si Creata (sper sa n-o fi botezat), cu 600 RON nici eu nu stau acasa mai mult de 6 luni.!

Roxana 29+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Na, c-am facut-o!!!!

Ellenuta era nu Creata - AMETITA!!!

Roxana 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu conteaza, nu conteaza! E valabil si pentru mine, numai ca eu am spus-o cu ceva vreme in urma. Cu ratele de rigoare, cheltuielile unei case, impozitul pe casa si teren, motorina, intretinere masini si asigurari, mancare, haine si multe altele pe care toata lumea le stie.... suma de 8 milioane e bataie de joc!

M-am gandit, ca, daca totul decurge asa cum mi-am facut eu planurile acum, cel mai probabil voi incepe cu 1 septembrie munca. Sau, cel mai nefericit caz, cu 1 august.

E totul atat de corect, incat imi vine sa urlu!

quote:
Originally posted by ginnette

Na, c-am facut-o!!!!

Ellenuta era nu Creata - AMETITA!!!

Roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ginette, am inteles ce spuneai si sunt de acord cu tine. numai ca masuri de genul asta vor avea mereu prioritate in fata altora care ne-ar transforma intr-o tara cat de cat mai civilizata...uffff!!!

nici la mine nu e rost de stat mai mult de sase luni acasa, tocmai din "grija" acestui minunat stat. singura consolare este, vorba ellenutei, sa stiu ca am in brate un bebe sanatos si voios si frumusel. gandul la asta o sa imi mai ia din nemultumirea si frustrarea fata de ce se-ntampla.

oricum, o sa trag de mine cat pot ca sa intru cat mai tarziu in cele 126 de zile. pe urma o sa apelez la concediul de odihna (pe anul asta si pe anul viitor) si o sa vad ce mai reusesc sa improvizez ca sa stau cat mai mult pe salariul intreg si pe cei 85%.

louiza, te-a cam bagat in priza bebelina aseara, este? hihi! senzatia e dementiala insa, io nu ma mai satur, cred ca o sa imi lipseasca tare dupa ce nasc. :-)

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Irinuoka,

Si eu vreau sa "intind" zilele platite cat decat "civilizat".

Dar acum aud prima oara: pot sa-mi iau in considerare si concediul de odihna pe anul viitor?

Eu mi-am facut un calcul, si mai am 10 zile pe anul asta, deci as putea sa stau pana pe 10 decembrie si apoi sa raman acasa; cu cele 2 sapt "de odihna" s-ar face exact cat sa intru in cele 126 zile, de la anul.

Louiza,

Si la mine sunt jocurile olimpice, dar prefer asa, decat sa mai trec prin ce-am trecu (mai la inceput) cand n-o simteam.

Roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu ma duc ultima zi pe 14 decembrie, vineri, apoi mai sunt fix 9 zile lucratoare pana la sfarsitul anului. Atatea zile de concediu mai am pe anul asta. Si in prenatal voi intra de pe 3 ianuarie.

Din ce am inteles eu... zilele de concediu pe anul viitor se calculeaza cat muncesti efectiv. Adica, eu ma intorc pe 1 septembrie la birou. Asta inseamna ca, pana la sfarsitul anului, as avea 22 zile impartit la 12 luni inmultit cu 4 luni muncite in 2008. Adica 7.33 zile de concediu. Si asta daca ei accepta sa ti le dea. Dar, sincer, 7 zile lucratoare nu ma ajuta cu nimic. Dar inca astept confirmarea tipei de la hr de la mine. Au trecut 2 saptamani, ea tot nu mi-a raspuns, iar acum e in concediu, azi si maine.

quote:
Originally posted by ginnette

Irinuoka,

Si eu vreau sa "intind" zilele platite cat decat "civilizat".

Dar acum aud prima oara: pot sa-mi iau in considerare si concediul de odihna pe anul viitor?

Eu mi-am facut un calcul, si mai am 10 zile pe anul asta, deci as putea sa stau pana pe 10 decembrie si apoi sa raman acasa; cu cele 2 sapt "de odihna" s-ar face exact cat sa intru in cele 126 zile, de la anul.

Louiza,

Si la mine sunt jocurile olimpice, dar prefer asa, decat sa mai trec prin ce-am trecu (mai la inceput) cand n-o simteam.

Roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Laura dimitris, eu fac doua ore in masura in care pe DN1 nici nu stiu cand trec si ajung la prisma hop blocaj, ajung la otopeni hop blocaj apoi la baneasa apoi pe kisselef asa ca tot in buc se fac blocajele si te cred ca din militari ai de stat si de sonsumat combustibil

Felicitari Raca pt bebe si super poza

Gratiela, spune-i Ozanei ca fetele frumoase si inteligente sunt curtate la varste mai mari acum e prea mica si sa mai aibe rabdare, oricum e o dulcica si sa ai grija cu gripa

Creato si Ereena, nu va mai ciundariti ca asa suntem noi zuzele fiecare cum intelege, si cum a zis creata 107 zuze 107 pareri si daca noi cu unul avem atatea hormoni si chestii ginger cu 2 si meda cu 3 ce sa mai zica saracele. Iar cu preturile astea sunt sau nu sunt pana la urma dai din placere, din obligatie din ce vrea fiecare, dai daca ai nu dai daca n-ai, Eu ca sa evit toatea astea cred ca raman cu medlife si am terminat cu balciul si cu framantarile

Ereen solutia nu este va citesc dar de scris? aici fiecare isi spune oful, daca ai un sfat il dai daca nu ai asta este fiecare se descarca spunand si ce are pe suflet asta nu inseaman ca tre sa raspundem la toate macare ca le ciotim si suntem alaturi una de alta si tot e ceva,
Plus ca noi aici am vorbit de toate inclusiv de caca pipi hemoroizi, sex, chiar si de sex oral in gluma la un moment dat ( ocitez si eu pe miri) asa ca hai sa nu ne suparam.

Ellenuta ce a facut sora? cum este ea si bebe, si frumos nume Eva Maria. Eh pana am citit eu sora ta a si nascut sa-i traiasca sa creasca mare si acum sa fie mancacios si cuminte,

allinushca, felicitari sa-ti traiasca si sa fie bine in continuare sa duci sarcina pana la capat si sa fie bb sanatos

Angelique felicitari si acum poti sta linistita cu burticu in sus, si chestie din aia nici eu nu stiu cum se numeste dar am gasit la sinaia la aia cu lucruri din lemn si mi-am luat e super pentru iarna si incap in ea si ami incolo

Alinatudor, snatate multa si mai bine stai cumintica ca si asa e urat rau afara

BB_Yasmi, nastere cat mai usoara,un bebelus psanatos,si recuperare rapida

Fetelor trebuie sa ne obisnuim bebeii calatori ca ce va faceti daca nu aveti cu cine sa-i lasati mai incolo mai bine calatori si plimbareti

Miki bine ai venit

danonique, felicitari la mai mutle si dai cu AMR-ul si stai cumintica sigur va fi bine

Tina nu mai fi nervoasa ca face rau lu bebe si nici pe sot si pe andrei nu le este bine daca tu esti suparata, cu colul mai fa un 2d vezi o eco normala, iar cu stundentii sa fii mandra cand alearga dupa tine.

Creato bravo de subiectsi eu am auzit la radio si nu sunt deacord deloc cu astra nu este ocrect dupa parerea mea pentruca ca si cu cei 600 ron mamelor cu salarii mari carora nu le convine suma aceasta mica si chestia cu alocatia tot pe cei fara venituri si amarati ii va strimula macar o alocatie sa ia si iei. Nu ca as avea ceva cu iei ca sunt mai saraci sau castiga mai putin dar nu e corect ca si noi cotizam si noi muncim si chiar daca alocatia e foarte mica macar sa fie ca e dreptul oricarui copil.
Nici eu nu voi poposi prea mult pe acasa ca murim de foame daca pleaca salariul meu, adica noi ne descurcam cu ce castigam amandoi si acum ca vine si sefa, ca nu pot spune ca bubulina va fi mai prejos de sefa familiei nu avem cum sa renuntam la un salariu

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput