*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Azi implinim si noi 30 de saptamani.Am fost vineri la control dar din nefericire colul s-a mai deschis inca un pic.Trebuie sa stau in continuare in pat.Sper sa pot rezista cat mai multe saptamani.Va pup.

danonique 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ha, ha ai uitat si prenumele comun
Salut deci colega
Si eu in ultimii ani am lucrat mai mult pe consultanta pentru un grup de firme . De instanta mi s-a acrit dupa 4 ani de facultate in care am lucrat zilnic pe acolo , un an de stagiatura si vreo 3 de cabinet propriu.
Cu Bogdan mi-am dat def-ul in luna a opta de sarcina si am deschis cabinetul asa incat la 3 luni eram pe holurile tribunalului.
Acum intentionez sa savurez macar un an statul acasa cu baietii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by danonique

Buna dimineata!Azi implinim si noi 30 de saptamani.Am fost vineri la control dar din nefericire colul s-a mai deschis inca un pic.Trebuie sa stau in continuare in pat.Sper sa pot rezista cat mai multe saptamani.Va pup.

danonique 30+

danonique, ai intrat si tu cu amr-ul!!
nu mai ai mult de stat la pat, imi pare rau sa aud ca s-a deschis mai mult!
fata condamnata la lene! (zic ca mai am si eu zile de zacut, si stiu cum e dup-aia cand iti trece de stat, n-as mai putea ramane in pat)

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzicilor,

vin si eu cu vesti bune .. sora mea a nascut aseara, la giulesti, la 22.20, un ditamai baietzelul de 3600g, 54 cm, apgar 10. bebe este foarte bine, are o gramada de par (saten inchis ca sora mea), e frumusel si desigur are ochii de lapte - albastri/gri. si sora mea este bine, a nascut repede - in 40 de minute. nu s-a chinuit, nu a durut-o rau, era foarte vesela si vioaie cand a iesit de acolo. am facut cateva poze cu mobilul (pun link mai incolo cand vine colega cu laptopul sa le descarc).

acum .. in mare cum sta treaba pe acolo ca nu am apucat s-o descos cum trebuie.

DOCTOR - 10 MILIOANE
ANESTEZIST - 3,5 MILIOANE
MOASA - 50 RON
ASISTENTE (2 BUCATI) - 10 RON
PORTAR - 10 RON

Ca asa merge treaba pe acolo, la asistente le va da cate 10 ron la fiecare toaletare, iar la infirmiere cate 50 ron. epidurala a cumparat-o de acolo, ATENTIE .. nu au (sau cel putin aseara nu aveau) vaccinurile care se fac la bb in primele ore de viata. a trebuit sa plece cumnatul la farmacie sa le cumpere.

la neonato e ff curat si cald, dar era pe tura o asistenta ff acra (saraca .. o fi satula de scancete ..).

cam atat ptr moment despre sora mea si giulesti, va updatez pe seara dupa ce ma duc la ea.

va pupacesk ..

PS: se auzeau niste urlete din sala de nasteri de nu stiam pe unde sa fug mai repede .. brrrr

29+ BB EVA MARIA

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Heeeeeeei, sa fie intr-un ceas bun! Sa le traiasca baietelul si sa creasca mare si sanatos! Dolofanel, ca sa zic asa! Bravo! Ma bucur mult de tot pentru voi, mi s-a facut parul de gaina cand am citit mesajul tau. :)

Ca sa atac si subiectul scoruri... sora ta a dat "in conform", ca sa fac un spirit de gluma. Poate putin cam putin la moasa, dar, pe ansamblu, atat am auzit si eu ca ar trebui. M-am linistit, ce am auzit eu e in regula.

Asteptam poze si, eventual, update-uri referitoare la sume. Dar eu zic ca e ok ce a dat pana acum. Nici prea mult, nici prea putin.

Sa fie intr-un ceas bun!

quote:
Originally posted by Ellenuta

neata zuzicilor,

vin si eu cu vesti bune .. sora mea a nascut aseara, la giulesti, la 22.20, un ditamai baietzelul de 3600g, 54 cm, apgar 10. bebe este foarte bine, are o gramada de par (saten inchis ca sora mea), e frumusel si desigur are ochii de lapte - albastri/gri. si sora mea este bine, a nascut repede - in 40 de minute. nu s-a chinuit, nu a durut-o rau, era foarte vesela si vioaie cand a iesit de acolo. am facut cateva poze cu mobilul (pun link mai incolo cand vine colega cu laptopul sa le descarc).

acum .. in mare cum sta treaba pe acolo ca nu am apucat s-o descos cum trebuie.

DOCTOR - 10 MILIOANE
ANESTEZIST - 3,5 MILIOANE
MOASA - 50 RON
ASISTENTE (2 BUCATI) - 10 RON
PORTAR - 10 RON

Ca asa merge treaba pe acolo, la asistente le va da cate 10 ron la fiecare toaletare, iar la infirmiere cate 50 ron. epidurala a cumparat-o de acolo, ATENTIE .. nu au (sau cel putin aseara nu aveau) vaccinurile care se fac la bb in primele ore de viata. a trebuit sa plece cumnatul la farmacie sa le cumpere.

la neonato e ff curat si cald, dar era pe tura o asistenta ff acra (saraca .. o fi satula de scancete ..).

cam atat ptr moment despre sora mea si giulesti, va updatez pe seara dupa ce ma duc la ea.

va pupacesk ..

PS: se auzeau niste urlete din sala de nasteri de nu stiam pe unde sa fug mai repede .. brrrr

29+ BB EVA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Buna zuzici!

Ma bucur sa citesc ca sunteti bine, ca eu de o saptamana de cand am aflat ca mi s-a deschis colul la exterior am fost taaare deprimata, am inceput parca sa simt orice durere cat de mica. Parca inainte nu dadeam asa atentie la orice durere sau contractie.
Acum parca mi-am mai revenit, nu mai sunt asa deprimata, mai ales ca am fost si tare nervoasa, nu-mi mai intra nimeni in voie, si mi-am razbunat nervii pe sotul meu saracu' si pe puiul meu Andrei.
Imi dau seama ca asta nu e o solutie, trebuie sa incerc sa stau cat mai linistita si sa sper ca totul o sa fie bine.
M-am gandit chiar sa-mi iau concediu, dar nu pot deocamdata. Eu predau la universitate in Constanta si anul asta nu stiu ce o sa fac, pur si simplu sunt asaltata de studenti care vor sa-si ia lucrarea de licenta la mine. Am deja vreo 10 si o sa-mi fie tare greu sa le coordonez la toti lucrarile, e o munca f mare pentru profesor, mai ales ca eu nu sunt genul care sa isi bata joc de ceea ce face. Cand fac ceva imi place sa o fac f bine. Le-am explicat la studenti ca eu o sa nasc in februarie, dar nici nu vor sa auda sa se duca la alti profi, vor la mine mortis . Asa ca mi-am facut de lucru, asta pe langa cursurile si seminariile pe care le tin. Ma rog, daca ma mobilizez cred totusi ca o sa reusesc sa ma descurc... ca saptamana asta v-am zis am fost asa deprimata ca n-am fost buna de nimic.

Aaaa, si inca ceva. Mi-a incoltit o idee in minte. Cum de la eco 3d, pe care am facut-o in aceeasi zi in care am fost si la ginecolog, nu s-a vazut ca am colul deschis? Nu cumva totusi colul meu e inchis si dr. ginecolog m-a bagat in sperieti degeaba? Cred ca o sa ma mai duc sa fac o echografie la alt dr. ca sa ma asigur.

Va pup,

Tina 23+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata,

sar-mana ptr urari! sunt matusica ...

ce ai facut cu lenjeria? e ok ..

pupi

29+ BB EVA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Ellenuta felicitari pentru nepotel. Sa fie sanatos si cuminte, ca asta cred ca ne dorim toate pt copiii nostri!!

25+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Ellenuta

Felicitari ! Sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos si norocos!

Si refacere rapida lu' mami!

A nascut natural?
Cum a facut sa-i dea banii Dr. Ion? Stiu ca nu ia bani si trebuie s-alergi pe-acolo dupa el.

Roxana 29+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Felicitari Ellenuta pentru nepotel !!!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!

Ce bine ca o sa fie diferenta de varsta asa de mica intre fetita ta si verisorul ei, practic o sa creasca si o sa se joace impreuna!

Si eu mi-as fi dorit asa ceva, dar DD a vrut alftel! Eu de-abia acum il fac pe bb2, baietelul meu cel mare are aproape 7 ani, iar sora mea are un baietel de 2 ani jumatate (o sa aibe aproape 3 ani pana nasc eu). Desi este diferenta destul de mare intre copii, totusi sper sa se inteleaga bine...

Pupici,

Tina 23+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput