*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

:-)))))))))

monica, cine stie, poate sunt sanse ca printre modificarile din timpul sarcinii sa figureze si schimbarea grupei sanguine si a Rh-ului!!!! misto faza, jur ca nu mi-as fi imaginat ca s-ar gandi careva sa ti le determine iar.
astept si eu cu interes sa vad daca ma mai trimite vreunul dintre doctori la laborator. controlul la gineco il am la 1 noiembrie. ma gandesc sa fortez nota si sa ma plang aiurea de o scurgere, poate obtin o recoltare, sa stiu cum stau. just in case.
si poate ma duc si peste medicul de familie saptamana asta sa intreb daca nu mai tre' sa ma bage-n seama cu ceva analize. ca n-o fi foc. plus ca a inceput sa imi placa sportul asta.
cu colul nu stiu ce sa zic, stiu ca unii cer analize iar altii, mai putin. sincer, cred ca suntem si noi cam atinse pe creier, daca nu ne trimite omu' la cate un laborator pe luna parca nu simtim ca ne baga in semna.

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Multumesc mult pentru urari Irinouka .Suntem fericiti ca vom avea o fetita pe care o va chema Maria .Eu ma simt foarte bine cu mici exceptii: arsuri la stomac, umflarea mainilor dar astea sunt trecatoare .Ma bucur mult ca pe acest site am cu cine sa mai vorbesc deoarece imi este tare greu fiindca nu prea am priteni aici la Tulcea , dar ma bucur ca uite sunt persoane care sunt foarte unite si dau atentie celor din jur .Sa o tineti tot asa .Va pup .

Mergi la inceput

ange, 2 kg, mama-mama, sa nu fie de deochi de grasan! o sa-l nasti numa' bun de gradinita, vorba cuiva! felicitari, mare bucurie v-a facut ecografia asta! bine ca sunteti amandoi in buna regula si ca te simti bine, sa va tina doamne-doamne la fel si pe mai departe!

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Vroiam sa-ti urez sarcina usoara si sa-ti traiasca baietelul .

Mergi la inceput

miri, mai esti pe receptie? :-)

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danybv

Vroiam sa-ti urez sarcina usoara si sa-ti traiasca baietelul .

multumesc frumos!
sa ne scrii cat mai des, e o gasca tare frumoasa aici si sigur o sa devii si tu dependenta!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Cu siguranta voi scrie des mai ales ca stau acasa , o sa am timp destul.Acum va doresc o seara placuta tuturor.Ne reauzim maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irinouka, prezent!
ma uitam la star academy pe TF1 ca io-s fan, da' la greu:))

anjelik, doo kile! mam' ce voinic o sa ai! vei avea ce sa tii in brate:) nu lua prea multe haine de 0-1 luni, ca cred ca n-o sa-ti foloseasca prea mult:)) manca-l-ar mama pe el!

danybv, welcome! si eu am acasa un nazdravan de 1 an si 8 luni, si tocma se desfasoara saptamana 28 si la noi. deci, suntem cam pe aceeasi lungime d eunda:) diferenta de 2 zile la termen:) curaj, aci gasesti de toate pentru toti!:))

zerilouiza, cred ca te topesti cand vezi ce mare amoare e intre sot si burtica:) ajtept sa vina si al meu acasa sa isi reia vechile obiceiuri:)

mai, maine iar vad diabetoloaga... iar ceai. desi am fost muuuuuuuult mai cuminte de 10 zile incoace. doar 2 glicemii saltate. un record. v-as povesti ce talamba sunt si cum uit ca-s gravida si alerg dupa trenuri cu tot cu durerea mea intrinsa, d ama abtin ca parca vaz ca o incasez cu shlapu. io ampatentat metoda, io o iau pe coaja:)))

pusici

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

:-)
miri, si eu patesc d'astea. ma trezesc fugind dupa cate un metrou sau coborind scarile repejor. in cea mai mare parte a timpului ma simt de parca n-as fi gravida si uneori ma si port ca atare. nu ma mai fac bine...

vreau sa te-ntreb de pisici.
io am decis ca n-am cum sa-i schimb domiciliul matzei mele, face 13 ani in primavara, ar fi un soc prea mare sa dea de stapani noi si de o casa noua. mi-e mila sa ii fac asta taman acum, la batranete. plus ca e si fff dificila, usor nebuna, as zice. n-ar vrea-o nimeni dintre cei care o cunosc.
bun. acum am tot felul de dileme.
ma gandeam sa nu o las sa intre in dormitor, unde-o sa stea copilul. pe motive de igiena dar si de comportament imprevizibil. habar n-am la ce sa ma astept de la ea. ce eclar e ca o sa innebuneasca de frustrare dar nu stiu daca am de ales. e invatata sa aiba la dispozitie fiecare ungher din vastul palat de doua camere semidecomandate. acum, cu o usa inchisa, cred ca va face de planton acolo. cu mieunat de jale si tot tacamul.

ce fac cu ea? ii blochez, prin urmare, accesul in camera aia? dar cand eu ies cu copilul prin casa, ce fac? si cum imi dau seama daca e un pericol pt el sau nu? pt integritatea lui corporala, vreau sa zic. matzii tai au avut gelozii si d'astea?
cu ea am avut niste probleme cand baiatul meu s-a mutat la mine. a fost o perioada cand ma ataca, era geloasa ca aparuse in viata mea cineva care avea parte de mai toata atentia mea si s-a simtit "tradusa". drept pt care (si asta am admirat la ea, jur) ma taxa. cu dragos n-a avut nimic, niciodata, ca doar nu el o dezamagise, nu?

acum sa mor daca stiu ce sa fac, cum sa procedez, la ce sa ma astept. ma gandeam ca-mi povestesti cum convietuiti voi si daca am intr-adevar atatea motive sa-mi fac probleme de gen7u' asta.

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Angelique...Doamne ce grasan frumos tre' sa ai! Ptiu, ptiu sa nu'l deochem...cred ca face cel putin 4 kg pana se naste. Am auzit ca in ultima luna bb ia 1kg. Felicitari!

Miri nu mai alerga dupa tren ca vin cu slapul ( pacat ca e doar 40 nu e asa mare ca al tau).
succesc cu glicemiile si diabetoloaga maine. Tzin pumnii.

DanyBV bine ai venit si pe forum, si in randul mamicilor de "Maria".
Creatza, hihihi.....tre' sa mai "contabilizam" o Mariuca.

24+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput