*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 16
matgravidut spune:
Felicitari Angi pentru bebe ... mi-au dat lacrimutele de fericire cand am citit cat de incantata esti. Asa simtim cu toatele cand ii vedem. Sa fie sanatos...
Dandybv... si eu sunt din Brasov, dar din pacate traiesc mult mai departe de oras decat tine. Cum iti place la Tulcea? Am fost si eu o data acolo. Mi-a placut orasul.
Nici mie nu mi-a mers internetul azi si m-am simtit de parca pierdusem cel mai bun prieten. Bun motiv in schimb sa spal niste haine, sa fac cumparaturi si mancare.
Monica-Matz
26+ cu
Andreea Bianca
Gina M spune:
Buna mamicilor,
Mi-am facut ceva timp sa va citesc si m-am bucurat impreuna cu voi insa, m-am si intristat vazand ca unele dintre noi intampina probleme...Va doresc multa sanatate si putere sa ajungem impreuna la capatul odiseei cu bine.
Angeli' - Felicitari pentru cele 31 saptamani de sarcina pe care tocmai le implinesti si pentru voinicel.
M-am uitat printre poze si v-am admirat lucrusoarele!Sunt tare frumoase!
Referitor la pretul spagilor pe care sunteti nevoite sa le dati la nastere in Ro, sunt cu adevarat socata!
Am citit povestea ACESTEI mamici si nu ma rusinez sa va impartasesc faptul ca:am plans de m-am spart!
Cuvintele "om","inima", atarna tot mai greu in zilele noastre!Animalele intrec in "omenie" cu mult pe unii...
30+
darene spune:
Buna dimineata!Am visat azi noapte ca imi alaptam baiatul;era asa dulcic cum intindea gurita spre san.A fost asa de real,pacat ca a durat putin.
Gina cum se mai simt fetele?Am citit si eu povestea mai demult si am plans de nu ma puteam opri.
Angelique felicitari pt grasunel,cum zicea si Irinoika,il dai direct la gradinita!
gabrittza ce bine ca sunteti bucurosi de fetitza!
andreea29 eu m-am lasat de tigari cam in jurul zilei conceperii bebelusului (daca nu iesia testul poz,ma apucam iar).oricum eu pierdusem 2 sarcini inainte si poate fumatul era unul din motive desi nu prea cred ca fumam max 5 tigari pe zi in ultimile luni.
danybv bine ai venit!Sarcina usoara in continuare.
Monica ma bucur ca analizele sunt bune!S-o tii in continuare la fel!
Lala ti-am admirat lucrusoarele,pretul total e super.
Ellenuta mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele cu Bogdan,e o scumpete.
Poze
Elena
30+
AMR 10 Sapt
Lala_D spune:
Angi felicitari pentru grasunel 
Abia astept sa vad si eu peste 2 saptamani cat s-a facut voinicul meu ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
zeririlouiza spune:
neata la zuze,, aseara bubulina a fost mai cumintica am putut sa ma culc si eu mai devreme s-a gandit la mamica iei care era franta ca dupa drum am mai si gatit
danybv, bine ai venit, inca un scorpion ca mine
, eu isi nascuta pe 12/11/1979, si daca tot nu ai prea multi prieteni la tulcea stai cu noi
Angelique, bravo pentru grasun ma bucur ca e bb bine si va si vedeam pe amandoi lipiti de monitorul doctorului, eu ma duc pe 01 noiembrie deabea astept ca vine si sotul de date asta
irinouka, lasa alergatul dupa metrou ca vine urmatorul, cu pisica ai dreptate sunt geloase mai ceva decat copii, sa ai grija sa nu-i faca ceva lui bebe si stiu ca ti-e greu sa renunti la ea si iei ii va fi greu nu vreau sa te sperii dar te poti astepta la orice din partea iei, eu nu ma mai mut la ai mei ca au pisica si catel, si cum nu au cum sa renunte la iei stau acasa la mine cu bb apoi vedem noi
miri si tu la fel da-l naibi de tren nu mai fugi dupa el ca shlapuri gasim noi si pentru tine, incearca sa pleci cu 15 min inainte fa ceva si bafta la doctor
andreea29, eu le-am mai povestiti fetelor cu tigarile eu ma lasesem cu o luna inainte ca noi oricum vroiam sa facem bb, si cred ca daca nu renuntam de o data nu as fi reusit deci din 28 martie nu am bagat tigara in gura si sunt mandra de mine, recunosc ca am momente cand as trage un fum dar nu as mai vra sa ma apuc nici dupa ca e mai bine asa
Louiza
27s + 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
danybv spune:
Buna dimineata tuturor !!
Multumesc celor care mi-au trimis mesaje sunteti niste scumpe si ma bucur ca am dat peste niste mamici asa de dragute.
Matgravidut :ma bucur mult sa vad ca si tu esti brasoveanca ca si mine dar tu esti intradevar mai departe decat mine si vreau sa-ti spun ca nu reusesc sa ma acomodez prea bine cu orasul dar pe viitor poate voi reusii.
Darene : multumesc mult .
Zeririlouiza:cu siguranta ne vom intelege bine , multumesc mult.
Miri_milk:sa-ti traiasca baietelul si sarcina usoara iti doresc.
Shose : multumesc pentru urari .
Gina M spune:
quote:
Originally posted by darene
Gina cum se mai simt fetele?
Fetele sunt bine iar noi, deasemeni.Multumesc de intrebare.

30+
carmen e spune:
Angi felicitari pt bb grasunel sa fie sanatos si sa creasca mare, sa va aduca multe bucurii
.
Ellenutza sa fie sanatos nepotelul si sa va aduca numai bucurii, o frumusete de bb aveti
.
Pupici
cum creste
Carmen
25 +
David Alexandru
miri_mik spune:
neatsa, cu botul in cafea, cu nasul in cartea pe care o "citeste" bruno, raspund repede:)
zerilouiza, io plec cu o ora inainte sa plece trenul, dar au tot felul d eintarzieri dubioase, si iri era vital sa-l prin pe cel dinaintea aluia pe care vroiam sa-l iau si care aveusese la randul lui 45 de min intarziere dar ajungea la destinatie cand trebuia sa ajunga de fapt cel vizat. complicat:)))
irinouka, eu cand am adus primul pisic in casa l-am intrebat pe veterinar cum sa procedez:
1) inchide-i usa la camera respectiva de acum. dureaza cel putin o luna ca s apriceapa biata pisica ca i se pregateste. os a fie teroare, cu scarmanat usa cu miorlait, a jale, alea alea.
2) inainte sa aduci copilul acasa, trimiti niste haine impregnate cu mirosul lui, si o batista poa sa fie, si o lasi^pe langa pisica s-o adulmece si sa accepte noum "intrus".
3) cand vii cu bebe acasa va trebui sa i-l "prezinti", cu nasul la nivelul lui. cu cat ai sa tii pisica departe, cu atat va fi mai geloasa si mai agresiva.
4)cand alaptezi las-o sa vina sa t emiroasa. nu-ti fa probleme ca se apropie de copil,nu-i face nimic atata timp cat nu esti supraprotectoare. trebuie sa inteleaga ca nu e data la o parte.
am urmat sfatul veterinarului cu toate ca recunosc ca dresajul cu "neintratul in camere" n-a fost deloc o bagatela. si am doi care-s nebuni. avantajul e la mine, ca dupa nastere, i-am lasat afara. asa nu s-au mai simtit foarte frustrati.ce mai poti face, exista un fel de spray termic, seamana cu ambipur care-l bagi in priza, cu hormoni care n-au nici un efect asupra organismului uman, dar care fac matsele sa fie mai putin stresate. eu am luat pt unul din pisoi ca mi-a facut depresie cand ne-am mutat si se usca de pe picioare. dupa spray a fost vizibil mai vesel. deci... incepe de acum, si fa ureche suta la toate smiorcaielile care vor urma. e spre binele vostru. si pe tot parcursul "stagiului" explica-i de ce faci asta. apropos, de la sarcina cu bruno tache, primul pisic nu ma mai iubeste. il tineam odata in brate cand a miscat bruno. de atunci nu mai suporta sa-l tin. cine stie ce o fi simtit:)
in 20 deminute imi vine taxi. las copilul la gradi. apropos, un taxi care face 4 km pana la locul cu pricina, si 6 inapoi, deci 10 in total, ma costa 23 de euro. asta ca sa va faceti o idee ce nebunie e cu taxiurile aici:)
pusici,revin cu informatii despre preaminunata mirifica si resplendisanta mea diabetoloaga, vedea-o-as fripta:d
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
andreea29 spune:
Neata ,fetelor!
Eu am ajuns la servici si de bine ce am ajuns nu merge nimic pe aici asa ca am timp sa mai stau de vorba cu voi 
citind mesajele voastre,parca imi este mai usor sa mai reduc din tigari,cel mai greu imi este la servici pentru ca aici majoritatea fumeaza si cand se iese la tigara ,se iese asa in gasca .ma rog...asta nu e un motiv pentru care sa fumez eu
zeririlouiza,vad ca esti din ploiesti!faci cumva naveta la bucuresti?sau lucrezi in ploiesti?eu fac naveta si imi e din ce in ce mai greu![]()
oricum de la 1 decembrie vreau sa intru in concediu
fetelor ,si eu ma uit la y&r de ceva ani si ma intereseaza intamplari "palpitante" !!!!nu am cand sa-l vad,pentru ca plec la 7 dimineata si ajung seara la 8 acasa so...no chance!!
o zi buna tuturor!
quote:
Originally posted by zeririlouiza
neata la zuze,, aseara bubulina a fost mai cumintica am putut sa ma culc si eu mai devreme s-a gandit la mamica iei care era franta ca dupa drum am mai si gatit
danybv, bine ai venit, inca un scorpion ca mine, eu isi nascuta pe 12/11/1979, si daca tot nu ai prea multi prieteni la tulcea stai cu noi
Angelique, bravo pentru grasun ma bucur ca e bb bine si va si vedeam pe amandoi lipiti de monitorul doctorului, eu ma duc pe 01 noiembrie deabea astept ca vine si sotul de date asta
irinouka, lasa alergatul dupa metrou ca vine urmatorul, cu pisica ai dreptate sunt geloase mai ceva decat copii, sa ai grija sa nu-i faca ceva lui bebe si stiu ca ti-e greu sa renunti la ea si iei ii va fi greu nu vreau sa te sperii dar te poti astepta la orice din partea iei, eu nu ma mai mut la ai mei ca au pisica si catel, si cum nu au cum sa renunte la iei stau acasa la mine cu bb apoi vedem noi
miri si tu la fel da-l naibi de tren nu mai fugi dupa el ca shlapuri gasim noi si pentru tine, incearca sa pleci cu 15 min inainte fa ceva si bafta la doctor
andreea29, eu le-am mai povestiti fetelor cu tigarile eu ma lasesem cu o luna inainte ca noi oricum vroiam sa facem bb, si cred ca daca nu renuntam de o data nu as fi reusit deci din 28 martie nu am bagat tigara in gura si sunt mandra de mine, recunosc ca am momente cand as trage un fum dar nu as mai vra sa ma apuc nici dupa ca e mai bine asa
Louiza27s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara