*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 14
miri_mik spune:
virgo... durerile alea care zici tu ca radiaza in antebrat, pot sa fie dureri provocate de ligamentele care sufera de stres din cauza hormonilor. in acelasi timp glandele mamare care se pregatesc de functiuni pot fi intr-o anumita masura responsabile. banuiesc ca asta este pentru ca si eu le-am avut in sarcina cu bruno. vestea proasta e ca poti sa-ti faci doar o frectie cu arnica, dar nu foarte des, sau sa iei paracetamol, si cam atat. caldura nu te ajuta din pacate:( curaj, poate e numai o faza si trece si nu te tine pana nasti:)
lala, superbe lucrusoarele. va invidiez ca gasiti asa lucruri frumoase in tara. aici sunt niste culori d einmormantare. eu am comandat totusi de pe babywalz ca ma dispera mohoreala de aici:( si acelasi lucru e valabil pt hainele de gravida:(
ellenuta, bine a venit pe lume bebelushul surorii! pupici si refacere rapida si usoara:)
gabritza:)) tot fetita? nu era baiat initial?
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Ellenuta spune:
irinuka,
sa dea Domnu' sa facem si noi bebei sanatosi si frumosi.
si mie mi se pare simpatik domnu' Stefan, asa vor sa-l strige ..
aha .. si mi-am amintit .. si eu tot la inceputul lui septembrie ma intorc la serviciu ... nu pot sta pe 8 milioane acasa .. vorba aia, cum spunea o zuza (scuze ca nu mai stiu exact cine, dar parca creata) .. rata la casa, motorina, benzina, asigurari masini, case, viata, haine, bebe, taxe, impozite etc etc .. tre' sa merg inapoi la munci ..
sunt franta de oboseala .. vad numa' patul in fata ochilor ..
poate mai intru mai incolo ...
pupici
29+ BB EVA MARIA
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
laura_dimitris spune:
Laurici, multumesc si eu de explicatii! Mai am vazut niste episoade din trecut... mai prind vinerea dupa amiaza pentru ca atunci am program scurt. Iti place si tie serialul sau intamplator te-ai uitat? Abia astept ca peste 10 minute incepe Joey... A si,.. tare ce m-am amuzat la faza cu "pana si copiii nostri sunt zuze"
Monica_doc ce bine ca ai scapat de o grija si ca esti sanatoasa !!! Dar, vroiam sa te intreb in legatura cu calciu... iei cumva supliment de ca (stiu si eu... cum iau eu magneziu efervescent..) sau doar lactatele din alimentatie... Sora-mea are si ea calciu la limita si, din pacate, nu bea lapte, nu mananca iaurt... imi vine sa o bat !!!
Ellenuta, chiar frumos nepotelul tau !!! Grasunel si cu un par asa de mare ...Sa va traiasca, sa fie sanatos, sa va bucurati de el !!!
Irinuka,... m-ai lasat masca cu casatoria dintre nick si diane.... Sper sa tina serialul asta inca 25 de ani pana voi iesi la pensie ca atunci chiar ca voi avea timp de el...
Laura 25+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
irinouka spune:
monica-doc, analizele gen sange si urina ti le faci la "comanda" lu' tanti gine sau de la medicul de familie citire? vreau sa stiu pe cine sa bat la cap. ca ultima data cand mi-a luat sange...era pt 3test. ce mult a trecut, nu pot sa cred...
pupam!
irina 28+ Rares
zeririlouiza spune:
Ellenuta frumos nepotelu grasunele, fetelor o sa trecem si noi cu bine o sa vedeti, si da creata a avut dreptate si la noi credit leasing impozite motorina mancare si bebe care va fi oricum destul de scumput nu pot sta acasa, ma rog sa avem toate lapte sa fie bebeii sanatosi in primul rand si sa nu cheltuim mult pe lapte praf ca stiu pe cineva care saracu l-a uscat la portofel dar ce sa faca
Va pupic ma dic sa fac un dusulet si astept sa vedem ce face bubulina in seara ast ca se aproprie ora la care se scoala
Louiza 27s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
virgo spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
virgo... durerile alea care zici tu ca radiaza in antebrat, pot sa fie dureri provocate de ligamentele care sufera de stres din cauza hormonilor. in acelasi timp glandele mamare care se pregatesc de functiuni pot fi intr-o anumita masura responsabile. banuiesc ca asta este pentru ca si eu le-am avut in sarcina cu bruno. vestea proasta e ca poti sa-ti faci doar o frectie cu arnica, dar nu foarte des, sau sa iei paracetamol, si cam atat. caldura nu te ajuta din pacate:( curaj, poate e numai o faza si trece si nu te tine pana nasti:)
Mda , deci am pus-o . Eu ma gandeam ca sunt totusi reumatismale , fiindca trosneste si incheietura umarului iar noaptea intepeneste . As vrea sa dorm numai pe spate daca as putea , dar tontorel face tare urat daca stau mai mult de 10 minute in pozitia aia .
Am eu ceva pentru dureri , o cremuta , dar ce sa fac daca ma enerveaza la culme cum miroase !?
danybv spune:
Sunt si eu nou venita pe aici .Va salut pe toate viitoarele mamici.Ma numesc Dana si sunt originara din Brasov dar acum de 1 an de zile locuiesc la Tulcea.Sunt in 28 saptamani si mai am acasa un de 1 an si 7 luni. Sunt nascuta pe data de 13.11.1976.UM 10 Aprilie 2007.Deci voi naste pana pe data de 15 Ianuarie 2008. Va pup pe toate si aveti grija de voi .
docdecap spune:
quote:
Originally posted by irinouka
monica-doc, analizele gen sange si urina ti le faci la "comanda" lu' tanti gine sau de la medicul de familie citire? vreau sa stiu pe cine sa bat la cap. ca ultima data cand mi-a luat sange...era pt 3test. ce mult a trecut, nu pot sa cred...
pupam!
irina 28+ Rares
Irinuca,
medicul de familie mi-a spus ca ma asteapta la 30-32 sapt sa-mi fac analizele de trim 3, gineco mi-a spus c anu mai astepata pana atunci, ca daca e ceva de corectat o face de pe acum. acuma, sincer, nu m-a dat pe spate cu analizele, mi-am facut a 3-a oara vdrl, hiv, rh si grupa sangvina. de ce, nu inteleg.
o sa merg si la medicul de fam. sa vad daca zice sa fac analize in plus. eu sincer ma asteptam la o cultura de col, pe aia ar trebui sa mi-o dea gineco... poate mai tarziu!
nu stiu daca te-am lamurit cu ceva, o sa merg si la MF si daca aflu altele iti spun
Ellenuta, voinic nepotel ai!! sa-i traoasca familiei!!
Monica 29+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
irinouka spune:
dany, bine-ai venit! sarcina usoara si felicitari pt bebe baietel de acasa. ce frumos ca o sa aveti "pereche"!
vad ca avem acelasi data pt ultima menstruatie. si mie mi-au dat DPN-ul pt 15 ianuarie dar la ultima eco 3D doctorul a spus ca e posibil sa se duca spre 18-19. bine, asta se intampla acum vreo 6 saptamani. sa vedem ce-o avea de spus data viitoare.
sa ne scrii cat mai multe mesaje ca sa scapi de moderare.
cum te simti?
pupam
irina 28+ Rares
AngeliquedeS spune:
Fetelor, am innebunit azi, nu mi-a mers netul si am innebunit tot incercand pentru ca voiam sa va povestesc cum a fost la eco.
Avem un baiatzel grasun de 2 KG deja e pozitionat cu capul in jos, avea manutele langa cap si sugea un degetel si pe urma imediat dupa aceea a cascat taaare si i s-a vazut limbutza. Plangeam acolo pe masa ca proasta si ma uitam la el, eram topita. Are nasucul carn si gurita rotunda, nu mai pot dupa el, stateam cu tati si ne uitam cu gura cascata!!! Colul e lung si inchis, e totul bine si cu mine si cu el. Misca intr-una si ma loveste cu piciorusul si cu fundul, cand se intoarce parca se tranteste (aici seamana cu maica-sa ) Cand eram la eco a inceput sa sughita si doctorita mi-a aratat cum se misca diafragma si inimioara, ce mai, sunt topita!
M-a programat din nou peste 3 saptamani, pe 14 noiembrie!
Acum merg sa va citesc din urma.
Pupici,
Angelique 30+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 10 saptamani!