Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor,

Danangie-ma bucur ca esti bine. O sarcina usoara in continuare si bebita sanatos!
Alinushca- FELICITARI! eu zic ca o valoare de peste 20 este sarcina. Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!

Pentru cele care au greturi, eu am gasit un sirop natural de ghimbir. De fapt cautam ceai de ghimbir pt ca auzisem ca e bun pt greturi, dar nu am gasit in nici un plafar. Asa ca am luat sirop.L-am luat de la un magazin Naturalis si vad ca de ieri face minuni cu mine. Pina acum nu puteam manca de atatea greturi si balonari si chiar eram ingrijorata ca nu il hraneam pe bebe cum trebuie. Si vad ca mi-a rezolvat si problema cu constipatia.
O lingurita intr-un pahar de apa de 2-3 ori /zi. Se gaseste la sticla de jumatate de kg si nu e scump – 8.7 lei. Pe eticheta scrie: Steaua Divina – sirop natural de ghimbir. Poate va ajuta si pe voi.

Va doresc tuturor o sarcina usoara in continuare!

myry

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LILIANAFI multumim iubita ca intri pe la "noi",eu intru aici mai mult ca la gravidute prin fiv sunteti deja cu sarcinile mai inaintate ca a mea,aveti burtici mari deja,iti doresc sa ai 2 bebeici sanatosi si frumosi si o sarcina fara probleme pana la sfarsit!

IUCAnu te dezamagi,s-ar putea ca testul de urina sa fie negativ si beta pozitiva,multa bafta maine!

ALINUSHCA bhcg e bun pt perioada sarcinii tale,bravo!

NATI bun venit in gasca,sarcina usoara si fara probleme,

AALINA daca ai fost marti la eco inseamna ca ai avut 5 sapt si 2 zile,spune-mi te rog inimioara s-a vazut?cred ca inca nu,eu merg maine si vreau sa stiu la ce sa ma astept as avea 5 sapt si 3 zile.

mai fetelor vad ca aproape toate aveti greturi numai eu nu am,am inteles ca greturile sunt dimineata la mine cred ca ar fi normal sa nu am ca ma trezesc la amiaz,pe la 12-13sau sa nu fie ceva in regula<?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

kla nici eu n-am greturi...si nu ma trezesc la pranz
inca n-am,dar nu se stie niciodata ca parca ma incearca ceva

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Kla nu s-a vazut. Dar era devreme, de aceea mi-a si facut eco vaginala ca sa vad totusi ceva ...ca ma stie medicul ca nu plecam impacata de acolo :)
Nu e nici o problema daca nu ai greturi.

Alinusha toate senzatiile difera de la o persoana la alta ba chiar de la o sarcina la alta. La baietel imi era foarte rau dimineata, nu suportam nici un fel de miros, fum de tigara, parfumuri etc, imi era somn de picam pe la pranz...dar in rest eram ok...Acum am o stare de "greata" toata ziua, mai mult o stare de disconfort pentru ca nu imi vine sa vomit, dar suport mirosurile fara probleme si ma simt plina de energie.

c.myry multumim de info.

voicu_bebi te asteptam si pe tine

iuca tinem pumnii.
Va pup

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

abia am venit de la bucuresti,de la medlife.am fost sa mi fac beta hcg.maine am rezultatul la analiza,il pot vedea on line.mai merg sambata si rezult final il am de abia luni.sapt viitoare vreau sa merg la un alt dr,sa mi fac eco.ce ziceti,e prea devreme?azi pe drum am avut senzatie de voma,dar nu stiu daca e de la sarcina,sau de la drum cumulat cu faptul ca nu mancasem aproape nimic...desi pe drum mie nu mi e rau.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

monalac, sper sa fie bine!

Alinele
, va salut si va , astept s intrati mai des pe aici tizelor sa ne bucuram impreuna ca suntem .

Dana,
am adaugat Acatistul Sfantului Stelian pentru fetele care nu il stiau, ca sa isi usureze drumul spre

Azi am fost la doctor din nou. Mi-a dat doar sa repet B-HCG-ul azi si Sambata sa vedem cum evolueaza. A zis ca urmatorul pas este prima ecografie pe la 6 saptamani jumate. Altceva nu mi-a dat nimic. Si nu mi-a recomandat mare lucru. Cred ca si daca as mai cere o a doua parere nu mi-ar da alte sfaturi asa ca o sa astept linistita.
Mi-a zis doctorul asta ca e OK sa ai greturi, dar nu prea e bine sa vomiti. Nu stiu de ce a zis asta. Dar de vomitat nu am reusit sa vomit chiar daca am vrut. Voi ce stiti?

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Greturile mele sunt pe tot parcursul zilei, dupa ce mananc ceva. Culmea este ca mi se face foame, chiar foarte tare, si atunci mananc, dar putin. Si apoi mi se face greata. Asta e, bebe sa fie bine, eu rezist, doar sa nu se accentueze!

Mona, suuces cu HCG-ul!
Dana, stai in casa, lasa magazinele, nu mai fa eforturi! Ca sa fiti bine amandoi!

Va pup pe toate!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Alinush, dr ti-a zis ca nu e bine sa vomiti ca dai toata hrana afara si nu mai ajunge la bebe... el oricum isi ia tot ce are nevoie din organismul mamei, si atunci mamica se anemiaza. Speram sa fim bine toate!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,eu n am mers la dr asa devreme pt ca am vrut sa fac eco,ci pt ca la sarcina cu cris eu am avut niste probleme si toata asrcina a tb sa fac niste injectii si acum as fi vrut sa stiu daca tb sa le mai fac.daca nu stii povestea lui cris,poti citi la //nasterea unei stele//,subiectul//ai un baietel,sa l dai direct la gradinita//.multa bafta la eco atunci cand te duci si multa bafta tuturor fetelor!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ce faceti -dutze ?

Sper ca va bucurati de fiecare clipa si de fiecare senzatie.

Eu ma gandesc cate femei incearca chiar acum in clipa asta sa ramana insarcinate, cate sunt triste ca au vazut iarasi doar o liniutza, cate au probleme si chiat tragedii la activ, nu pot decat sa ma rog si mai tare sa ma bucur cu adevarat si sa nu imi fac planuri inutile ci doar sa multumesc pentru fiecare zi. Da, asta cred.

Floricelepentrutoategravidutelede Iulie-August 2008!

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput