Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...am intrat sa vad ce mai faci Danangie... si ce vad .....Alinushca esti gravi...felicitari din suflet iubita si sarcina usoara

Danangie ti-ai gasit gine..,ce tratament ti-a dat,vezi ca dintre acidul folic cel mai bun e Prefolic 15...ma rog asa mi-a zis dr. meu...si e normal si slabitul si ingrasatul,numai bine,mai vin in vizita sa vad ce mai faci,numai bine

Kla ... deci aici scri mai des,felicitari iubita pt sarcina,astept sa vad daca sint mai multi bebei,numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

LILIANA sunt destul de bine. Uite azi, am iesit din casa pana la un magazin si mai bine numa duceam! Pentru vreo 3 ore m-a durut in partea stanga jos de nu mai puteam. Am luat un buscopan, dar nimic. Pana la urma am luat un paracetamol si se pare ca de la ala mi-a trecut. Ma mai trece cate o durere ca la menstruatie.....dar ma rog sa fie ok, sa fie dureri de la faptul ca uterul se largeste. Eu iau FOLINA, de 5 mg. Tu ce mai faci? Te simti bine? Aaa si iau in fiecare seara progeffik( progesteron). Voi merge la vechea doctorita care incepea sa ma urmareasca data trecuta. Pe 12 noiembrie am programare cu ea. Trebuie sa vad unde sa fac ecografia. PRima...aia de conferma a sarcinii.......inca nu am gasit. Adevarul e ca nici nu ma agit. Sunt mult mai calma decat data trecuta.......vad eu. Te pupic pe burtik!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , ce mai faceti ?
Aici e liniste , a fost o zi mai seaca , nu prea am avut chef de nimic si am fost in general obosita insa cu multa pofta de mancare .
Am pofte de chestii sarate si nu de dulciuri . Oare o fii prea devreme de pofte ? ce se spune daca ai pofte de sarat , iese baiat ?
Mai glumesc si eu .
Mie mi s-a facut programare pe 28 noiembrie pt. la ginecolog si eco.
Deci atunci voi avea cam 10 saptamani de sarcina .
Vezi Mona asa se face la 10 saptamani si nu 5 , 6 .
Va pupic si fiti linistite iesim noi la capat , asta e primul pas si e important sa stam calme
O seara buna va doresc .

Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Hai sa ma inscriu si eu pe listuta, cu toate ca vroiam sa astept pana saptamana viitoare, cand merg la ecograf sa vad embrionul si bataile inimii.
Am fost marti la medic, mi-a facut ecografie, s-a vazut sacul gestational 12.8mm, e bine atasat de uter, ramane sa merg luni iara la ecograf.
Acum am cam 5 saptamani si 4 zile, am o greata dimineata de ma invart pe langa toaleta, am senzatia ca acum o comit, asta e, indur orice, la cat am asteptat bebele sa vina.
Hai sa dau si datele sa ma inscrieti in listuta:
DN 08.09.1976
UM 17.09.2007
DPN 23.06.2008

Eu in afara de duphaston, acid folic si o capsula de ulei de peste nu iau nimic, cu toate ca am intrebat medicul daca am nevoie de ceva progesteron, a spus ca nu se da nimic, se merge pe selectie naturala, stie organismul ce face.
Oricum eu iau progesteron doza minima pentru orice eventualitate.
Dupa ce am fost marti la ecotransvaginala, a doua zi, m-a durut burta jos in stanga, si cum astia aici nu iti dau nimic ,decat urari de sanatate, am stat asa cu durerea pana a trecut.
Stau si ma uit la poza cu saculetul, si ma minunez, abia astept lunea care vine.
M-am plictisit de atata stat, ma mut de la calc pe fotoliu, in pat,iara calc, si tot asa, culmea inainte sa raman insarcinata nu prea aveam chef sa fac unele treburi prin casa, acum, ma ia cate un chef de numa, ce ti-e si cu viata asta.

O zi placuta fetelor, fara greturi si dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Danangie ma poti trece pe listuta UM 18.09.2007 si DPN 23.06.2007 spusa de medic aseara. Am 5 saptamani. Pana acum toate sunt bune, maine voi merge sa imi fac analizele obisnuite. Mi-a facut ecografie vaginala si am vazut punctisorul si o sa merg peste 4 saptamani pentru ecografie normala si anticorpii antiD.

alinuscha felicitari!

iuca ce vesti ai?

syyylviuta sa treci cu bine peste perioada asta de greturi.

Alina Maria nu stiu ce sa iti zic de pofte ca eu nu am avut data trecuta deloc. Si cu pofta de mancare stau normal. Doar ca mi-a spus medicul sa iau vitamina C. Nu vreau sa ma gandesc ca o sa mananc non stop.

Nati bine ai venit. Si eu am senzatia ca am mai multa energie ca inainte dar stiu din experienta ca o sa imi treaca.

Va pup
Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fete dragi, va scriu mai tarziu ca acus ma pregatesc sa merg la doctor.
Aseara am mancat ciuperci... don't go there! Toata noaptea mi-a fost greatza si pe la 4 faceam ture pe la WC. Se pare ca sunt prea grele pentru noua postura.

lilianaFI, multumesc mult!! Funny thing cum acum vreo luna vorbeam de sinechie si acum de bebe. Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data aceasta! tedulce!

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

dana, merci pentru listuta. as pune acolo si un link la Acatistul Sfantului Stelian pentru fetele care vor sa se roage pentru puiutii lor. Sa-mi spui si mie te rog userul comun pe PM cand ai vreme.

Vroiam sa va intreb cum sunt greturile la voi. Ca la mine e prima data cand am asa ceva. Nu le am continuu. Din cand in cand ma apuca asa o vreme dupa care ma lasa, iar ma apuca si tot asa. Cam toata ziua.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna dimineata fetelor,
Am facut diminetata un test si a iesit negativ. Maine dimineata am sa fac BHCG ca sa stiu sigur si sa intrerup utrogestanul si as vrea sa ma intalnesc si cu dr maine sa vada daca am ramas cu chistulete, eventual sa iau AC.
O alta inseminare voi face in ianuarie sau februarie.
Am vb acum cu dr la telefon si mi-a zis sa nu pun baza in testul de urina ca e prea devreme si ca ar iesi pozitiv doar daca ar fi 3. Mi-a zis si ea sa fac maine dimineata bhcg. Parca mi-a mai innodat sperantele un pic, desi eu sunt tot cu gandul la liniuta singuratica.
Va si va multumesc mult la toate ptr incurajari

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Iuca, iti tinem pumnii! Doctora are dreptate. La unele sarcini testele de urina nu se pozitiveaza decat dupa ce a intarziat deja menstra. Asa ca inca e sperantza. Doamne ajuta!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

helouu fetele am trecut si eu sa va salut. momentan eu nu sunt graviduta dar sper sa fiu si eu...
sarcini usoare va doresc si sanatate multa va doresc!

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput