Mamici de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
violeta69 spune:
eu nu prea pot sa ma bucur
sunt tare trista si posibil sa nu mai intru sa va scriu decat atunci cand o sa fiu sigura ca BB e bine...
am intrebat medicul despre efectele medicamentelor pe care le-am luat si mi-a spus ca inca nu stie despre ele,dar ca se va vedea dupa 12 saptamani....
sa stau asa 12 saptamani si sa aud la final o veste proasta...nu stiu cum am sa rezist
va multumesc pt rugaciunea sf.Stelian,am s-o spun in fiecare zi si daca El va face o minune si pt. mine am sa fiu f fericita!
pt voi toate,va doresc BBi sanatosi si sa fiti mamici fericite....sa va bucurati din plin de perioada asta
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alina Maria spune:
Bine Mona merg acusi sa citesc , chiar sunt curioasa . Sper sa nu fie prea trista povestea . Sa ne tii la curent cu ce si cum .
Eu pana merg la eco mai este cam o luna si ceva asa ca nu ma stresez .
Fetelor eu lucrez intr-un laborator in care materia de baza pe care o folosim este alcolul . Oare nu o fii indicat pt. bb ?
Alinusca suntem bine noi alinele , vb. in numele meu de fapt , nu prea am greturi ci doar un sentiment de balonare oarecum si ma simt grea . Ciudat , nu ?
Fetelor succes la eco-uri si sa ne spuneti cum a fost .
Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani
Alina Maria spune:
Violeta continuua sa scri aici , si nu crede si tu tot ce auzi chiar daca vine de la un dr.
Eu nu pot sa cred ca ai afectat bb. cu ceva , mai lasa-o in colo de treaba , era prea devreme ca sa fie direct afectat , nu pot sa cred si basta . Stai linistita si roaga-te la DD sa fie totul bine si mai presus de toate stai tu calma , o.k. ?
Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani
lilianaFi spune:
Danangie incearca sa mergi repede la dr.,daca nu ti-a trecut de la buscopan cred ca ai nevoie de mai mult progesteron(eu iau progeffik 200mg:3 ovule/zi),oricum imi amintesc ca ziceai ca ai putin progesteron...la toate gravidutele prin fiv dr.rec.la dureri ce nu trec cu no-spa sau buscopan sa suplimenteze progesteronul...aaaa si ia in fiecare zi o bustina de Mag 2 relaxeaza musculatura uterina...mie mi-a dat si Gonasi 5000 UI(gonadotropina corionica):1f.im la 4 zile pina in saptamina 12 de sarcina pt ca am avut 2 sarcini op.in ev.in antecedente...acum eu astept echo,luni pe 29 nu am mai avut dureri si nici o secretie in ultima per.de timp,sper sa am vesti bune luni,iti urez numai bine si tie ...te striga mamicile de italia sa te felicite...
Kla eu am abia 8 sapt.dupa echograf deci nu sint asa burticoasa...oricum eu scriu la fiv mai des decit in alta parte pt ca acolo sint sarcini mai cu probleme si cum am avut si eu destule,macar ma inteleg mai bine fetele si nu numai...numai bine
Alinushca chiar asa...luna trecuta vorbeam de alte minuni...acum amandoua gravi....sa avem sarcini usoare si la termen de data asta,numai bine
Fetelor tuturor numai bine...
alinushca spune:
Violeta, doctorul ala a avut si putin cinism sa o zica asa cum a zis-o. Ei, cu toate studiile lor pleaca capul in fatza naturii de fiecare data cand contrar tuturor sfaturilor lor, si contrar tuturor studiilor lor unele mame aduc prunci sanatosi pe lume! Trebuie sa ai incredere. Pur si simplu pentru ca a da viata este ceva mai mare decat noi si decat creierasele unor doctori ponositi! Oricum, toate o sa asteptam cuminti 12 saptamani sa vedem ce si cum, indiferent daca am luat medicamente sau nu. Asa ca welcome to the club!
AlinaM, nu-i deloc ciudat. Si balonarea si senzatia de grea sunt specifice. Probabil ca nu de pomana exista expresia "a ramane grea" Ma bucur ca esti bine! Stii ce mi-a zis dr.? Pentru cazul in care incepi sa ai greturi. Ca cel mai bine e sa mananci cate putin cate putin si foarte des. Sa rontzai cate ceva. Si peste 2 l de apa zilnic. SI asa sunt sanse mai mari sa nu faca probleme greturile. Bine ca mai raman si noptile cand nu mai poti rontzai ...
In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
danangie spune:
LILIANA off....nici nu stiu ce sa fac......din ziua cand mi-ai zis de mag2 l-am cumparat....il am acolo dar am citit prospectul si m-a speriat putin........nu stiu ce sa fac......deci zici ca e pentru relaxarea uterului...........am vazut eu ca scrie ca micsoreaza subst aia care te ajuta sa nasti.........oxicitoina..........sigur am gresit numele dar parca asa se chiama............nu am la cine sa ma duc!!! Pe toti care ii sun si le spun problema mea.....intai ma intreaba cand am avut UM. Si cand aud ca am sarcina asa mica nici nu ma baga in seama!! Uite azi am dat tel la doctorul unde cumnata mea si-a facut TN si m-au programat pentru eco abia pe 13 noiembrie. I-am explicat tipei ca e o treaba urgenta dar nu m-a bagat in seama. A bagat ca nu este nici un loc liber pana atunci. Maine am sa dau tel la doctorita care mi-a recomandat-o o prietena. Sa vedem ce imi zice si ea. Nu stiu ce sa fac cu mag2......
Am mai mult de 3 ori de cand ma doare burta si spatele .....am luat un paracetamol.......nu mi-a trecut.........mi-e frica sa tot iau buscopan.......
mult asteptat
violeta69 spune:
Alina Maria,Alinuchca,multumesc de incurajari...tare mult as vrea sa merg alaturi de voi...pana la final...ma rog sa fie bine si eu am incredere in Dumnezeu cat in toti doctorii la un loc....
dana,nu mai lua nimic fara sfatul medicului....uite eu ce am patit?!
iar paracetamolul chiar nu e indicat...
ai mare grija ca cica acum se formeaza organele...sau acestea s-au format deja,nu mai stiu ca m-a zapacit doctorita asta
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
lilianaFi spune:
Danangie eu iau si nu sint singura...magneziul il recomanda si dr.romani si cei italieni...nu mai zic ca am luat mult si no-spa(papaverina) si buscopan(scobutil)....in romania am facut practica un an de zile la maternitatea bucur si se dadeau cocteil de litic:papaverina+scobutil chiar + diazepam fara nici o problema....decit durere mai bine litic si magneziu...durerea(contractia) poate impiedica implantarea bine a embrionului....oricum de ce te gindesti la oxcitocina...asta se pune in perfuzie daca nu e suficienta....eu in locul tau mi-ass face un beta hCG si m-as duce la spital la urgenta spunind de dureri...acolo sigur te va vedea un medic....daca nu oti merge la USL la dr. care e gratis in sarcina...oricum...dr.astiade aici nu imi inspira mare incredere...eu tin leg.cu dr.meu din RO.(dr.Tutunaru) si el rec.tot ce ti-am zis...eu -am zis dr.meu de aici trat.pe care il iau din RO. si a fost de acord..zicind ca si el recomanda la fel...oticum eu dupa ce am pierdut sarcina de 13 sapt.pt ca nu mi s-a facut un cerclaj...merg la mai multi dr pina vad ca coincid macar 2 pareri...numai bine...daca ai nevoie de orice...eu sint pe aici...daca nu trece durerea in nini un fel,suplimenteaza progesteronul...
anaxena spune:
buna fetili
si eu DNP 20.06.2008
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
alinushca spune:
Liliana si Dana, m-ati ametit rau cu toate denumirile acelea. Danutza draga, inca nu ai fost la medic? Nu ca ar avea mare lucru ce sa iti faca acum la inceput, dar ca sa te urmareasca de la inceput. Hai te rog, du-te. Despre toate pastilele acelea nu prea stiu. Mie nu mi-a dat dr. sa iau nimic. La sarcina trecuta am avut si eu dureri la inceput. Dar la asta nici macar cand trebuia sa imi vina ciclul nu am simtit nimic. Cine sa mai stie ce e bine si ce nu?
Kla, nu-i nimic daca nu ai greturi. E si putin devreme sa le ai. Eu stiu ca apar in saptamanile 5-6. Si pe mine nu ma tin toata ziua. Am asa putin dimineata pana mananc mai serios si dup-aia ma lasa. Ma mai iau putin. Eu sper sa mai creasca putin in intensitate sa pot sta si eu linistita
Madalina, bine ai venit. Nu-i nimic daca vorbesti mult, mai ales daca zici ca stai acasa. Vorbesti tu si in locul nostru! Ca noi mai rar apucam sa scriem. Sarcina usoara si la termen iti doresc!
Anaxena, chiar ma intrebam pe unde esti si ce mai faci? Ai fost pe la doftor, cum te simti?
In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png