Al 3-lea Craciun la batranii nostri!POZEEE!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buggy, te rog sa ne confirmi cand poti data si ora finala ca sa mergem acolo. Si adresa te rog, ca habar nu am pe unde e.

Eu tot intreb pentru ca trebuie sa imi fac planuri pe we si sa stiu cum ma programez pentru toate

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Buna, tocmai am fost la banca si am depus 150 roni. De la casierie insa mi s-a spus ca nu sunt permisi alti deponenti astfel incat depunerea este pe numele titularului de cont si nu pe numele meu.

Buggy, poti te rog sa-mi confirmi primirea bailor? I-am depus la BT sucursala Dorobanti

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Pe prima pagina o sa dau toate detaliile. Nu am mai apucat sa ajung azi la banca si nici maine, dar voi pune eu banii inca neconfirmati la suma finala . Va multumesc mult si va astept"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Problema e Fianna (apropos de propunere) ca sunt 200 de batrani. Si nu poti pregati cadouri pt unii si pt altii nu. E o idee buna oricum cu fructele uscate sa ii servim la impodobirea tortului. Se ofera cineva sa le cumpere impreuna cu niste suc de la un sellgros sau asa ceva si decontam ?Tortul, o sa le rog pe fete sa il comande de maine pt Duminica si o sa mai luam fursecuri si prajituri tot de la cofetaria de peste drum."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Pt cine mai poate ajunge intr-un magazin, ar mai fi nevoie si de farfurii, lingurite si pahare de unica folosinta.
Va multumesc "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Inteleg, nu stiam de cate persoane e vorba. Atunci hai sa fac alta propunere, nu ma las . Presupun ca sunt mai multe saloane. Putem face cosuri cu fructe si bomboane pentru fiecare salon si nu pt fiecare persoana. Asta e posibil?

Din pacate doar gura e de mine pt ca nu ma pot implica prea mult. As merge eu la shopping dar am bb mic si mi-e frica sa merg singura cu el cu masina pt ca face scadal si n-am cum sa-l linistesc.

(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Am vorbit cu Andreea si o sa merg eu la cumparaturi de suc/pahare/fructe, chiar in dimineata de miine.

Ne vedem acolo cu cele care pot veni!

Mergi la inceput

Buggy, te rog confirma si cei 150 ron depusi de mine in cont. Va pup si va urez o zi cat mai frumoasa alaturi de batranii nostri! Chiar daca nu pot sa vin sper ca macar contributia mea sa bucure niste oameni!

(01.08.07)

Mergi la inceput

Buna,Am fost azi la batrani si a fost super. Sunt tare obosita acum, revin maine cu detalii si poze.
Va multumesc pt sustinere"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Buna,In sfarsit am reusit sa pun pozele. Sper sa va placa. Maine sau cel tarziu poimaine revin cu socotelile si cu poze dupa facturi si bonuri.http://s238.photobucket.com/albums/ff32/Buggy80/"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput